Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Κυριάκος: Η ΝΔ δεν είναι μόνο η εναλλακτική λύση αλλά και ανάχωμα δημοκρατίας- Τι δώρησε ο Αρχιμανδρίτης Θεόδωρος στον πρόεδρο της ΝΔ και τι του ευχήθηκε

Συγκίνηση, αλλά αποφασιστικότητα για τον αγώνα που έχει ξεκινήσει η ΝΔ με πλήρη συναίσθηση για το τι πρόκειται να παραλάβει, επικράτησε στα εγκαίνια της ΝΔ.

Όσα στελέχη παρέστησαν στα εγκαίνια συγκινήθηκαν από τις ευχές που έδωσε ο Αρχιμανδρίτης Θεόδωρος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που τον τον είχε μαθητή στο Κολλέγιο.

Μόλις τέλειωσε ο αγιασμός ο Αρχιμανδρίτης δώρησε στον πρόεδρο
της ΝΔ τον ξυλόγλυπτο σταυρό με τον οποίο έκανε τον αγιασμό,  επισημαίνοντας ότι τον χρειάζεται για να αντλεί δύναμη, καθώς σύντομα θα σηκώσει στις πλάτες του τον σταυρό της Ελλάδος!


«Άξιος, άξιος!», φώναξαν οι συγκεντρωμένοι οπαδοί της ΝΔ.
Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους στον προαύλιο χώρο μπροστά από την οδό Πειραιώς όπου έγιναν τα εγκαίνια, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε: «Δεν είναι ώρες για μεγάλες κουβέντες. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και τις φίλες της ΝΔ - βλέπω και πολλούς καινούριους φίλους που ακούν ξανά τον πολιτικό μας λόγο - ότι υπάρχει μια μόνο πολιτική λύση. Καλούμε σε μια μεγάλη εθνική συστράτευση όλους τους πολίτες. Όχι μόνο εναλλακτική λύση η ΝΔ αλλά και ανάχωμα δημοκρατίας».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι σήμερα είναι μια ιστορική μέρα καθώς «δεν εγκαινιάζουμε μόνο νέα μας γραφεία, αλλά και θυμόμαστε και παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή». Υπογράμμισε επίσης ότι «η ΝΔ πρεσβεύει την ευθύνη της αλήθειας και την αλήθεια της ευθύνης» και κατέληξε ευχόμενος τα νέα γραφεία να είναι «καλότυχα όχι μόνο για τη ΝΔ αλλά για όλη τη χώρα».
Στην εξέδρα του αγιασμού μαζί με τον Αρχιμανδρίτη Θεόδωρο, πρώην καθηγητή του προέδρου της ΝΔ στο Κολλέγιο,  βρίσκονταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Κώστας Τσιάρας και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος. 
Ξεχωριστά στιγμιότυπα ήταν όταν κατέβηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την εξέδρα και αγκάλιασε τον Κώστα Καραμανλή και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, πριν επιστρέψει στο εσωτερικό των γραφείων.

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.