Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Προσέγγιση Ολγας στην καραμανλική πτέρυγα



Σχεδόν ταυτόχρονα, με μισό λεπτό διαφορά προσήλθαν χθες στη συνεδρίαση της Κ.Ο της Ν.Δ,  οι κ.κ Μειμαράκης και Καραμανλής οι οποίοι εισέπραξαν ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από το σύνολο των βουλευτών. 

Λίγο αργότερα ήρθε και ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ ο οποίος χειροκροτήθηκε θερμά. Αν και ορισμένοι παρατήρησαν ότι η υποδοχή θα μπορούσε να ήταν και θερμότερη.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην παρθενική του ομιλία, ως πρόεδρος της Ν.Δ ήταν καθαρά ενωτικός ενώ ξεκαθάρισε και το αντιπολιτευτικό
στίγμα της ΝΔ, τονίζοντας ότι δεν προτίθεται να στηρίξει την ανίκανη κυβέρνηση Τσίπρα.

Στα «πηγαδάκια» πάντως που σχηματίσθηκαν μετά το τέλος της συνεδρίασης ότι βουλευτές εμφανίσθηκαν φειδωλοί στις δηλώσεις και τα σχόλια τους. Θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος  ότι τηρούσαν μια στάση αναμονής. Ίσως  περιμένουν τις αποφάσεις του για τη στελέχωση των οργάνων της Ν.Δ.

Στα αξιοπρόσεκτα της συνεδρίασης ήταν επίσης ότι ο Κώστας Καραμανλής, για άλλη μια φορά, κατευθύνθηκε και κάθισε ανάμεσα στην Ελενα Ράπτη και την  Όλγα Κεφαλογιάννη, τροφοδοτώντας περαιτέρω την φημολογία των τελευταίων ημερών ότι η πρώην υπουργός Τουρισμού θα είναι η νέα εκπρόσωπος της Καραμανλικής πτέρυγας στη Ν.Δ. 

rigillis18.blogspot/ K. Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.