Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Χωρίς προσδοκίες η αυριανή συνάντηση Τσίπρα - Μητσοτάκη



Εθιμοτυπικού χαρακτήρα αναμένεται να είναι η αυριανή συνάντηση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ. Μητσοτάκης από την πρώτη στιγμή έχει δηλώσει ότι δεν έχει εντολή για συναίνεση και είναι έτοιμος να αντικρούσει από την αρχή της συνάντησης οποιαδήποτε πρόταση του κ. Τσίπρα για συναίνεση στο ασφαλιστικό.
Ο πρωθυπουργός είναι γεγονός ότι είχε επενδύσει πολλά σε μια διαλλακτική στάση της ΝΔ στο ασφαλιστικό, ωστόσο το περιεχόμενο των προτάσεων του κ. Κατρούγκαλου δεν αφήνει περιθώριο για κάτι τέτοιο.
Πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι όπου υπάρχει δυνατότητα για συναίνεση ή όπου η κυβέρνηση αποδέχεται προτάσεις της ΝΔ να ψηφίζει τις συγκεκριμένες διατάξεις στη Βουλή, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να αποτελέσει το «δεκανίκι» της κυβέρνησης σε μια καταστροφική πολιτική. Άλλωστε η εντολή που έχει λάβει από το εκλογικό σώμα που τον ανέδειξε στην ηγεσία της ΝΔ είναι εντολή μετωπικής σύγκρουσης με την κυβέρνηση ώστε να απαλλαγεί ο τόπος μια ώρα αρχύτερα από τους μαθητευόμενους μάγους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Ως εκ τούτου δεν αναμένεται να προκύψει κάτι εξαιρετικό από την αυριανή συνάντηση και θα περιοριστεί σε εθιμοτυπικό χαρακτήρα.

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.