Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Θαύμα, θαύμα...Δημοσκόπηση μαϊμού, από εταιρεία φάντασμα που δημοσιεύει μόνο η ΑΥΓΗ, δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 8,1% της ΝΔ!!!

Δύο περιπτώσεις υπάρχουν να είναι αληθινή η δημοσκόπηση που παρουσιάζει η ΑΥΓΗ και σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΦ με 8,1% (είδατε ακρίβεια;).
Η πρώτη περίπτωση είναι η δημοσκόπηση να έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Η δεύτερη να την έκανε ο... Χάρυ Πότερ, αφού μόνο με... μάγια, θα μπορούσε να βγεει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
Η ΝΔ αντμετώπισε τη δημοσκόπηση την οποία διενήργησε κάποιο think tank «Bridging Europe», και δημοσιεύει μόνο η "Αυγή", με ειρωνικό τρόπο.

Οπως σημείωναν με νόημα πηγές της Συγγρού «αν στο ΣΥΡΙΖΑ δίνουν βάση στα συγκεκριμένα δημοσκοπικά ευρήματα, προφανώς θα συνεχίσουν με ανεμελιά και αισιοδοξία την ίδια πολιτική που τους έχει φέρει απέναντι σε όλη την κοινωνία. Πέραν τούτου, ουδέν».
Σύμφωνα με την "δημοσκόπηση"  ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 8,1 μονάδες.
Στην ίδια δημοσκόπηση το Ποτάμι, η Λαϊκή Ενότητα και η Ένωση Κεντρώων μένουν εκτός Βουλής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αυγή, στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 24,7%, με τη Ν.Δ. να ακολουθεί με 16,6%. Τρίτο βρίσκεται το ΚΚΕ το οποίο συγκεντρώνει 7,1%, με τη Χρυσή Αυγή να συγκεντρώνει 7%.
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 4,2%, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες να ακολουθούν με 3,1%. Εκτός Βουλής μένουν Λαϊκή Ενότητα (2,9%), Ένωση Κεντρώων (2,4%) και Ποτάμι (1,9%).
rigillis18.blogspot/ TK9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.