Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην Πρώτη Σερρών

Η πρώτη αναμνηστική φωτογραφία από την επίσκεψη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην Πρώτη Σερρών ανεβάστηκε στο Fb από τη νεαρά υποψήφια Εβελίνα Τσιαπάρα.
Στη φωτογραφία οι κ.κ. Αχιλλέας Καραμανλής, Τάσος Χατζηβασιλείου, Εβελίνα Τσιαπάρα, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Φωτεινή Βαδικόλιου (η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σερρών που καταλαμβάνει την τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου), Στέλιος Καλαποτλής με τον πρόεδρο Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον
περιφερειάρχη κ.Τζιτζικώστα.

Να υπενθυμίσουμε ότι  όπως άφηναν να εννοηθεί τα τοπικά στελέχη της ΝΟΔΕ εδώ και 10 ημέρες ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν θα έρθει στην πόλη των Σερρών
Θα περιοριστεί μόνο στην επίσκεψη στο σπίτι του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Σερρών:
 Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, και ώρα 18:00, ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα επισκεφθεί την Πρώτη Σερρών. Η υποδοχή θα γίνει στην πλατεία του χωριού, μπροστά στο άγαλμα του ιδρυτή της παράταξής μας, του αείμνηστου Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Εκεί αναμένεται να τον υποδεχθούν και να τον φιλοξενήσουν ο πρώην υπουργός Αχιλλέας Καραμανλής και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ στη Π.Ε. Σερρών Κώστας Καραμανλής.
Με την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα στη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή ο κ.Μεϊμαράκης, επιβεβαιώνει την καραμανλική στήριξη στο πρόσωπο του.
Μάλιστα τα τοπικά ρεπορτάζ σημειώνουν ότι είναι σε μία χρονική συγκυρία κατά την οποία δέχεται συνεχείς επιθέσεις από τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, που τον κατηγορεί ότι δεν εκφράζει τον καραμανλικό μεσαίο χώρο αλλά την ακροδεξιά ΝΔ του Σαμαρά.
Και ο Αντώνης Σαμαράς πάντως όταν έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ το 2009, είχε επισκεφθεί την Πρώτη Σερρών. Το γεγονός ότι ο Αχιλλέας Καραμανλής τον είχε υποδεχθεί στην οικία του Κωνσταντίνου Καραμανλή είχε παίξει μάλιστα καθοριστικό ρόλο στην εκλογή του πρώην προέδρου σε συνδυασμό με τον “αντιμητσοτακισμό” σημαντικού μέρους της κομματικής βάσης της ΝΔ.
Βεβαίως δηλώνοντας και τις καλές σχέσεις του με την κα Ντόρα Μπακογιάννη έχει βάλει στο ψηφοδέλτιο των Σερρών τον κ. Τάσο Χατζηβασιλείου εκ των πολύ στενών συνεργατών της κας Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.