Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Συναντήσεις Σαμαρά με Γενηματά και Θεοδωράκη για τα μάτια του κόσμου, ενώ αρνείται να ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό


Μαθαίνουμε ότι ο κ. Σαμαράς μετά από τις συναντήσεις που είχε με τους πρώην πρωθυπουργούς Κ. Καραμανλή και Κ. Σημίτη θα ζητήσει να συναντηθεί και με τους Σταύρο Θεοδωράκη και Φώφη Γεννηματά.

Στόχος του είναι να συζητήσει μαζί τους το ενδεχόμενο νέας συμφωνίας και την κοινή στάση απέναντι στην κυβέρνηση όλων των κομμάτων του λεγόμενου ευρωπαϊκού τόξου.

Αλλά βρε παιδιά μια ερώτηση έχω σε ό,τι αφορά σε αυτές τις
συναντήσεις… Ο Σταύρος και η Φώφη έχουν μια εικόνα για το τι συζητείται μιας και συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό. Ο Αντώνης Σαμαράς τι θα συζητήσει μαζί τους αφού δεν πεισματικά αρνείται να συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα και να ενημερωθεί… Εκτός αν αρκείται στην ενημέρωση που αρνήθηκε να λάβει από την Ντόρα…

Μήπως οι συναντήσεις γίνονται για να δείχνουμε ότι κάτι κάνουμε κι εμείς βρε παιδί μου…

Το ερώτημα γιατί δεν βλέπει και τον έτερο πρώην πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη το έχουμε θέσει αλλά δεν παίρνουμε απάντηση. Ίσως κρίνει ότι δεν χρειάζεται συνάντηση μαζί του γιατί τον Επίτιμο πρόεδρο του κόμματος τον καλύπτει η… κομματική πειθαρχία!!!

Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.