Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Μόνο ένα προσυνέδριο θα πραγματοποιήσει στις 27/11 η Νέα Δημοκρατία, στα Ιωάννινα

Ένα και μόνο ένα προσυνέδριο αναμένεται να πραγματοποιήσει η Νέα Δημοκρατία ενόψει της σύγκλησης του ανώτατου οργάνου που έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 3-5 Δεκεμβρίου. Το προσυνέδριο θα διεξαχθεί στην πόλη των Ιωαννίνων το μεθεπόμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου. .Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θα δώσει έμφαση στη μείωση της ανεργίας και στην αύξηση των επενδύσεων στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιλογή της Ηπείρου έγινε εξαιτίας του γεγονότος ότι εκεί καταγράφονται υψηλά ποσοστά ανεργίας, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνονται αρκετές επενδύσεις. Αυτό ακριβώς το γεγονός θα επιχειρήσει να καταδείξει ο πρωθυπουργός στην ομιλία του, φέρνοντας την εν λόγω περιφέρεια ως παράδειγμα και για τις υπόλοιπες της χώρας που θα αναπτυχθούν τα επόμενα χρόνια.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να δώσει έμφαση στην σταδιακή μείωση του ποσοστού ανεργίας, στις επενδύσεις και στην εξωστρέφεια που θα προκύψει εν πολλοίς και από την εκμετάλλευση των χρημάτων του Ταμείου Ανάκαμψης. Το στήσιμο του προσυνεδρίου έχουν αναλάβει ο στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος, Θανάσης Νέζης, ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος, ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος Γιώργος Στεργίου, ο γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.