Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εκτελεί Τσίπρα και Αυγή.



Εκεί που ήταν εξαφανισμένη η Ζωή Κωνσταντοπούλου και όλοι αναρωτιόμαστε ((τρόπος του λέγειν) ξανακτύπησε και μας άφησε άναυδους, όπως συνήθως έκανε, όσο ήταν πρόεδρος της Βουλής.
Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη της εξουσίας από το ΣΥΡΙΖΑ έγραψε ένα άρθρο-φωτιά στην προσωπική της ιστοσελίδα και χωρίς υπερβολή από το μένος της δεν ξέφυγε κανείς. Ούτε ο πρωθυπουργός αλλά και ούτε κάποιος μικρομεσαίος υπουργός.

 Ειδικά για τον Αλέξη Τσίπρα γράφει: « «Ποιος να το έλεγε; Ο Αλέξης Τσίπρας, που εξελέγη Πρωθυπουργός για «να νικήσει το φόβο η ελπίδα», να εκφοβίζει και να τρομοκρατεί τους πολίτες και να τους απειλεί ότι δεν υπάρχει εναλλακτική. Να κρύβεται πίσω από διαρροές και φιλοτεχνημένα ρεπορτάζ και να μην τολμά να απαντήσει: πότε μας πούλησε όλους και με ποιο αντάλλαγμα; Πώς μπορεί να κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη την ώρα που παραγγέλνει την πολιτική-μιντιακή δολοφονία εκείνων που αντιστέκονται;» γράφει μεταξύ άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Το καλό όμως μας το φύλαγε  για το τέλος. Αναφερόμενη στην Αυγή, σημείωσε «…Μπορείς, βέβαια, πάντοτε να παραγγείλεις στον κ. Φίλη νέα βιβλία ιστορίας, με χορηγία της Αυγής, που επαγγελματικά πλέον εκτελεί κυβερνητικά συμβόλαια».
 Η Αυγή, μια εφημερίδα στην οποία γράφουν δημοσιογράφοι της Ένωσης Συντακτών, επαγγελματικά εκτελεί κυβερνητικά συμβόλαια. Δεν νομίζετε ότι η συγκεκριμένη φράση χρήζει περισσότερων διευκρινήσεων και εξηγήσεων. Θα περάσει στο ντούκου;

rigillis18.blogspot/Akis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.