Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Τι έγινε το βράδυ που ο Κώστας Καραμανλής έτρωγε στο χωριό Καρυά της Λευκάδας

Διαβάζουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του newspepper.gr λεπτομέρειες από το γεύμα του Κώστα Καρταμανλή στη Λευκάδα που προκάλεσε πολλά σχόλια!

Θα διαβάσατε ήδη ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στη Λευκάδα.
Εμείς όμως έχουμε και άλλες αποκλειστικές πληροφορίες για τη διαμονή του πρώην πρωθυπουργού.
Κατ” αρχήν ο Κώστας Καραμανλής κάνει
διακοπές στο νησί μαζί με τη σύζυγό του, Νατάσα και τα παιδιά τους καλεσμένοι της οικογένειας Δράκου. Όπως μάθαμε διαμένει στο ιδιωτικό νησί της οικογένειας Δράκου που ονομάζεται Χελώνι.
Μόνο για ένα βράδυ βρέθηκε στο ορεινό χωριό Καρυά, μαζί με τον Κώστα Γκιουλέκα, το ζεύγος Βλάχου, τον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. Θοδωρή Σολδάτο (δεν έλαβε πρόσκληση ο άλλος υποψήφιος της Ν.Δ. Ξενοφών Βεργίνης, κάτι που δεν άρεσε όπως μάθαμε στον Κώστα Καραμανλή, γιατί ορισμένοι κομματικοί παράγοντες-όπως λένε οι κακές γλώσσες- προωθούν τον κ.Σολδάτο, ) κ.ά., απολαμβάνοντας τα πιάτα της ταβέρνας στην κεντρική πλατεία.
Το όνομα της ταβέρνας που συνέφαγαν είναι το “παρδαλό κατσίκι” και βρίσκεται πάνω στη πλατεία στις Καρυές. Την ίδια ώρα στην πλατεία, καθώς η παρέα απολάμβανε τα κοψίδια, ήταν σε εξέλιξη προφεστιβαλική εκδήλωση του ΚΚΕ. Τα ηχεία ηχούσαν τραγούδια όπως “Στ” άρματα, στ” άρματα εμπρός στον αγώνα…” και άλλα επαναστατικά τραγούδια, γεγονός που απ” ότι μάθαμε εκνεύρισε τους ομοτράπεζους του Κώστα Καραμανλή όχι όμως και τον ίδιο, ο οποίος έδειχνε να το διασκεδάζει.

Πηγή: http://www.newspepper.gr

3 σχόλια:

  1. Φυσικά και το διασκέδαζε το τραγούδι του ΚΚΕ αφού κομμουνιστική πολιτική ακολούθησε το 2004-2009. Μεγάλωσε τον κρατισμό με χιλιάδες προσλήψεις, έριξε την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας στα τάρταρα, καλωσόριζε μέσω Παυλόπουλου λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και από το Γενάρη του 2015 συγκυβερνά με τον Τσίπρα και διαλύει τη χώρα! Αν η ΝΔ θέλει να εκφράσει ξανά τα δημιουργικά μεταρρυθμιστικά τμήματα της κοινωνίας το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να διαγράψει τον Κώστα Καραμανλή και όλη τη γελοία αυλή του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ανάγκη έχει αυτός? Τρώει και πίνει όλη μέρα όπως όταν ήταν πρωθυπουργός και άφησε πίσω του συντρίμμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.