Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Οι «φρουροί της επανάστασης» δίνουν τη… Μάχη τους στην ΕΡΤ



Μέρες 1981, θυμίζει η ατμόσφαιρα στο κτήριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, μετά την επιστροφή και δικαίωση των στελεχών της open – ΕΡΤ.

Γενικός κουμανταδόρος είναι Μάχη Νικολάρα η οποία καπελώνει και τους διευθυντές ειδήσεων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της συμπεριφοράς της αλλά με αφορμή ότι δεν
έπαιξε ζωντανή η δήλωση Τσίπρα από τις Βρυξέλλες παραιτήθηκε ο Διευθυντής Ειδήσεων κ. Κώστας Χαλβατζάκης (στη φωτογραφία μαζί με την κυρία Νικολάρα)

Η παραίτηση όπως λένε κυβερνητικές πηγές δεν θα γίνει δεκτή, εκτός φυσικά αν ο κ. Χαλβατζάκης επιμείνει, αλλά φαίνεται δύσκολο να μπορεί να επιβληθεί στο χάος που έχει δημιουργηθεί στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Παλαιότεροι λένε ότι η κατάσταση θυμίζει 1981 όταν κουμάντο έκαναν οι πρασινοφρουροί του ΠΑΣΟΚ και στηλιτεύουν τη στάση της κυρίας Νικολάρα και του κοντού ακόλουθού της, που έχει γνώμη επί παντός επιστητού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην διάρκεια σύσκεψης η κ. Νικολάρα απαίτησε από τους συντάκτες να βρουν άκρες στο χώρο των αντιεξουσιαστών ώστε να υπάρχει πάντα η άποψή τους όταν εμπλέκονται στα ρεπορτάζ.

Βέβαια στον συγκεκριμένο χώρο οι απόψεις και οι θέσεις περνάνε μέσα από το Indymedia μια και είναι δύσκολο να υπάρξει εκπρόσωπος τύπου, αλλά σημασία έχει ότι η Μάχη θέλει να κάνει αντικειμενική δημοσιογραφία...

Τι να κάνουμε; Έτσι συμβαίνει πάντα με τους φρουρούς της επανάστασης… Πόσο μάλλον όταν οι συγκεκριμένοι «φρουροί» τρέφουν και αισθήματα αντεκδίκησης για όσους για βιοποριστικούς λόγους υπηρέτησαν το καθεστώς της ΝΕΡΙΤ.

Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.