Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Πανηγυρίζει ο Ζιγδαντώνης!!!


«Τους φτύνουν και αυτοί ανοίγουν ομπρέλα γιατί νομίζουν ότι βρέχει». Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τους ενοίκους της Κάτω Συγγρού  όπου στεγάζονται τα γραφεία του «τζάμπα» και της νέας ΝΔ.
Δεν είναι δυνατόν να έχει φθάσει το ποσοστό του κόμματος στο 18% (κάποτε θυμάμαι το ΚΚΕ πάλευε για τη β’ κατανομή και το 17%) και αυτοί να υποστηρίζουν ότι «αν δεν ήταν ο Σαμαράς αρχηγός το κόμμα θα πήγαινε ακόμα πιο χαμηλά».
Σε ποιόν πλανήτη ζουν και νομίζουν ότι «καλά
πήγαμε»;
Δεν κατάλαβαν τίποτα από την ευρύτατη, σαρωτική αποδοκιμασία του ελληνικού λαού προς το πρόσωπο του κ. Σαμαρά;
Λίγη τσίπα (τσίπα, όχι τσίπρα…), δεν υπάρχει; Γιατί προκειμένου να διασωθεί ο φίλτατος Αντωνάκης μέχρι και τον Τσίπρα είναι διατεθειμένος να στηρίξει και να μετατρέψει την Ελλάδα σε Κούβα της Ευρώπης.
Αλλά μιας και αναφερθήκαμε σε τσίπα και φιλότιμο μήπως πρέπει να θυμίσουμε ότι το 1981 ο Γ. Ράλλης παραιτήθηκε γιατί είχε λάβει 35,5%, το 1984 ο Αβέρωφ παραιτήθηκε γιατί είχε χάσει με 37%, το 1993 ο Μητσοτάκης γιατί πήρε 38%, το 1996 ο Έβερτ γιατί πήρε 36% και το 2009 ο Καραμανλής παραιτήθηκε γιατί πήρε 33%.
Τώρα πώς το 18% ο Σαμαράς το βλέπει για νίκη μόνο ο ίδιος και οι παρεούλα του μπορούν να το εξηγήσουν.
Μάλιστα αποτολμούν να πουν ότι ο κ. Σαμαράς χρειάζεται και μια δεύτερη ευκαιρία, όπως έγινε με τον Καραμανλή το 2000. Ξεχνά όμως ότι ο Καραμανλής το 2000 είχε ανεβάζει κατά 4% τα ποσοστά του κόμματος και έχασε από τον Σημίτη, μέσα σε ένα όργιο παράνομων ελληνοποιήσεων, με μόλις 35.000 ψήφους διαφορά.
Θα μας τρελάνει όλους ο φίλτατος Αντώνης, που δικαίως τον αποκαλούν Ζιγδαντώνη, αφού ρέπει προς τα εκεί, τουλάχιστον σε επίπεδο ποσοστών.
Τελικά μήπως έβλεπε μπροστά ο Καρατζαφέρης και του είχε χαρίσει το βιβλίο της προγιαγιάς του με τον τίτλο «Ο τρελαντώνης»;

ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.