Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Στις Φέρες, την έπεσαν σε υπουργούς! Ξεκίνησαν τα όργανα... - Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για... "δικαιολογημένη αγανάκτηση";


φερες1-450x337Τα πρώτα... κραξίματα και οι πρώτοι προπυλακισμοί κυβερνητικών στελεχών που όπως όλοι πλέον παραδέχονται, θα φύγουν νύχτα, είναι γεγονός.
Κατ' αρχάς θέλουμε να δηλώσουμε ότι είμαστε αντίθετοι σε κάθε μορφή βίας. Αλλά το γεγονός οφείλουμε να το καταγράψουμε, γιατί όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα έχουν ξεφύγει και δυστυχώς φοβούμαστε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα.
Σοβαρά επεισόδια διαδραματίστηκαν πριν από περίπου μια ώρα στις Φέρες Έβρου, στο κλειστό γυμναστήριο, λίγο πριν από την έναρξη του 10′ Παγκοσμίου Συνεδρίου Θρακών.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι με 20 τρακτέρ έκαναν «ντου» στο κλειστό γυμναστήριο και επιτέθηκαν στον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών και πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Σγουρίδη φωνάζοντάς τον ψεύτη, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Ο λόγος της επίθεσης φαίνεται να είναι η αγανάκτηση των αγροτών για τις αποζημιώσεις που τους είχαν υποσχεθεί ότι θα πάρουν αλλά τελικά δεν έχουν πάρει ακόμη.
Τελικά για να ξεκινήσει το Συνέδριο ο κ. Σγουρίδης, Θραξ κι ο ίδιος, αναγκάσθηκε να αποχωρήσει, και μόνο τότε ηρέμησαν τα πνεύματα.
Να θυμίσουμε ότι όταν "αγανακτισμένοι" πολίτες πριν τις εκλογές του 2012 επιτίθονττο σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για... δικαιολογημένη αγανάκτηση και ουδέποτε καταδίκασε τους οπαδούς του που πρωτοστατούσαν σε αυτά...
rigillis18.blogspot/ Ν. Δαυλός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.