Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Κώστας Μητσοτάκης: Να ρίξουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τον Γιώργο για να... απελευθερωθεί η χώρα!!!


Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να προσπάθησε με το δημοψήφισμα να ρίξει τη μπάλα στην εξέδρα και την ευθύνη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να τη μεταθέση στο λαό, όμως ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Μητσοτάκης, ως παλιά καραβάνα, ξανάφερε την μπάλα στο γήπεδο και κάλεσε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ρίξουν την κυβέρνηση για να απλευθερωθεί η χώρα!!!
Σημειώνεται ότι ανάλογη θέση έλαβε και η Ντόρα Μπακογιάννη παρεμβαίνοντας σε τηλεοπτικά δίκτυα, αμέσως μετά την εκδήλωση της πρόθεσης του Γιώργου Παπανδρέου να προχωρήσει σε δημοψήφισμα και να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.
Συγκεκριμένα, «πράξη ανευθυνότητας και παραλογισμού και παιχνίδι με την τύχη» χαρακτήρισε στον ΣΚΑΙ την απόφαση του Πρωθυπουργού να οδηγήσει τη χώρα σε δημοψήφισμα, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Μητσοτάκης.
Εκτίμησή του είναι ότι οι λαοί στα δημοψηφίσματα ψηφίζουν ανάλογα με τη διάθεσή τους και αυτήν την περίοδο επειδή ο λαός είναι δικαιολογημένα αγανακτισμένος θα ψηφίσει αρνητικά.
Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ρίξουν την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου στην ψήφο εμπιστοσύνης την Παρασκευή για να απελευθερωθεί, όπως είπε, η χώρα».
Για να δούμε λοιπόν, θα βρεθούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή για να ψηφίσουην εθνικά και όχι κομματικά; Θα βρεθεί βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να θελήσει να ρίξει κάποιον που έχει το όνομα Παπανδρέου;
ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.