Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Μαρέβα από Λάρισα: Προτεραιότητα της ΝΔ η ελληνική οικογένεια (φωτορεπορτάζ)

Πηγή:  onlarissa.gr
Σε ένα πυκνό ακροατήριο που είχε κατακλύσει την κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου Imperial, η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, προσκεκλημένη της ΝΟΔΕ Λάρισας, μίλησε για την ελληνική οικογένεια και το ρόλο της
Ελληνίδας γυναίκας,  επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως “όσο εξελίσσεται ο θεσμός της οικογένειας, τόσο εξελίσσονται και οι πολιτικές που πρέπει να την στηρίζουν”.

“Η ασφάλεια, ο οικογενειακός προγραμματισμός, η εκπαίδευση και η υγεία, όλοι τομείς άμεσα συνδεδεμένοι με τον ρόλο της σύγχρονης γυναίκες, είναι ψηλά στην ατζέντα του προγράμματος της ΝΔ”, τόνισε η κα Μητσοτάκη.

Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, ουσιαστικά υποδέχθηκε στο βήμα τις εφτά καλεσμένες γυναίκες βουλευτές της ΝΔ, οι οποίες ειδίκευσαν με τις παρεμβάσεις τους το πρόγραμμα της ΝΔ. Οι κυρίες Μαρία Αντωνίου, Βουλευτής Καστοριάς, η κ.Φωτεινή Αραμπατζή, Βουλευτής Σερρών, η κ.΄Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου,Βουλευτής Β΄Αθηνών, η κ. Σοφία Βούλτεψη, Βουλευτής Β΄Αθηνών, η κ ΄Αννα Καραμανλή , Βουλευτής Β΄Αθηνών, η κ. Κατερίνα Μάρκου, Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και η κ.΄Ελενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης, έλαβαν τον λόγο μιλώντας για τις πολιτικές που έχει σχεδιάσει η ΝΔ, όσον αφορά το δημογραφικό ζήτημα της χώρας.

Χαιρετισμούς έκαναν επίσης οι τρεις βουλευτές της ΝΔ στο ν. Λάρισας κκ Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και Γιώργος Κατσιαντώνης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαριώτου.





Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος ο οποίος αναφέρθηκε στην εξωστρέφεια της γαλάζιας οργάνωσης στο νομό καθώς και στο νοικοκύρεμα των οικονομικών, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του για το αποτέλεσμα των εκλογών, το οποίο θα “δώσει τη νίκη στην παράταξη της ΝΔ”.






















































Λ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.