Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

«Καμπανάκι» από Καραμανλή για τη συγκέντρωση της Δευτέρας: Το λόγο έχει ο λαός και όχι οι πολιτικοί



Τη Δευτέρα στις 7.30 μ.μ., την ώρα που θα κρίνεται η τύχη της Ελλάδος στην Ευρώπη, οι πολίτες της Αθήνας καλούνται για μια ακόμη φορά με ελληνικές και ευρωπαϊκές σημαίες στην πλατεία Συντάγματος για να καταστήσουν ξεκάθαρο σε όλους, αλλά πρώτα από όλους στην κυβέρνηση, ότι «Μένουμε Ευρώπη».

Η επιτυχία της προηγούμενης εκδήλωσης είναι γεγονός ότι θορύβησε την κυβέρνηση η οποία πίστευε ότι διατηρεί το μονοπώλιο στη διαμαρτυρία.

Ωστόσο είναι σαφές ότι στη διαμαρτυρία αυτή οι πολίτες δεν επιθυμούν μπροστάρηδες. Μπροστάρης
είναι ένας: Ο λαός… Αν κάποιοι ήθελαν να είναι μπροστάρηδες καλό θα ήταν να έβγαιναν από την ασφάλεια της σιωπής και να έπαιρναν αυτό που ο κόσμος απελπισμένα τους προσέφερε.

Με τη λογική αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία η ανάρτηση που έκανε ο νεαρός Κώστας Καραμανλής στο face book και οι μπηχτές που αφήνει για συναδέλφους του που θεώρησαν την συγκέντρωση ευκαιρία για προσωπική προβολή.

Ο Κώστας Καραμανλής γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό :
" Η μεγάλη φιλο-ευρωπαϊκή πλειοψηφία εκφράστηκε και αυτό ενόχλησε πολλούς στο ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν ότι έχουν το μονοπώλιο στη διαμαρτυρία. Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές του "Μένουμε Ευρώπη". Ωστόσο, η συμμετοχή των πολιτικών που υπηρετούμε το ευρωπαϊκό κεκτημένο, καλό είναι να μη γίνεται με όρους προσωπικής προβολής. Τον πρώτο λόγο έχουν οι πολίτες, οι οποίοι έστειλαν χθες ένα ηχηρό μήνυμα. Ας τους ακούσουμε ".
 Ελπίζω να το διαβάσει και ο Άδωνις που προχθές στην πλατεία το έπαιζε… Βαρουφάκης, επιδιώκοντας να συγκεντρώσει επάνω του όλα τα φλας.
Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.