Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Σαμαράς: Θα κάτσω στο σκαμνί όλους τους σκευωρούς -Τσίπρας, Καμμένος, Παπαγγελόπουλος, Πολάκης δεν θα γλιτώσουν- θα τους πάω μέχρι τέλους!!!


Ο Αντώνης Σαμαράς/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Μια ενδιαφέρουσα, εφ' όλης της ύλης συνέντευξη δίνει στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν σήμερα , ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εκδηλώνοντας τη βούλησή του να καθίσει στο σκαμνί όσους σήμερα τον κατηγορούυν άδικα.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαµαράς ανοίγει τα χαρτιά του στα «Π» και στον εκδότη της εφημερίδας Γιάννη Κουρτάκη, µιλώντας για το 6µηνο Βαρουφάκη, την υπόθεση
της Novartis, το κλείσιµο της ΕΡΤ και την απόφαση να µην παραδώσει το Μαξίµου στον Τσίπρα, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόµενο για συγκρότηση Ειδικού ∆ικαστηρίου µε απόφαση της επόµενης Βουλής.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σαμαράς επισημαίνει ότι«οι δόλιοι της κυβέρνησης προαναγγέλλουν, στήνουν και σπιλώνουν» και διαμηνύει ότι «Τσίπρας, Καμμένος, Παπαγγελόπουλος και Πολάκης δεν θα γλιτώσουν». «Θα κάτσω στο σκαμνί όλους τους σκευωρούς» συμπληρώνει.

«Τους περιμένω. Θα τους πάω μέχρι τέλους. Δεν αστειεύομαι», είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρώην πρωθυπουργός, ξεκαθαρίζοντας ότι θα αποκαλύψει τη συμμορία της Novartis.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ αναφέρεται και στο θέμα της Δημόσιας Τηλεόρασης, υπογραμμίζοντας ότι «δεν μετανιώνει που έκλεισε (εκείνη) την ΕΡΤ».

Όσον αφορά την απόφασή του να μην παραδώσει το Μέγαρο Μαξίμου στον πρωθυπουργό, ο κ. Αντώνης Σαμαράς τονίζει ότι «σήμερα με επαινούν που δεν παρέδωσα στον Τσίπρα».

Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτηρίζει ξεχαρβάλωμα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.Μιλώντας για την περίοδο Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών, ο κ.Σαμαράς σημειώνει ότι θεωρεί απαραίτητο να υπάρξει Εξεταστική για αυτήν την περίοδο.


Τέλος, αναφερόμενος στο Σκοπιανό, σε ερώτηση για το δέχθηκε τελεσίγραφο από τις ΗΠΑ και την ΕΕ απαντά «τελεσίγραφο από τους ξένους δίνεται μόνο σε όσους είναι έτοιμοι να υποχωρήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.