Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ομαδική παραίτηση διευθυντών στη ΝΔ- Μποϊκοτάρουν τον Μεϊμαράκη και δείχνουν ότι δεν ήταν νεοδημοκράτες αλλά σαμαρικοί- Επανάληψη του φαινομένου μη παράδοσης του Μαξίμου



Σήμερα αποχώρησε και τυπικά από τα γραφεία της Συγγρού ο Αντώνης Σαμαράς.
Τα συναισθήματα ανάμεικτα.
Άλλοι γελούσαν και άλλοι έκλαιγαν.
Δεν χρειάζεται να σας προσδιορίσουμε ποιος έκανε τι; Καταλαβαίνετε…
Όπως μαθαίνουμε όμως μαζί με τον κ. Σαμαρά από τη Συγγρού
εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν άμεσα, πριν αναλάβει ενεργά τα καθήκοντά του ο κ. Μεϊμαράκης,  και όλοι οι διευθυντές των διαφόρων τμημάτων του κόμματος.
Από τον Γενικό Διευθυντή μέχρι τον τελευταίο διευθυντή τμήματος.
Κατανοητό ότι όλοι αυτοί διορίσθηκαν από τον κ. Σαμαρά. Αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι τη ΝΔ υπηρετούσαν και όχι τον κ. Σαμαρά. Και οφείλουν να συνεχίσουν να την υπηρετούν έχοντας θέσει τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του Εκτελεστικού Προέδρου μέχρι εκείνος να αποφασίσει αν θα τους κρατήσει στις θέσεις τους ή θα τους απομακρύνει.
Και αν αποφασίσει να τους απομακρύνει οφείλουν να ενημερώσουν τους διαδόχους τους για τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητές τους.
Αλλά, θα μου πείτε, όλοι τους πήραν διδάγματα από τον αρχηγό τους Αντώνη Σαμαρά όταν αρνήθηκε να παραδώσει το Μαξίμου στον κ. Τσίπρα.
Πάντως με την απόφασή τους να παραιτηθούν ομαδικά, δείχνουν ότι στις θέσεις που ήταν δεν υπηρετούσαν τη ΝΔ αλλά το πρόσωπο που τους διόρισε.
Με λίγα λόγια δεν ήταν και δεν είναι νεοδημοκράτες, αλλά απλά… σαμαρικοί.
Να τους χαιρόμαστε…

Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοι φιλοι ,λαθος πληροφορηση εχετε...οι δ/ντες ,οπως λετε ,ειναι ολοι κομματικοι,με πορεια στην παραταξη απο καμμια τριανταρια χρονια ο καθενας..κ δεν εχει παραιτηθει κανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.