Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Δουλειά δεν είχε ο Αντώναρος και βαθμολογούσε τους πρωθυπουργούς της ΝΔ!!!- Η εμπάθειά του "βγάζει μάτι"

Ο Ευάγγελος Αντώναρος δεν έχει δουλειά να κάνει.
Όχι δεν κάνει αυτό που έκανε ο διάβολος που δεν είχε δουλειά... Άλλωστε οι διάβολοι είναι έξυπνοι και πονηροί. Αυτός είναι απλά πολιτικά κουτοπόνηρος
Ως γνωστόν λοιπόν, όποιος δεν έχει δουλειά την εφευρίσκει.
Όταν μάλιστα εναγωνίως αναζητεί τρόπους για να κάνει αισθητή την παρουσία του στον δημόσιο βίο και ταυτόχρονα να αποδείξει πόσο πιστός είναι σε ορισμένα πρόσωπα, τότε η
"δουλειά" του κατρακυλά στα όρια του γελοίου.
Νέα "δουλειά" του Ευάγγελου Αντώναρου είναι "βαθμολογεί" τους πρωθυπουργούς που βγήκαν από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας.

Φυσικά στην κορυφή της λίστας είναι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ενώ ουραγός με τον χαρακτηρισμό "σαφώς χειρότερος όλων" είναι ο Αντώνης Σαμαράς. 

Δείτε την ανάρτηση του κυρίου Αντώναρου:
Επειδή γίνεται ποιος είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης, εγώ θα πω ποιος είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός από τις τάξεις της ΝΔ:
Σαφώς χειρότερος όλων ο Αντώνης Σαμαράς.Ακολουθεί (λόγω ανεπαρκούς διάρκειας της θητείας του ) ο Γεώργιος Ράλλης.Τρίτος από το τέλος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.Δεύτερος καλύτερος ο Κώστας Καραμανλής.Κορυφαίος ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.ΥΓ. Τον Τζαννη Τζαννετακη -- τον οποίο ως άνθρωπο και δημοκράτη αξιωματικό τιμώ ιδιαίτερα -- δεν βαθμολογώ λόγω του χαρακτήρα της κυβέρνησης της οποίας ήταν πρωθυπουργός.
Η εμπάθεια στο μητσοτακέικο φαίνεται από τη διατύπωση "τρίτος από το τέλος", όταν αναφέρεται στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Γιατί - κατά σύμπτωση, στη δική του λίστα, ο πρώην πρωθυπουργός είναι και τρίτος από την αρχή!!!
 Η επόμενη ανάρτησή του θα είναι η βαθμολόγηση των προέδρων της ΝΔ, για να βγάλει ως χειρότερο όλων τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και πάμε στοίχημα...

Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.