Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Πίνακα με τους διορισμούς συγγενών στην κυβέρνηση ανέβασε στο internet ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πρώτη φορά Αριστερά (με ολίγη από ψεκασμένη Δεξιά, λόγω Καμένου) στην Ελλάδα, αλλά η οικογενειοκρατία καλά κρατεί…
Προφανώς πρόκειται για μια συνήθεια που δεν πρόκειται να αλλάξει στην Ελλάδα, ό,τι χρώμα και να έχει η κυβέρνηση.
Η οικογενειοκρατία, στην πολιτική ζωή της Ελλάδας είναι ταυτισμένη με την ιστορία και τα ήθη της και φαίνεται ότι δεν πρόκειται ποτέ, όποια κυβέρνηση να αναλάβει
να απαλλαγούμε από αυτήν.
Φυσικά δεν μιλάμε για την οικογενειοκρατία όπου ο γιός ή η κόρη διαδέχεται τον μπαμπά ή τη μαμά στην πολιτική, γιατί γι’ αυτό δεν έχουν ευθύνη οι γιοί και οι κόρες των πολιτικών αλλά εμείς που τους ψηφίζουμε, μιλάμε για τα συγγενικά πρόσωπα που διορίζουν στα γραφεία τους, στα υπουργεία τους ή στους οργανισμούς που εποπτεύουν.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή όσα έχουν γραφεί για τους «πρώτη φορά Αριστερά» διορισμούς, έκανε έναν πίνακα που είναι χρήσιμος και αποκαλυπτικός και μέσα σε λίγες ώρες κέρδισε σε επισκεψιμότητα το διαδίκτυο.
Απολαύστε και ενημερωθείτε:


Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

2 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που τα λεει ο γιος του Μητσοτάκη, ο αδελφός της Ντόρας, θείος του Μπακογιάννη, κουμπαρος των Κεφαλογιάννηδων, γιατι αν τα ελεγε κανενας άλλος μπορει και να το παίρναμε στα ...σοβαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτού του τύπου η αντιπολίτευση είναι γελοία. Ο Κυριάκος ασχολείται με την βιτρίνα του προβλήματος και εκτίθεται γιατί και ο ίδιος είναι προϊόν των "συγγενών στην πολιτική".
    Η ουσία είναι πως η Ελλάδα καταστρέφεται και η ΝΔ έχει αρχηγό έναν καταθλιπτικό γερασμένο 65άρη με τυχοδιώκτες συμβούλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.