Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Ο Αλέξης- μπουλτνόζα που θα γκρεμίσει τα αυθαίρετα, κάνει διακοπές σε... αυθαίρετη βίλα!!! Αποκάλυψη της εφημερίδας "Στο ΚΑΡΦΙ"- δείτε το πρωτοσέλιδο!!!



Ο Αλέξης Τσίπρας και το επικοινωνιακό του επιτελείο, προκειμένου να στρέψουν την προσοχή του πόπολου αλλού και να πετάξουν από πάνω τους τις βαρύτατες ευθύνες που έχουν για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ανακάλυψαν έναν απρόσωπο εχθρό: τα αυθαίρετα!!!
Πήρε λοιπόν τα όπλα ο Αλέξης, έμαθε και το
ποίημα του και κήρυξε τον πόλεμο στα αυθαίρετα που είναι δημιούργημα του κράτους των συστημικών κομμάτων, δηλαδή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Άσχετα βέβαια αν μέχρι πριν λίγο καιρό οι υπουργοί του ακύρωναν πρωτόκολλα κατεδάφισης που είχαν εκδώσει υπουργοί της Νδ και του ΠΑΣΟΚ.
Η επικοινωνιακή τακτική που ακολουθεί επιχειρεί να τον βαφτίσει στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και να τον παρουσιάσει στην κοινωνία χωρίς ευθύνες άμεμπτο αθώο σαν… περιστερά!!!
Ωστόσο ο Αλέξης – μπουλντόζα, μαχητής των αυθαιρέτων την πάτησε αγρίως. Όπως αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Στο ΚΑΡΦΙ», ο άμωμος Αλέξης κάνει : «Διακοπές στο Σούνιο σε αυθαίρετη βίλα- Ο υποκριτής Τσίπρας παραθερίζει πάνω στο κύμα- Στα 3.000 κτίσματα που θα γκρεμιστούν περιλαμβάνονται μήπως και όσα έχτισε η εταιρεία «ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ» επί Χούντας;- Κυνικός, άβουλος και μοιραίος περιμένει ένα (επικοινωνιακό) θαύμα για να σωθεί»
Βρε παλικάρια κι εσείς στο ΚΑΡΦΙ, καλά τον πιάσατε στα πράσα «με την γίδα στην πλάτη», είναι ανάγκη να ξύνετε και παλιές ιστορίες; Είναι ανάγκη να θυμίζετε τα έργα της οικογενειακής κατασκευαστικής (μπαμπά και θείου) και τις σχέσεις τους με τη Χούντα;
Τς..τς…τς… Δεν έχετε ούτε ιερό, ούτε όσιο. Όλα θέλετε να τα ξέρει ο ελληνικός λαός; Αμάν πια!!!
Δείτε το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Στο ΚΑΡΦΙ»



στο Καρφί



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.