Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Η πιο ενδιαφέρουσα από τις συναντήσεις του Κυριάκου, θα είναι αυτή με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η πιο ενδιαφέρουσα από τις συναντήσεις που θα έχει στο προσεχές διάστημα ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι αυτή με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Και τούτο γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος από τους βουλευτές της ΝΔ που δεν έχει ψηφίσει τον κ. Παυλόπουλο ως Πρόεδρο. Όχι γιατί ήταν πρόταση του κ. Τσίπρα, αλλά επειδή θεωρούσε τον κ. Παυλόπουλο υπεύθυνο για πολλά λάθη που είχε κάνει η κυβέρνηση Καραμανλή και τα οποία στοίχισαν ακτιβά στην παράταξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης στην Κυβέρνηση Σαμαρά είχε την ίδια θέση στην κυβέρνηση που είχε ο κ. Παυλόπουλος στην κυβέρνηση Καραμανλή...
Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης για να μη καταψηφίσει τον κ. Παυλόπουλο, είχε φροντίσει να απουσιάζει από τη συγκεκριμένη συναδρίαση, κάνοντας, όμως, γνωστούς τους λόγους της απουσίας του με δημόσια δήλωσή του.
Χθες, μετά την εμφανή νίκη του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος τον συνεχάρη και του ζήτησε να ρυθμίσει το πρόγραμμά του ώστε να τον επισκεφθεί στο Προεδρικό Μέγαρο.
Καταλάβατε λοιπόν γιατί θα έχει ενδιαφέρον η συνάντηση;

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.