Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Συμμαχία Βορίδη με GGkostas- ΝΔ: Κλείνατε επί Δέξια!!!

Έκπληξη προκαλεί η απόφαση του Μάκη Βορίδη να στηρίξει για την ηγεσία της ΝΔ τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Η επιλογή του Μάκη Βορίδη αναμένεται να δημοσιοποιηθεί επισήμως εντός της ημέρας, αλλά διέρρευσε από τον ίδιο και συνεργάτες του σε συζητήσεις που είχαν στους διαδρόμους της Βουλής.
Η απόφαση αυτή εκτιμάται ότι είναι αποτέλεσμα προσωπικής συμφωνίας του κ. Βορίδη με τον κ. Τζιτζικώστα και δείχνει το πρόσωπο το οποίο ο κ. Τζιτζικώστας, αν εκλεγεί, έχει επιλέξει για να αναλάβει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδος, άρα και πρωθυπουργός αν η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές.

Δεδομένων τούτων αν ο κ. Τζιτζικώστας εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ το κόμμα θα κάνει στροφή προς τα δεξιά. Καθώς οι επαφές του κ. Τζιτζικώστα με την άκρα Δεξιά είναι δεδομένες από την εποχή που ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης οπότε στηρίχθηκε από τη Χρυσή Αυγή, την οποία είχε καλέσει και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι υπέρ του κ. Τζιτζικώστα έχει ταχθεί και ο κ. Τάκης Μπαλτάκος ο οποίος απεμεκρύνθει από τη θέση του Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου του κ. Σαμαρά, ως συνομιλητής της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα του κ. Κασιδιάρη.
Την στήριξή του τέλος στον κ. Τζιτζικώστα έχει εκφράσει το φιλοβασιλικό στρατόπεδο και συγκεκριμένα ο ίδιος ο τέως Βασιλιας μέσω της βαφτισημιάς του Μισέλ Ασημακοπούλου η οποία φέρει και το προσωνύμιο Κοκό Μισέλ.

rigillis18.blogspot/TK9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.