Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Παραληρούν στο ΣΥΡΙΖΑ για τον κόσμο που μαζεύτηκε στη συγκέντρωση υπέρ του ευρώ και απειλούν να… τιμωρήσουν τους διαδηλωτές με φόρους!!!



Η προχθεσινή μεγάλη συγκέντρωση πολιτών της Αθήνας οι οποίοι με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη» τάχθηκαν υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο ευρώ, φαίνεται ότι πείραξε πολλούς στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος κ. Θανάσης Πετράκος ο οποίος όπως δείχνει σε ένα λεκτικό παραλήρημα που ανήρτησε στο face book, δεν μπορεί να χωνέψει ότι βρέθηκαν τόσοι πολλοί υποστηρικτές του ευρώ και το χειρότερο ότι ήταν πάνω από τους διπλάσιους συντρόφους του που την προηγουμένη είχαν διαδηλώσει υπέρ της κυβέρνησης.

Σε ανάρτησή του ο κ. Πετράκος, θεωρώντας ότι όσοι πήγαν στην συγκέντρωση ήταν εκπρόσωποι του κεφαλαίου στην Ελλάδα, εργοστασιάρχες, εφοπλιστές και μεγαλοαστοί, τους απειλεί και γράφει ότι εφόσον επιθυμούν την υπογραφή συμφωνίας θα κληθούν οι ίδιοι να την πληρώσουν, προτείνοντας, μεταξύ άλλων επιβολή φόρου από 50% έως 90% για τα εισοδήματα από 200.000 ευρώ και πάνω και άλλα παρόμοια τιμωρητικά μέτρα. 
Το κείμενο του κ. Πετράκου, όπως αναρτήθηκε στο face book:

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.