Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Συνάντηση Ντόρας, Δένδια, Στυλιανίδη για τα εσωκομματικά




Συνάντηση εν όψει των εσωκομματικών εξελίξεων στη ΝΔ είχαν η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Νίκος Δένδιας και ο Ευρυ
πίδης Στυλιανίδης.
Η συνάντηση έγινε στο γραφείο που διατηρεί στη Βουλή ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο ισόγειο του κτηρίου.

Τα τρία κορυφαία στελέχη της ΝΔ συζήτησαν για τις ανησυχητικές εξελίξεις στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων  με τους δανειστές  αλλά και για τα εσωκομματικά της ΝΔ.
Εκτίμηση των τριών στελεχών είναι ότι οι εξελίξεις από εδώ και στο εξής είναι απρόβλεπτες και οι αιφνιδιαστικές εκλογές μπαίνουν στο τραπέζι ως διέξοδο στα αδιέξοδα που δημιουργεί στη χώρα η πολιτική Τσίπρα.
Πληροφορίες βέβαια φέρουν και τα τρία στελέχη ως υποψηφίους για την ηγεσία της ΝΔ, αν και θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν συμμαχίες που θα περιορίσουν τις υποψηφιότητες.
Σημειώνεται ότι σε προηγούμενη περίοδο ο κ. Δένδιας είχε αποδεχθεί να μην είναι υποψήφιος από τη στιγμή που θα κατέβαινε η Ντόρα Μπακογιάννη ως κοινή υποψήφια της κεντρογενούς τάσης υπό την προϋπόθεση ότι θα την στήριζε και ο αδελφός της Κυριάκος.
Ακόμα και σήμερα αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι πρέπει να περάσουμε στην επόμενη γενιά και απέναντι στον κ. Τσίπρα να σταθεί ένας 40ρης, δείχνοντας, αρκετοί τον γιό της Κωστή Μπακογιάννη ως πιθανό υποψήφιο.
Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.