Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Η ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ


Υποκύπτω στις πιέσεις του Γαλάζιου Καρχαρία και ομολογώ ότι έκανα έρευνα προκειμένου να ενημερωθώ για την εμβληματική χοντρή πεθερά του Σαμαρά Τέτη, το πραγματικό αφεντικό στη ζωή του μάγκα, πάντα θυμωμένου «αντιμνημονιακού» «πατριωταρά»-λέμε και καμμιά μακακία να περάσει η ώρα-,  προέδρου της Ν.Δ.
Λοιπόν, φίλε μου  Γαλάζιε Καρχαρία, η δραστηριότητά της  αγαπημένης σου επεκτείνεται.
 Τώρα μαθαίνω ότι έχει αποφασίσει να καταρτίσει το ψηφοδέλτιο της Αργολίδας. Αν θες τη γνώμη μου σωστά πράττει διότι ο δύσμοιρος Γ.Γ. της Κ.Ε. της Ν.Δ. Ανδρέας Λυκουρέντζος έχει την εντύπωση ότι θα κάνει κουμάντο στα «πενθέρεια» εδαφη! Κούνια που τον κούναγε...
Έμαθε λοιπόν η χοντρή πενθέρα, ότι ο Λυκουρέντζος τηλεφωνεί σε υποψηφίους και τους πουλάει το παραμύθι ότι είναι μέσα στο συνδυασμό και  ανέλαβε δράση.
 Δέχεται στο σπίτι τους αρεστούς της και δίνει το δικό της χρίσμα. Σου λέει  κυρά και αρχόντισσα είμαι στον τόπο μου και θα έρθουν οι εντολοδόχοι να φάνε τη δουλειά του εντολέα;
Δυο από τους έχοντες χρίσμα από το Λυκουρέντζο, συναντήθηκαν με άλλους δύο που έλαβαν το χρξίσμα της χοντρής... Αποφάσισαν από κοινού να δουν πως θα εξελιχθούν τα χρίσματα στέλνοντας όμως το μήνυμα ότι τώρα το παιχνίδι άνοιξε στην κεντροδεξιά, αφού υπάρχουν και τα άλλα δυο κόμματα που δεν είναι τόσο μνημονιακά όσο η Ν.Δ. του Σαμαρά... Σούπερ!

                                                Η ΦΩΚΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.