Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Μητσοτάκης - Γεννηματά: Εξεταστική από το 2001 ή για την περίοδο Βαρουφάκη;

Στο ζήτημα της Εξεταστικής Επιτροπής η οποία θα διερευνήσει που θα διερευνήσει τις πολιτικές ευθύνες για την οικονομική κατάσταση της χώρας επικεντρώθηκε η συζήτηση μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Φώφης Γεννηματά.
Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε την ανάγκη να υπάρξει οργανωμένος διάλογος των δυνάμεων τις αντιπολίτευσης πάρα τις δεδομένες διάφορες που έχουν. Και η κυρία Γεννηματά μίλησε  για πολιτική συνεννόηση για τα μεγάλα θέματα, υπογραμμίζοντας και εκείνη τις διαφορές μεταξύ των κομμάτων.
Η κυρία Γεννηματά επανέλαβε πως το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει πρόταση για εξεταστική από το 2001 και μετά και ζήτησε να την υπογράψει. «Η ΝΔ θα τοποθετηθεί για αυτό», της απάντησε ο κ. Μητσοτάκης υπενθυμίζοντας ότι είχε επισημάνει την ανάγκη να διερευνηθεί η περίοδος Ιανουαρίου 2015- Ιουλίου 2015.  «Οι αποκαλύψεις Βαρουφάκη χρήζουν απάντησης . Η κυβέρνηση σιωπά, ελπίζω στην προ ημερήσιας διατάξεων συζήτηση να υπάρξουν απαντήσεις από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό», συμπλήρωσε.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η Εξεταστική για να μπορέσει να δώσει αποτελέσματα πρέπει να εξετάσει σύντομο και συγκεκριμένο διάστημα. Αντίθετα αν το εξεταζόμενο διάστημα είναι μεγάλο και ξεκινά από το 2001 δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.