Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Τα συμπεράσματα από την τοποθέτηση των συντονιστών - τομεαρχών της ΝΔ- Πώς σχολιάζει ένας αγωνιστής νεοδημοκράτης, ο Δημ. Παπαγγελόπουλος, τη σύνθεση της νέας ηγετικής ομάδας


Dimitris PapangelopoulosΑντί οποιουδήποτε άλλου σχολίου για τη σύνθεση της ομάδας συντονιστών - τομεαρχών της ΝΔ, παραθέτουμε τις σκέψεις ενός στελέχους της ΝΔ του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, όπως την αλιεύσαμε από την  σελίδα του στο face book, και η οποία μας εκφράζει: 

Οι πρώτες μου σκέψεις για τους συντονιστές και τομεάρχες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας:

1. Ο Πρόεδρος θέλει να έχουν ρόλο όλοι οι βουλευτές. Αν δεν έχω κάνει λάθος στο μέτρημα έχουν ανατεθεί καθήκοντα σε 45 από τους 70 βουλευτές της ΝΔ πλην του ιδίου και των πρώην Προέδρων και έπεται συνέχεια. Άρα όλοι θα κριθούν από την απόδοσή τους.
2. Δεν γίνεται καμία διάκριση σε σχέση με τη στάση που κράτησαν στις εσωκομματικές εκλογές, ούτε υπάρχει επετηρίδα για τους νέους.
3. Στα θετικά η τοποθέτηση ειδικού συντονιστή για θέματα μετανάστευσης που δείχνει σωστά αντανακλαστικά.
4. Στα πιπεράτα η τοποθέτηση του βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή στον Τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, καθώς ο θείος του Κωνσταντίνος Καραμανλής απέκτησε πανελλήνια εμβέλεια ως υπουργός Δημοσίων Έργων (Νοέμβριος 1952-Οκτώβριος 1955) και Συγκοινωνιών (Δεκέμβριος 1954-Οκτώβριος 1955), στις Κυβερνήσεις Παπάγου.
5. Καλή επιτυχία σε όλους!


ΥΓ: Αν δεν σας αρέσουν, το έχω ξαναγράψει: στις επόμενες βουλευτικές να βγάλετε άλλους βουλευτές ή να θέσετε οι ίδιοι υποψηφιότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.