Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

«Μεγάλη μας τιμή που εξυπηρετήσαμε τον πρόεδρο», έγραψε στα social media ο καταστηματάρχης

 Κώστας Καραμανλής: Απόλαυσε μεζέδες σε ταβέρνα στη Φθιώτιδα

Στη γραφική δυτική Φθιώτιδα απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Μεταξύ άλλων, ο πάλαι ποτέ πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φρόντισε να επισκεφθεί για φαγητό και την ταβέρνα «Κολοτούμπας» που βρίσκεται μεταξύ των χωριών Μακρακώμη και Πλατύστομο, όπου έβγαλε φωτογραφίες με τον ιδιοκτήτη του

καταστήματος, μια εκ των οποίων ανάρτησε το μαγαζί στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook.

Ο πολύπειρος πολιτικός ήταν για μια ακόμη φορά εμφανώς αδυνατισμένος σε σχέση με το παρελθόν, αν και αυτό δεν του απαγορεύει να συνεχίζει να είναι λάτρης του καλού φαγητού.

Η οικογενειακή ταβέρνα του κ. Νικόλαου Παπαθεοδώρου «συνδυάζει, όπως αναφέρει ο ίδιος, την απίθανη παραδοσιακή γεύση με την ευχάριστη ατμόσφαιρα. Διασχίζοντας κάποιος το κατώφλι της ταβέρνας θα βρεθεί σε έναν χώρο απλό, άνετο, καλόγουστο, μοντέρνο και φιλόξενο, όπου οι μυρωδιές από τις παραδοσιακές νοστιμιές θα αρχίσουν να τον κατακλύζουν».

Το κατάστημα φημίζεται για το παραδοσιακό Ρουμελιώτικο μενού της αφού σε αυτό θα βρει κανείς σαλάτες, νοστιμότατους μεζέδες ορεκτικών πιάτων και φυσικά, πληθώρα από όλα είδη ψητών κρεάτων, όπως παϊδάκια αρνίσια, μπριζόλες χοιρινές και μοσχαρίσιες, μπιφτέκια απλά και γεμιστά, λουκάνικα χωριάτικα, κοντοσούβλι χοιρινό και κοντοσούβλι κοτόπουλο, σπληνάντερο, κοκορέτσι και ενίοτε αγριογούρουνο.

Προ ημερών είχε επισκεφθεί το ίδιο μαγαζί και ο τοπικός βουλευτής και υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.