Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Πανικός στη Συγγρού από το «υπάρχω» Καραμανλή και την άνοδο της Ντόρας


Πανικός έχει πέσει στην κάτω Συγγρού του προέδρου Αντουάν για τις κρυφές κινήσεις Καραμανλή. Όπου κι αν σταθεί όλοι του λένε ότι ο Καραμανλής κινείται με γεύματα και επαφές. Ο φόβος να θελήσει ο ιδιοκτήτης να δηλώσει ιδιοκατοίκηση και να ζητήσει πίσω το ακίνητο της ΝΔ από τον ενοικιαστή, του έχει γίνει βραχνάς.
Τώρα αλήθεια είναι όσα γράφονται; Φαντασία είναι; Κανείς δεν ξέρει να απαντήσει με ειλικρίνεια. Η μια πλευρά τα διαψεύδει, η άλλη τα αφήνει να κυκλοφορούν, αφού κατά
μία άποψη ό,τι κυκλοφορεί στην επικαιρότητα καλό κάνει.
Βέβαια, κάποιοι λένε ότι οι συζητήσεις για τη δραστηριότητα του Καραμανλή δεν είναι τυχαίες αφού κάποιοι βουλευτές της ΝΔ έχουν ήδη στρέψει τα βλέμματα προς Παπαδήμο μεριά, ελπίζοντας μάλιστα στην επιτυχία του. 
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Καραμανλή και τους πέριξ αυτού να ευνοούν τα δημοσιεύματα γύρω από το όνομά του ώστε να υποδηλώνεται η παρουσία του και να σταματήσουν τα όνειρα κάποιων νεώτερων βουλευτών (γενιάς 2000) για κεντροδεξιούς συνασπισμούς.
Αλλά και το «Υπάρχω», που εκπέμπει η πλευρά Καραμανλή φαίνεται να προκαλεί τρόμο στους Σαμαροφαήλους με αποτέλεσμα η μία σύσκεψη να διαδέχεται την άλλη στα γραφεία της ΝΝΔ- Δ21.
Και μέσα σε όλα αυτά, ήλθε και η επίσημη επιβεβαίωση ότι η Ντόρα μπαίνει πανηγυρικά στη Βουλή. Το χειρότερο δε, δεν είναι αυτό αλλά η διαβεβαίωση των δημοσκόπων ότι η Δημοκρατική Συμμαχία, μέρα με την ημέρα, μήνα με το μήνα έχει σταθερή άνοδο. Και οι ψηφοφόροι της δεν είναι περιστασιακοί όπως οι δυσαρεστημένοι του ΠΑΣΟΚ που καταλήγουν στη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη. Πρόκειται, όπως, διεμήνυσαν στον σερ Άντονυ για σταθερούς ψηφοφόρους που συνειδητά επέλεξαν τη Ντόρα Μπακογιάννη για τη σταθερότητα των θέσεών της και για την ορθολογική αντίληψη που τις διέπη.
Άντε λοιπόν μετά από όλα αυτά να βρει ο –κατά Καρατζαφέρη- «Τρελαντώνης» και η παρέα του ηρεμία. Εύκολο είναι; Και να έχεις και τον Φαήλο να σου κάνει αντιπολίτευση από τα δεξιά.
Ήρεμα παιδιά, και μη ταράζεσθε. Και όσον αφορά τα ηρεμιστικά μην τα αρχίσετε από τώρα. Θα τα χρειασθείτε σύντομα όταν θα έλθει η ώρα –και θα έλθει σύντομα- που θα κοιτάτε και πάλι το ταβάνι.
ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.