Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνελήφθη με προσημειωμένα 100.000 ευρώ- Πρώτη φορά (;) Αριστερά διαφθορά- Μήπως η αριστερή μίζα είναι καλή;

Ό,τι μπορεί κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ (και το έχει καταφέρει) για να αποδείξει ότι είναι μια από τα ίδια στο πολιτικό σύστημα της χώρας. Ωστόσο υπάρχουν στελέχη του που θέλουν να αποδείξουν ότι η "πρώτη φορρά" Αριστερά κυβέρνηση είναι ό,τι πιο διεφθαρμένο έχει περάσει από την πολιτική ζωή του τόπου, όχι γιατί οι προηγούμενοι δεν διέθεταν διεφθαρμένα στελέχη, αλλά γιατί οι τωρινοί το κάνουν ξεδιάντροπα, χωρίς αιδώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζήτησε και έλαβε 100.000 ευρώ από επιχειρηματία για την προώθηση της εκταμίευσης έργου που αφορά χρηματοδότηση φωτοβολταϊκών μέσω ΕΣΠΑ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο υποψήφιος βουλευτής συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο έργο είχε εγκριθεί από την αρμόδια υπηρεσία αλλά υπάλληλοι του υπουργείου παρέπεμψαν τον επιχειρηματία για την εκταμίευση του ποσού, στον υποψήφιο βουλευτη.
Δηλαδή οι εν λόγω υπάλληλοι δρούσαν σε συνεννόηση με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας συστήσει συμμορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.