Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Αδωνις: Όλοι ζουν και αναπνέουν για τη μέρα που θα φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Στα επεισόδια που έλαβαν χώρα σήμερα έξω από το Πολυτεχνείο όταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προπηλακίστηκαν κατά την προσπάθειά τους να εισέλθουν στο χώρο προκειμένου να καταθέσουν στεφάνι αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας
Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας λόγο για μια χώρα σε απόγνωση που «ζει και αναπνέει για τη μέρα που θα φύγει η παρούσα κυβέρνηση».
Σε συνέντευξή του στον Alpha σημείωσε σχετικά με την ένταση στο Πολυτεχνείο:
«Σε μια Δημοκρατία μπορούμε να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε. Δεν μπορούμε όμως να το κάνουμε δια της βίας. Είναι δικαίωμα όποιου θέλει να πάει στο Πολυτεχνείο και να καταθέσει στεφάνι. Χρειάζεται την άδεια του Ρουβίκωνα και των αντιεξουσιαστών;».
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, καταδικάζουμε τους προπηλακισμούς. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα μιας συνεχόμενης ανομίας που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα. Απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει, αλλά αυτή είναι “η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ”. Το κράτος θα επανέλθει. Γι’ αυτό θα ψηφίσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη».
Για το ζήτημα της περικοπής των συντάξεων ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: «Η κυβέρνηση δεν πήρε “πράσινο φως” για τη μη περικοπή των συντάξεων. Οι συντάξεις έχουν ήδη περικοπεί. Ο κ. Τσίπρας “πέτυχε” να ακυρωθεί ένα μέτρο που μόνο ο ίδιος είχε ψηφίσει. Πανηγυρίζει την κατάργηση του δικού του νόμου, κατηγορώντας την αντιπολίτευση, η οποία δεν τον είχε ψηφίσει και ζητούσε από την πρώτη μέρα την κατάργησή του».
«Έχετε φέρει την Ελλάδα σε απόγνωση. Όλοι ζουν και αναπνέουν για τη μέρα που θα φύγετε. Μόνο αυτό ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό. Κάντε επιτέλους εκλογές να σας “μαυρίσουν” και να το ευχαριστηθούν», κατέληξε.
Πηγή:liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.