Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Ντόρα: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού για δύο χρόνια με πρωθυπουργό τον Τσίπρα- Η στήριξη στην κυβέρνηση λήγει στο τέλος Αυγούστου- Κομμουνιστής του χαβαριού ο Βαρουφάκης

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε με συνέντευξή της στο Mega η Ντόρα Μπακογιάννη κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι δεν κυβερνά κι επισημαίνοντας ότι η σουφρεάλ κατάσταση ο ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίζει και η αντιπολίτευση να υπερψηφίζει πρέπει να τελειώσει.

Η κυρία Μπακογιάννη προέβαλε ως λύσεις ή την κυβέρνηση ειδικού σκοπού για δύο χρόνια με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα ή τις εκλογές οι οποίες όμως θα επιβάλουν την πρώτη λύση αφού προηγουμένως η οικονομία έχει υποστεί ένα ακόμα πλήγμα.


Συγκεκριμένα η κυρία Μπακογιάννη ανέφερε ότι “ή κάνει κυβέρνηση ειδικού σκοπού δυο ετών που στηρίζεται από κόμματα και προχωρά και αντιπολίτευση δεν θα έχει τη Χρυσή Αυγή αλλά τον Λαφαζάνη ή θα κάνει εκλογές και αυτή την κυβέρνηση θα την επιβάλλει ο ελληνικός λαός διότι πλειοψηφίες αυτού του είδους όπως ονειρεύεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν”, ανέφερε.
Στην περίπτωση των εκλογών, ωστόσο, είπε ότι “θα έχουμε χάσει όμως, θα έχει ένα τεράστιο κόστος αυτό και ο ελληνικός λαός θα πληρώσει διπλά επειδή λυπάμαι που το λέω αλλά εμένα με έχει απογοητεύει πάρα μα πάρα πολύ αυτή η κυβέρνηση”.

Υπογράμμισε όμως αναφερόμενη στην άσκηση εξουσίας από την κυβέρνηση ότι “η σουρεάλ κατάσταση πρέπει να λήξει και θα λήξει στο τέλος Αυγούστου”. “Μέχρι εδώ ήταν”, είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι “αυτή η παρακολούθηση αυτής της εικόνας, εάν πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι στην καμπούρα τη δικιά μας ή στην καμπούρα της όποιας αντιπολίτευσης θα λύνει τα εσωτερικά του προβλήματα και θα κυβερνά με τον τρόπο με τον οποίο δεν κυβερνά σήμερα είναι βαθιά νυχτωμένοι”.

Επίσης η κυρία Μπακογιάννη επετέθη εναντίον του κ. Βαρουφάκη τον οποίο αποκάλεσε "κομμουνιστή του χαβιαριού"

rigillis18.blogspot/ Ν. Δαυλός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.