Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Ενωτική παρέμβαση Σαμαρά!

Νέα παρέμβαση υπέρ της ενότητας της ΝΔ έκανε από την Μεσσηνία ο Αντώνης Σαμαράς, ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο κόσμος θα ψηφίσει και θα αποφασίσει. Ο δικός μου ρόλος είναι ενοποιητικός», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός. «Να βεβαιωθούμε ότι η παράταξη οργανωμένα και ενωμένα θα προχωρήσει και θα είμαστε εκεί και να έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε και πάλι μπροστά τη μηχανή της ανάπτυξης. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει εάν η παράταξή μας δεν είναι ισχυρή και ενωμένη».

Ο κ. Σαμαράς άσκησε σκληρή κριτική και στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας μεταξύ άλλων «το δραματικό που συμβαίνει στην Ελλάδα, από την πόρτα της ανάπτυξης να ξαναβρεθούμε στο
βαθύ τούνελ της κρίσης»
«Κοντεύει ένας χρόνος από τις εκλογές και αντιλαμβάνεται ο κάθε καλόπιστος πόσο μεγάλη ήταν η ευκαιρία που χάθηκε και το κακό που έχει συμβεί πόσο τραυματίζει την αισιοδοξία που έπρεπε να είχαμε σαν λαός», πρόσθεσε, ενώ επανέλαβε ότι «το μεγάλο ζητούμενο είναι η ανάπτυξη».

3 σχόλια:

  1. "ενοποιητικός;" Ας μη πω πόσο "ενοποιητικός" ήταν όλο αυτό τον καιρό αυτός και τα μέσα που τον υποστήριζαν. Δε σταματούσαν να βρίζουν όσους νεοδημοκράτες δεν τον κολάκευαν. Αλλά μπόρα ήταν και πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον αυτός δούλευε από το πρωί ως το βράδυ στο Μαξίμου για να μαζεύει τα ελλείμματα του εγκάρδιου φίλου του Τσίπρα Βούδα της Ραφήνας!

      Διαγραφή
    2. Δεν σας έφτασε η αποδοκιμασία του κόσμου, συνεχίζετε να βρίζετε τον Καραμανλή εκεί στην Πολιτική Άνοιξη; Ο Καραμανλής έκανε λάθη. Το μεγαλύτερο ήταν που έφερε το Σαμαρά. Πράγματι δεν μπόρεσε να κάνει πολλά. Επί Καραμανλή όμως και επί Μητσοτάκη νιώσαμε ότι είμαστε ανεξάρτητο κράτος. Τότε πάρθηκαν πρωτοβουλίες που ενόχλησαν τους ξένους ισχυρούς. Σερβία (Μητσοτάκης) Αγωγός (Καραμανλής). Η αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ και ο πόλεμος από τα ΜΜΕ που είχαν και οι δυο δεν είχε καμιά σχέση με την αβάντα που είχε ο Σαμαράς. Και οι δυο αρχηγοί τουλάχιστο προσπάθησαν μόνοι τους. Δεν συμμάχησαν με τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ ούτε έκαναν τούμπες. Ο Μητσοτάκης προσπάθησε από τότε να κάνει κάτι για το ασφαλιστικό. Κι ο Καραμανλής είπε προεκλογικά την αλήθεια, δεν είπε άλλα πριν κι άλλα μετά. Ούτε έβαλε φόρο στην ακίνητη περιουσία, ούτε ρήμαξε στους φόρους τις επιχειρήσεις. Οι δυο προσπάθησαν να κάνουν Ανάπτυξη, να φέρουν επενδύσεις αλλά είχαν πόλεμο από παντού.

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.