Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Ανακηρύχθηκαν οι συνθέσεις σε ΝΟΔΕ Χίου και Λασιθίου όπου δεν θα γίνουν εκλογές!

 Με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Χίου γνωστοποίησε ότι δεν θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης αφού ο αριθμός των υποψηφίων είναι ισάριθμος με της αντίστοιχες θέσεις.

Έτσι ανακήρυξε τα εξής πρόσωπα στις αντίστοιχες θέσεις:

Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π. Χίου : Μπλάτζιος Ελευθέριος

Πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο. Χίου: Βίος Δημήτριος

Πρόεδρος  ΔΗΜ.Τ.Ο. Οινουσσών  : Χατζησταύρου Σταύρος

Μέλη Δ.Ε.Ε.Π. Χίου : Αγκάς Δημήτριος, Ζαννίκου Καλλιόπη, Ζώας Γεώργιος, Καρατζάς Κωνσταντίνος, Κοντούδης Μιχαήλ, Μπρη Καλλιόπη, Νεαμονίτης Παντελής, Φιστές Μάρκος, Χαρίτου Κυριακή.

Μέλη ΔΗΜ. Τ.Ο. Χίου : Γιαλούρη Θεοδώρα, Καλβίνου Εμμανουέλα, Κατσός Γεώργιος, Κίτσος Χρήστος, Κοκκίνου Αναστασία – Ελένη, Μαυρέλης Βίκτωρας, Παπαμονιώδης Παντελεήμων, Πρίνος Δημήτριος, Ροδίτης Ελευθέριος.

Μέλη ΔΗΜ. Τ.Ο. Οινουσσών : Παλάσης Ιωάννης, Καβουρίδου Ελένη, Μούντουλα Βασιλεία, Σκουφής Λάμπρος, Μούντουλας Χρήστος, Λιγνού Ελισάβετ, Αγαθανάση Ελένη.

Σύνεδροι : Ζαννίκου Καλλιόπη,  Κάρμαντζης    Γεώργιος,     Μπρη Καλλιόπη,  Πρίνος Δημήτριος , Φεργάδιώτης Ευστράτιος. 


Ο απερχόμενος και μοναδικός νέος υποψήφιος πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λασιθίου στον Ηχώ 99,8

Για τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία σε ότι αφορά στον νομό Λασιθίου μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Γ. Μπαρμπούνης ο οποίος είναι ξανά υποψήφιος και μάλιστα είναι και ο μοναδικός. Όπως είπε σύμφωνα με όσα προβλέπει ο κανονισμός μπορεί για μια ακόμα φορά να θέσει υποψηφιότητα οπότε αποφάσισε να προσφέρει για μια ακόμη διετία στην παράταξη της Ν.Δ. μέσα από τη συγκεκριμένη θέση. Ευχή όλων είναι να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα , να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στο κόσμο, γιατί η πανδημία μας άφησε λίγο μακριά από τη βάση. Παρόλο που υπήρχε επαφή με τηλεδιασκέψεις, η δια ζώσης επαφή και επικοινωνία είναι σαφώς αυτή για τη οποία υπάρχει ανάγκη, τόνισε. Διαδικαστικά τώρα, όπως είπε, στις τοπικές οργανώσεις υπάρχει ανανέωση σε πρόσωπα παράλληλα με τη συμμετοχή παλαιότερων. Ωστόσο επειδή σε νομαρχιακό και σε τοπικό επίπεδο ο αριθμός των υποψηφίων ταυτίζεται με τον αριθμό των εκλεγμένων μελών δεν θα χρειαστεί να γίνει η διαδικασία με ψηφοφορία στις κάλπες, εξήγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.