Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Τόση βλακεία ή τόση ανωριμότητα;



Επειδή ορισμένοι στη ΝΔ, όπως Άδωνις Γεωργιάδης, αποκλείεται να είναι τόσο πολιτικά ηλίθιοι, που άρχισαν να τρολάρουν την κυβέρνηση για τα μέτρα πριν καν τα ψηφίσει, με αποτέλεσμα να δημιουργούν κλίμα έντασης και αντιπαράθεσης, αλλά και αμφισβήτησης για το αν θα περάσουν ή όχι από τη Βουλή, θα πρέπει να αναζητήσουμε τον πραγματικό τους στόχο.

Γιατί δεν πιστεύει κανείς ότι ο Άδωνις είναι πολιτικά αφελής ή βλάξ και να μη καταλαβαίνει ότι κάνοντας «κάζο» στους Συριζαίους για τα μέτρα το μόνο που πετυχαίνει είναι να τους ερεθίζει με αποτέλεσμα
κάποιοι ανεγκέφαλοι εξ αυτών να μη τα ψηφίσουν.

Σχολιάζοντας λοιπόν τα μέτρα που συνοδεύουν τη συμφωνία ο κ. Γεωργιάδης έγραψε
στο twitter ότι έφεραν το e-mail Χαρδούβελη Χ8 και πράγματι έσκισαν όλο το λαό.

Παλικάρια της ΝΔ αποφασίστε τι θέλετε;  Την αναγνώριση μιας περήφανης δικαίωσης και την καταψήφιση των μέτρων ή να κάνετε λίγο τους χαζούς να περάσουν τα μέτρα και μετά, αφού τα ψηφίσουν οι ίδιοι οι Συριζαίοι να τους… ξεσκίσετε πολιτικά;

Και καταλάβετε ορισμένοι επιτέλους, άλλο αυστηρή κριτική, που πρέπει να γίνει και άλλο γελοιοποίηση, που επίσης πρέπει να γίνει αλλά μετά την ψήφιση της συμφωνίας.

Το τι θα πράξετε είναι θέμα πολιτικής και εθνικής προτεραιότητας. Αλλά πρέπει να ξέρετε ότι η επιλογή και η ευθύνη είναι δική σας.

Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.