Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Οταν ο Μανώλης Πετσίτης παρίστανε τον... Αλέξη Τσίπρα στο πόντιουμ του Μαξίμου

Ο Μανώλης Πετσίτης στο πόντιουμ του Μαξίμου
Η φωτογραφια που αποκάλυψαν ΤΑ ΝΕΑ

 

Τριγμούς στο Μέγαρο Μαξίμου προκαλεί η αποκάλυψη για τα οικονομικά του μυστικοσυμβούλου του Μεγάρου Μαξίμου Μανώλη Πετσίτη, του οποίου η απίστευτη, τάχιστη και... άπιαστη οικονομική ανέλιξη προκαλεί εύλογες απορίες.
Ο Μανώλης Πετσίτης, κολλητός του Νίκου Παππά, είδε τα εισοδήματά του να εκτοξεύονται παράλληλα με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και έτσι από σερβιτόρος σε πιτσαρία το 2014 βρέθηκε το 2015 να προσφέρει υπηρεσίες σε επιχειρηματίες και καναλάρχες, αποκομίζοντας
εισοδήματα της τάξης των 200.000 ευρώ!
Το... golden boy του Μαξίμου, του οποίου η περίπτωση θα έρθει στη Βουλή, αφού σήμερα αναμένεται να καταθέσει σχετική ερώτηση στον πρωθυπουργό ο Γιάννης Μανιάτης του ΚΙΝΑΛ, φαίνεται ότι ανήκε στο στενό παρεάκι του πρωθυπουργού και του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής και κινούνταν με εξαιρετική άνεση στο πρωθυπουργικό περιβάλλον.
Αυτό επιβεβαιώνεται αφενός ότι είναι ένας από τους ελάχιστους που είχαν ποντάρει μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα για τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ τη βραδιά των εκλογών και αφετέρου από τη φωτογραφία που δημοσιεύουν σήμερα "Τα Νέα" και τον δείχνουν να ποζάρει σε ρόλο... Αλέξη Τσίπρα μπροστά από το τζάκι του Μαξίμου!
Ο Μανώλης Πετσίτης σε ρόλο Αλέξη Τσίπρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.