Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Διάσπαση της ΝΔ προαναγγέλλει ο Μπαλτάκος



Διαβάζουμε στα parapolitika.gr τη νέα παρέμβαση (κάθε μέρα και από μία, προφανώς με οδηγίες ιατρού) του πρώην (και παντοτινού;) συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά, για τα εσωτερικά της ΝΔ και συμπληρώνουμε κομμάτι – κομμάτι το παζλ των επικείμενων εξελίξεων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σύμφωνα λοιπόν με τα parapolitika.gr «Διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας βλέπει το αμέσως επόμενο διάστημα ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος. Ο γνωστός δικηγόρος, έλεγε σε συνομιλητές του πως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς θα πάμε σε μοντέλο όπως στην Ευρώπη , με ένα κεντρώο
και ένα δεξιό κόμμα, τα οποία μπορεί ανάλογα και τις εξελίξεις να συνεργάζονται και να δημιουργούν κυβερνητικές συμμαχίες. Το δεξιό μάλιστα κόμμα θα είναι αυτό που θα επιχειρήσει να επαναπατρίσει τις ψήφους των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής, που έφυγαν και ψήφισαν αντιμνημονιακά. Σε ερώτηση μάλιστα αν υπάρχει ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να μαζέψει και τους κεντρώους και τους δεξιούς σε ένα κόμμα ο Τάκης Μπαλτάκος ήταν καταφατικός: "Ο Καραμανλής κουνώντας απλά το δάχτυλο. Δεν ξέρω μόνο αν θέλει"»
Ξέρετε υπάρχει μια παροιμία ότι «από παιδί κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια». Ο κ. Μπαλτάκος πάντως παιδί δεν είναι. Που σημαίνει ότι όσο τρελά κι αν ακούγονται αυτά που λέει μάλλον προδίδουν τα σχέδια του κ. Σαμαρά με τον οποίο ποτέ δεν διέκοψε σχέσεις.
Χ.Ψ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.