Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Σαμαράς: Προσωπικοί οι λόγοι της απουσίας μου από την ψηφοφορία για την τροπολογία

Σαμαράς: Προσωπικοί οι λόγοι της απουσίας μου από την ψηφοφορία για την τροπολογίαΤους λόγους που τον οδήγησαν να απουσιάσει από την ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία της πολυιδιοκτησίας που σώζει ΠΑΟΚ και Ξάνθη από τον υποβιβασμό εξήγησε στον γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη ο Αντώνης Σαμαράς.


Η απουσία του πρ Πρωθυπουργού προκάλεσε αίσθηση και πολλά σχόλια, κυρίως γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε από… νωρίς στείλει «μήνυμα» τους
βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πως θέτει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας. Και όταν έγινε γνωστό ότι ο Αντώνης Σαμαράς έλειπε, όλοι στις τάξεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας, «πάγωσαν».
Ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης (28.01.2020) με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Σταύρο Καλαφάτη και τον ενημέρωσε για τους λόγους της απουσίας του από την ονομαστική ψηφοφορία της τροπολογίας για ΠΑΟΚ και Ξάνθη.
Ο πρώην πρωθυπουργός εξήγησε πως οι λόγοι της απουσίας του ήταν προσωπικοί.

Ο Σαμαράς τους… “πάγωσε”

Όταν έγινε γνωστό, μετά την ονομαστική, ηλεκτρονική, ψηφοφορία για την τροπολογία ότι ανάμεσα στους δυο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που απουσίασαν ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, όλοι πάγωσαν. Κυρίως γιατί σε αντίθεση με τον Γιώργο Βαγιωνά, ο πρώην πρωθυπουργός δεν είχε στείλει επιστολή πρόθεσης ψήφου. Και η απουσία του κρίθηκε αδικαιολόγητοι. Και άπαντες άρχισαν να αναρωτιούνται πως θα ήταν η αντίδραση, με βάση την κομματική πειθαρχία που είχε τεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.