Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Αδυναμία στα ακίνητα έχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ...

Για ποιά κυβέρνηση Αριστεράς μιλάμε;
Εδώ πρόκειται  για κυβέρνηση real estate, για κτηματομεσητικό γραφείο...
Δεν ξέςρουμε τι και πόσα ακίνητα έχουν οι 149 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τώρα θα υποβληθούν οι νέες δηλώσεις "πόθεν έσχες" των σημερινών βουλευτών.
Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως Αξιωματική Αντιπολίτευση έσπασε κάθε ρεκόρ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα τον περασμένο Δεκέμβριο και αφορούσαν στο "πόθεν έσχες" του οικονομικού έτους 2012 οι τότε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (έχουν επανεκλεγεί σε ποσοστό 95%) εμφανίζοντο να έχουν  πάνω από 10 ακίνητα ο καθένας ενώ δεν λείπουν και ηχηρές περιπτώσεις όπου βουλευτές εφέροντο ως ιδιοκτήτες ακόμα και σε 19 ακίνητα.
Το σύνολο των ακινήτων 37 εκ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ανερχόταν σε σύνολο τα 406. Δηλαδή ουσιαστικά μιλάμε για μια κομώπολη από ακίνητα των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Σήμερα που οι βουλευτές είναι 149 καταλαβαίνετε ότι η κομώπολις έχει γίνει πολιτεία
Στα παραπάνω αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Στρατούλη στις 3 Απριλίου του 2013 στην πρωινή εκπομπή του MEGA, όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους.

Πάντως καλό θα ήταν να βλέπαμε μονίμως στο διαδίκτυο τα περιουσιακά στοιχεία των 300 βουλευτών και των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών, μιας και στην πολιτική όλα πρέπει να είναι διαφανή, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις

rigillis18.blospot/ Ν. Δαυλός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.