Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Στο Μαράθι Χανίων κάνουν διακοπές Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα (φωτογραφίες)


Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα στην παραλία 

Πηγή: iefimerida.gr
Τα Χανιά επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να κάνει φέτος τις διακοπές του, μαζί με τη σύζυγο του Μαρέβα και τα παιδιά τους.
Ο πρόεδρος της ΝΔ αποφάσισε να
περάσει τις  δέκα ημέρες διακοπών στον τόπο καταγωγής του και το σπίτι που παραθέριζε από μικρός. Από τη Δευτέρα ξεκινάει μια απαιτητική, καθότι και προεκλογική, χρονιά και η απόδραση έστω για λίγο, από την Πειραιώς είναι απαραίτητη.
Μάλιστα τις βουτιές τους, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το iefimerida, Κυριάκος και Μαρέβα, κάνουν στο Μαράθι Χανίων. Είναι η ίδια παραλία όπου κάθε καλοκαίρι βρισκόταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και κολυμπούσε στα νερά του Κρητικού Πελάγους.
Σε χαλαρές στιγμές το ζευγάρι στην παραλίαΣε χαλαρές στιγμές το ζευγάρι στην παραλίαΣτο Μαράθι Χανίων κάνουν διακοπές Κυριάκος και ΜαρέβαΣτο Μαράθι Χανίων κάνουν διακοπές Κυριάκος και Μαρέβα
Από τη Νέα Δημοκρατία συνεχίζουν να αναρωτιούνται, που βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα ο  Αλέξης Τσίπρας. Οπως λένε χαρακτηριστικά είναι ο μόνος Πρωθυπουργός στη Μεταπολίτευση που κάνει διακοπές χωρίς να γνωστοποιεί ούτε το μέρος και τους φίλους που επιλέγει σαν να θέλει να κρύψει κάτι από τους πολίτες. Προσθέτουν χαρακτηριστικά ότι την ίδια ώρα που δημοσιεύονται μισθωτήρια για ένα πολυτελές σπίτι στο Σούνιο 250 τετραγωνικών μέτρων, ουδείς γνωρίζει αν ο κ. Τσίπρας βρίσκεται την τελευταία εβδομάδα στην Αττική ή κάπου αλλού. Θυμίζουν ταυτόχρονα τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν με τον Πρωθυπουργό να βρίσκεται σε σκάφος επιχειρηματία ενώ και πάλι εκείνος προσπαθούσε να κρατήσει μυστικές τις διακοπές του σε νησιά της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.