Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ο υπονομευτής Σαμαράς καταγγέλλει τους υπονομευτές της κυβέρνησης Παπαδήμου


Είπε ο πρόεδρος Τόνυ στο ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο:
"Κυρίες και κύριοι,
Επιτρέψτε μου μιαν απάντηση στην «προτροπή» που ακούστηκε, να παραταθεί η κυβέρνηση Παπαδήμου…
Η κυβέρνηση αυτή είναι προσωρινή και μεταβατική, για να μη χρεοκοπήσει η χώρα. Για να ολοκληρωθεί το «κούρεμα» του παλαιού ιδιωτικού χρέους και να αποκατασταθεί η βιωσιμότητα του συνολικού χρέους μας.
 Όλα αυτά θα κριθούν στους επόμενους δύο μήνες. Και τέλος»

Πάντως λίγο παρακάτω αυτός που δίνει μόνο δύο μήνες ζωής στην κυβέρνηση Παπαδήμου, υπονομεύοντας την εν τη γενέσει της, τα έβαλε με όποιον υπονομεύει αυτή την κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά:
"Η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι μια μεταβατική κυβέρνηση. Με σύντομο, αλλά πολύ κρίσιμο έργο. Ας τη βοηθήσουμε να το κάνει σωστά και να το ολοκληρώσει εγκαίρως. Κι ας μη την υπονομεύουμε. 
Ξέρετε, την κυβέρνηση Παπαδήμου πολλοί δεν την ήθελαν…
Εννοώ από εκείνους που ξαφνικά τώρα την… «αγάπησαν»!
Εγώ είμαι απ’ αυτούς που την ήθελαν! Και τη στήριξα αποφασιστικά, ώστε η Ελλάδα να γλιτώσει από τη φοβερή περιπέτεια του «δημοψηφίσματος», όπου την είχε μπλέξει ο κ. Παπανδρέου. Μην το ξεχνάτε αυτό…"

Αν εσείς δεν αντιλαμβάνεστε ότι κάτι τρέχει με το παλικάρι, τότε πρέπει να πάω εγώ να κοιταχτώ. Γιατί αν κατάλαβα καλά ο πρώτος που υπονομεύει την κυβέρνηση Παπαδήμου είναι ο ίδιος που της θέτει ασφυκτικά χρονικά όρια και δηλώνει ότι έχει δύο μήνες ζωής «και τέλος», όπως χαρακτηριστικά είπε.
Κατά τα λοιπά ο πρόεδρος Τόνυ, δηλώνει ότι δεν κοιμάται με το ημερολόγιο αγκαλιά… 
Εμείς όμως σας διαβεβαιώνουμε ότι πράγματι δεν κοιμάται αγκαλιά με το ημερολόγιο. Δεν το χρειάζεται γιατί το έχει μάθει απ’ έξω… Αφού πρόσφατα τον ακούσαμε να  μονολογεί: «Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, 2012, Οσίας Φιλοθέης της Αθηναίας, Αποστόλων Αρχίππου, Φιλήμονος και Απφίας…». Τι το χρειάζεται λοιπόν το ημερολόγιο;
ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.