Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Δεύτερη διαγραφή στελέχους της ΝΔ στην Αχαϊα

Όσο πλησιάζει η ημέρα των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι οι εσωκομματικοί τριγμοί καλά κρατούν.

Έτσι λίγες ώρες μετά την εξάμηνη διαγραφή από τα κομματικά όργανα της Νέας Δημοκρατίας, της Κωνσταντίνας Κοσπέτα η οποία δεν μπορεί να λάβει μέρος στις εσωκομματικές εκλογές συνεχίζονται οι τριγμοί στην τοπική Νέα Δημοκρατία λίγες μέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Αχαϊας.

Οι λόγοι της «ποινής» που επιβλήθηκε στην κ. Κοσπέτα αποδίδεται σε αναρτήσεις της στο facebook με τις οποίες καταφερόταν κατά Μπεκίρη, Κικίλια, Σακελλαροπούλου και άλλων κυβερνητικών επιλογών.

Χθες αργά το απόγευμα ο γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κονταδάκης , φέρεται ωστόσο να έλαβε κι άλλη απόφαση διαγραφής, ενός ακόμα υποψηφίου (με το μέρος του Αν. Κουνάβη), αυτή τη φορά στη ΔΗΜΤΟ Κέντρου Πόλεως: του Νικόλαου Μπελεγρή.

Αιτία και εδώ ο αναρτήσεις του κατά του κ. Μητσοτάκη και υπέρ «Καραμανλικών», αλλά η σχολιογραφία του ι κατά της ελληνογαλλικής συμφωνίας, μέσω της φιλοξενίας άρθρου του Νίκου Νικολόπουλου.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι εξετάζεται η διαγραφή δύο ακόμα στελεχών της ΝΔ και υποψηφίων στις τοπικές εκλογές, ένα από Πάτρα κι ένα από Αιγιάλεια.

Οι εξελίξεις αυτές συνιστούν πλήγμα για την εσωκομματική διαδικασία η οποία καταβλήθηκε προσπάθεια να διατηρηθεί σε χαμηλούς τόνους χωρίς εντάσεις.

Θυμίζουμε πως η εκλογική διαδικασία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και υποψήφιοι για την προεδρία είναι οι Αντώνης Κουνάβης και Νίκος Κατσουγκράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.