Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Χρόνο να κυβερνήσουν δεν έχουν, χρόνο για να γράψουν βιβλία με άγριο σεξ έχουν οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζουμε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες να κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία το νέο του μυθιστόρημα το οποίο τιτλοφορείται «Η μεγάλη ρεβάνς» στο οποίο περιλαμβάνονται και σκηνές άγριου σεξ.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στη στήλη του ο "Βηματοδότης", το περιεχόμενο του βιβλίου θα έχει μυστήριο, φόνους , περιπέτεια αλλά και "άγριο" σεξ.
Αξιοσημείωτο είναι ότι όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, ο ίδιος δεν ήθελε να "βάλει" στην ιστορία το "άγριο" σεξ παρ όλα
αυτά πείστηκε από τον εκδότη του, ο οποίος τον ώθησε προς αυτή την κατεύθυνση έτσι ώστε να γίνει πιο ενδιαφέρον για το αγοραστικό κοινό. Μάλιστα το βιβλίο ετοιμάζεται ήδη να τυπωθεί. Όσον αφορά τα πρόσωπα, αυτά είναι φαντάστικα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Φυσικά θα αναρωτηθείτε πώς είναι δυνατόν ένας πολιτικός που λογικά δεν θα έπρεπε να προλαβαίνει να πίνει νερό να βρίσκει χρόνο για να γράψει και βιβλία; και μη μας πει ότι το βιβλίο το είχε γράψει πριν μπει στην πολιτική γιατί κανείς δεν θα τον πιστέψει.
Η αλήθεια βρίσκεται αλλού. 
Αφού η πολιτική χαράσσεται από τους δανειστές και ο υπουργός είναι απλά διαχειριστής μια πολιτικής άλλων και απλό εκτελεστικό όργανο, έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή του να γράψει...
Πάντως η περίπτωση μας θυμίζει το ανέκδοτο που καταλήγει με την εξής φράση: "δεν γ..ας που δεν γ..ας, δεν πας για ψάρεμα;"

rigillis18.blogspot/TK9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.