Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Βαγγέλη καθάρισε όσο είναι καιρός τον αυλόγυρό σου…


Μια συμβουλή στον μεταβατικό (αν και δεν μου αρέσει η λέξη, άλλωστε στην Ελλάδα ουδέν μονιμότερο του προσωρινού) πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι στη θέση που είσαι σε τοποθέτησε ο Αντώνης Σαμαράς.
Είναι επίσης αντιληπτό ότι η απόφαση ελήφθη με την ανοχή, τουλάχιστον, του Κώστα Καραμανλή.
Είναι εμφανές, επίσης, ότι θα είσαι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ όποτε γίνουν εκλογές.
Αν θέλεις, όμως, να πετύχεις τον στόχο σου είτε ως μεταβατικός είτε ως
μόνιμος πρόεδρος της ΝΔ, οφείλεις να απομακρύνεις το συντομότερο από δίπλα σου την αυλή του Αντώνη Σαμαρά.
Και δεν ομιλώ μόνο για τους γνωστούς Σαμαροφύλακες, πρόσωπα πιστά στον απελθόντα πρόεδρο της ΝΔ από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης, αλλά για όλους εκείνους –κοινοβουλευτικούς και μη- που πούλησαν τα πάντα για μια θεσούλα. Απλά σου θυμίζω ότι όπως πούλησαν κάποιους άλλους το ίδιο εύκολα θα πουλήσουν κι εσένα όταν έλθει η ώρα.
Και μη νομίζεις ότι τώρα που είσαι ισχυρός τα ελέγχεις όλα και δεν τρέχει τίποτα και με κανέναν. Το ζήτημα είναι να μη τρέχει τίποτα και με κανέναν και όταν θα αρχίσουν τα προβλήματα. Και πίστεψέ με γιατί έχουμε κοινή πορεία, εσύ στην πολιτική εγώ στη δημοσιογραφία, τα προβλήματα θα αρχίσουν σύντομα. Και θα είναι πολλά…
Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να καθαρίσεις τον αυλόγυρό σου που τις αποφάσεις σου δεν θα τολμήσει να τις αμφισβητήσει, ακόμα, κανείς.
Είσαι αρκετά παλιός στη ΝΔ και ξέρεις ποιους και πόσο μπορείς να εμπιστευθείς, εντός και εκτός κεντρικών γραφείων του κόμματος.

Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.