Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Αυτοί είναι οι 1025 επιφανείς Έλληνες που υπογράφουν κείμενο εναντίον της Συνθηκολόγησης των Πρεσπών


Εκατοντάδες καθηγητές Πανεπιστημίου, συγγραφείς, ιστορικοί, ανώτατοι στρατιωτικοί, ανάμεσά τους (και κάποιοι πολύ γνωστοί σας!)
Η Οργάνωση International Hellenic Association συγκέντρωσε ....
διαδικτυακά πάνω από 1000 υπογραφές Ελλήνων προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι καταγγέλλουν την Συμφωνία των Πρεσπών με το παρακάτω κείμενο υπογραφών, ως απαράδεκτη και βλαπτική για την Ελλάδα.
Μέσα στα ονόματα περιλαμβάνονται πρέσβεις ε.τ., ακαδημαϊκοί, καθηγητές
Πανεπιστημίων, στρατηγοί, εκπαιδευτικοί, νομικοί, ιατροί, μηχανικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η «Συμφωνία των Πρεσπών» της 17ης Ιουνίου 2018 παραδίδει το όνομα της Μακεδονίας στο κράτος των Σκοπίων (σαν «Βόρεια Μακεδονία») και αναγνωρίζει σε αυτό «Μακεδονική εθνότητα» και «Μακεδονική γλώσσα». Το όνομα «Μακεδονία» είναι το όχημα του ανυπόστατου και απαράδεκτου αλυτρωτισμού των Σκοπιανών, ενώ η εθνότητα και η γλώσσα αποτελούν σαφώς συνεπακόλουθα του ονόματος.

Σύμφωνα και με την απόφαση του Αρείου Πάγου (Απόφαση 1448 / 2009 (Δ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ) δεν υπάρχει Μακεδονική εθνότητα, ούτε Μακεδονική γλώσσα. Το όνομα Βόρεια Μακεδονία είναι απαράδεκτο, γιατί ευθέως υπονοεί μια Μακεδονία χωρισμένη σε βόρεια και νότια και θα τονώνει αενάως τον αλυτρωτισμό και τις εξ αυτού επεκτατικές βλέψεις των Σκοπίων.

Τα κόμματα που κυβερνούν δεν ανέφεραν στις προεκλογικές τους εξαγγελίες ότι θα επιδιώξουν συμφωνία με τα Σκόπια παραδίδοντας τα πάντα. Άρα δεν νομιμοποιείται η κυβέρνηση να προβαίνει σε σχετική συμφωνία και είναι απαράδεκτο το ότι επιδιώκει να κυρωθεί η «Συμφωνία των Πρεσπών» στη Βουλή των Ελλήνων με απλή πλειοψηφία των παρόντων, ως απλό νομοσχέδιο, ενώ θα έπρεπε έστω να ακολουθούνταν «κατ’ αναλογία» με το άρθρο 28,β του Συντάγματος η πλειοψηφία των 3/5, δηλαδή 180 βουλευτών. Θα έπρεπε για μια τόσο σοβαρή υπόθεση να ερωτηθεί και αποφανθεί ο κυρίαρχος ελληνικός λαός σε ένα δημοκρατικό Δημοψήφισμα, αν εγκρίνει με ένα ”ΝΑΙ” ή απορρίπτει με ένα ”ΟΧΙ” τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Πρέπει να γνωρίζουν άπαντες εντός και εκτός Ελλάδας ότι υπογράφουν με την τυχόν κύρωση της συμφωνίας την αποσταθεροποίηση της περιοχής και την απάλειψη κάθε ειρηνικής συμβίωσης, καλής γειτονίας και αλληλεγγύης με όσους καλλιεργούν επεκτατικές βλέψεις εναντίον της εθνικής ανεξαρτησίας και εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδα μας.

Ο ελληνικός λαός ποτέ δεν θα αποδεχτεί τετελεσμένα σε βάρος του.

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ


ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Προς:
κ. Προκόπη Παυλόπουλο, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
κ. Αλέξη Τσίπρα, Πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας
κ. Πάνο Καμμένο, Υπουργό Αμύνης
Κοινοποίηση:
Αρχηγούς όλων των Πολιτικών Kομμάτων
Όλα τα μέλη της Βουλής των Ελλήνων και τους Έλληνες Ευρωβουλευτές

Οι κάτωθι υπογράφοντες, συντασσόμενοι με την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, διαφωνούμε με την Συμφωνία των Πρεσπών καθώς την θεωρούμε ανιστόρητη, επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα και επικίνδυνη για το μέλλον της χώρας και την σταθερότητα στην περιοχή.

Η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μέσω του γεωγραφικού προσδιορισμού είναι ανιστόρητη, διότι η ιστορική Μακεδονία της αρχαιότητας αντιστοιχεί σχεδόν πλήρως στο σημερινό ελληνικό γεωγραφικό διαμέρισμα της Μακεδονίας, εκτός από μια στενή λωρίδα (Πελαγονία) στο νότιο τμήμα της σημερινής ΠΓΔΜ. Καμία διεθνής συνθήκη δεν όρισε τα όρια της Μακεδονίας ως γεωγραφική ενότητα. Η ελληνικότατη Πελαγονία (νοτιότερη περιοχή της ΠΓΔΜ) δεν ανήκε γεωγραφικά στη Μακεδονία αλλά ενσωματώθηκε όψιμα στο κράτος του Φιλίππου. Επί πλέον, ποτέ δεν υπήρξε Μακεδονική εθνότητα, και επομένως η αναγνώριση των κατοίκων της χώρας των Σκοπίων ως Μακεδόνων αποτελεί κατάφωρη παραχάραξη της ιστορίας.

Η συμφωνία είναι επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα, γιατί ο ανυπόστατος αλυτρωτισμός και οι επεκτατικές βλέψεις των γειτόνων μας που η εκχωρηθείσα από την συμφωνία των Πρεσπών ονομασία υποτίθεται ότι θα εξαλείψει, παραμένουν σε ισχύ στο ακέραιο και θα βρίσκουν στήριξη στο γεγονός ότι η ταυτότητα και η γλώσσα θα ονομάζονται «μακεδονικές». Ούτε και οι υποτιθέμενες αλλαγές του Συντάγματος των Σκοπίων είναι δυνατόν να πείσουν, όταν ο πρωθυπουργός της χώρας τους περιοδεύει πλέον καυχώμενος για την αναγνώριση του «Μακεδονισμού» που πέτυχε στις διαπραγματεύσεις. Μετά την συμφωνία των Πρεσπών και η κυβέρνηση των Σκοπίων και άλλοι διεθνείς οργανισμοί αποκαλούν πλέον την ΠΓΔΜ απλά Μακεδονία. Ο ισχυρισμός του κ. Κοτζιά ότι αυτό θα αλλάξει μόλις επικυρωθεί η συμφωνία, ακυρώνεται στην πράξη και δεν συνάδει με τον πολιτικό ρεαλισμό που θα πρέπει να διαπνέει όσους διαπραγματεύονται το επίμαχο ζήτημα του ονόματος.

Η συμφωνία είναι επιζήμια για το μέλλον της χώρας μας, όχι διότι κινδυνεύουμε από μία ενδεχόμενη επίθεση εκ μέρους του ίδιου του κράτους των Σκοπίων, το οποίο δεν έχει το εκτόπισμα να απειλήσει από μόνο του ουσιαστικά την χώρα μας. Οι επιδιώξεις όμως των Σκοπίων που στηριζόμενες σε ανυπόστατους «αλυτρωτισμούς» απειλούν την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας, θα είναι εσαεί εργαλείο στα χέρια κάποιων δυνάμεων για να κρατούν υπό ομηρία την Ελλάδα και αντίπαλο δέος κατά την προσπάθεια ανεξάρτητης εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας.

Τέλος, η συμφωνία είναι ετεροβαρής (δίνουμε το όνομα για να πάρουμε τι; ούτε μια στοιχειώδης πρόνοια δεν υπήρξε για τον χειμαζόμενο ελληνισμό της Πελαγονίας από την ελληνική διαπραγματευτική ομάδα), και με αυτήν διαιωνίζονται οι συνθήκες για τις γλωσσολογικά, γεωγραφικά, ιστορικά, λαογραφικά κι εθνολογικά αυθαίρετες και ατεκμηρίωτες διεκδικήσεις των Σκοπιανών. Η συμφωνία των Πρεσπών διατηρεί τις προϋποθέσεις για πιθανές παρεμβάσεις τρίτων, που σήμερα κιόλας εποφθαλμιούν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας, δημιουργούν τις συνθήκες για μόνιμη αστάθεια στην περιοχή και θα δηλητηριάζουν στο διηνεκές τις σχέσεις καλής γειτονίας με το άμεσο περιβάλλον μας.

Ως εκ τούτου, εμείς οι υπογράφοντες την επιστολή αυτή Έλληνες πολίτες, μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας στην Ελλάδα και την Διασπορά, Δημοτικές και Κοινοτικές αρχές ανά την Ελλάδα, Διπλωμάτες, Ιεράρχες, Επιστήμονες (Δικηγόροι, Γιατροί, Μηχανικοί και πολλοί άλλοι) καθώς και άλλες προσωπικότητες, συναισθανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών, δηλώνουμε ότι διαφωνούμε με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια και καλούμε την κυβέρνηση να διενεργήσει δημοψήφισμα, προκειμένου να απορριφθεί ή να εγκριθεί η συμφωνία των Πρεσπών. Το δημοψήφισμα είναι μια απόλυτα δημοκρατική διαδικασία. Αντίθετα, δεν είναι δημοκρατικό να αποφασίζει η Βουλή των Ελλήνων, με μια κυβέρνηση που είναι ουσιαστικά μειοψηφική στον ελληνικό λαό, δεδομένου ότι το ένα κόμμα που μετέχει στην κυβέρνηση δηλώνει την αντίθεσή του στη συμφωνία των Πρεσπών. Το δημοψήφισμα αυτό οφείλει να έχει δεσμευτικό χαρακτήρα, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος.

1.Το International Hellenic Association–IHA www.professors–PhDs.com είναι ένας μη κερδοσκοπικός, μη κομματικός φορέας με έδρα το Delaware των ΗΠΑ. Τα μέλη του ΙΗΑ προέρχονται κυρίως από την πανεπιστημιακή κοινότητα, και είναι διάσπαρτα ανά την Ελλάδα και τον κόσμο. Εκτός των πανεπιστημιακών, μέλη του ΙΗΑ είναι πρώην πρέσβεις, στρατηγοί, καθώς και εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής κοινωνίας. Ο σκοπός του ΙΗΑ είναι να ενώσει ηλεκτρονικά τον Ελληνισμό και να βοηθήσει την Ελλάδα μέσω επιτροπών για εθνικά και πολιτιστικά θέματα.

Οι υπογράφοντες:
1Αγγελίδης Οδυσσέας, Στρόβολος, DIC, C.Eng, MIET, ΚΥΠΡΟΣ
2
Tερζίδου Άννα Κλαίρη, Βιβλιοθηκονόμος, Γλυφάδα, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
3
Αγγελούδης Δημήτριος, Αντιστράτηγος ε.α.,Επίτημος Διοικητής 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
4
Αγρόδημος Ηλίας, Αντιστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
5
Αδάμου Ελένη, Συμβολαιογράφος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
6
Αθανασακόπουλος Σταύρος, Prime Digital Engineering, Μηχανικός Αρχιτέκτων, Ελεγκτής Δόμησης και Ενεργειακός Επιθεωρητής, Μεσσήνη, ΕΛΛΑΣ
7
Αθανασιάδης Γεώργιος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
8
Αθανασιάδης Ιωάννης, Ιατρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
9
Αθανασίου Μυρώδης, Διπλωματούχος Φυσικός με δεύτερο κλάδο Αστρονομία, Λάουνσπαχ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
10
Αθανασούλη Ελένη, Επιχειρηματίας, Διμηνιό, Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
11
Αθανασούλης Αγησίλαος, University of Dundee, UK
12
Αθανασούλης Γεράσιμος, Καθηγητής ΕΜΠ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
13
Αϊβατζίδης Αντώνιος, Οδοντίατρος ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
14
Αλαμάνος Χαρίλαος, Χημικός Δ/ντης Γυμνασίου Κέρκυρα, ΕΛΛΑΣ
15
Αλεβίζος Γιάννης, Φυσικός 7 Λύκειο Αθηνών, PhD, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
16
Αλεξανδράκη Αναστασία, Επιχειρηματίας/ εστιάτορας, Ρηνανία-Βεστϕαλία, Μπαντ Ζαλτσούϕλεν, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
17
Αλεξανδράκη Χρυσούλα, Επιχειρηματίας/ εστιάτορας. Nord-Rhein Westfalen, (Ρηνανία-Βεστφαλία), Μπαντ Ζαλτσού, φλεν, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
18
Αλεξανδράκης Γεώργιος, Επιχειρηματίας/ εστιάτορας, Ρηνανία-Βεστϕαλία, Μπαντ Ζαλτσούϕλεν, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
19
Άλεξανδρή Στέλλα τού Θεοδώρου, Άθήνα, ΈΛΛΑΣ
20
Αλεξανδρίδης Αλέξανδρος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
21
Αλιάγας Κλ. Σπύρος, Πρέσβης ε.τ.,ΕΛΛΑΣ
22
Αλιάδη Βικτωρία, Κτηνίατρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
23
Αμασλίδης Γιώργος, Ιατρός Γαστρεντερολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
24
Αμασλίδου Ιφιγένεια, Μουσικός ειδικής αγωγής, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
25
Αναγνωστάτος Νικόλαος, Κηφισιά, ΕΛΛΑΣ
26
Αναγνωστόπουλος Σταύρος, Ομ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, ΕΛΛΑΣ
27
Αναλαμπής Εμμανουήλ Ιδ. Υπάλληλος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
28
Αναστασάκης Γεώργιος, Επιχειρηματίας/ εστιάτορας, Ρηνανία-Βεστϕαλία, Μπαντ Ζαλτσούϕλεν, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
29
Αναστασιάδης Αθανάσιος, Ορθοπεδικός, Bournemouth, England, UK
30
Αναστασιάδης Κυριάκος, Αναπλ. πρόεδρος Ιατρ. Τμήμ. ΑΠΘ, Διευθ. Καρδιοθώρακοχειρουργικής Κλιν. ΑΧΕΠΑ, ΕΛΛΑΣ
31
Αναστασιάδου Παρθενίου, Ευαγγελία, Ομ. Καθηγήτρια ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
32
Αναστασοπούλου Ιωάννα, Συνταξιούχος Καθηγήτρια ΕΜΠ, ΕΛΛΑΣ
33
Ανδρεάδης Χαράλαμπος, Παθολόγος Ογκολόγος, Διευθ. Γ’ Τμήμ. Κλιν. Ογκολογίας,Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
34
Ανδρεάτος Αντώνιος, Καθηγητής Σχολής Ικάρων, Αττική, ΕΛΛΑΣ
35
Ανδρικόπουλος Κωνσταντίνος, Κτηματίας, Διμηνιό, Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
36
Ανδριτσόπουλος Λουκάς Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ, Λειβαδιά, ΕΛΛΑΣ
37
Ανδρίτσος Ηλίας, Πολιτικός μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
38
Ανδρόνογλου Δημήτριος, Παθολόγος, πρώην Διευθυντής Α Παθολ. Κλινικής νοσοκομείου Γεννηματάς, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
39
Ανεζίνης Αντώνιος, πρώην πρόεδρος Τράπεζας Μακεδονίας Θράκης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
40
Ανθιμίδης Γεώργιος, Παθολόγος, πρώην διευθυντής ΕΣΥ Παθολ. κλινικής Νοσοκ. Πολυγύρου, ΕΛΛΑΣ
41
Άντρέγιεβ Άντρέας, scientist, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαντ, ΗΠΑ
42
Άντρέγιεβ Μαρία, βιβλιοθηκάριος, Βαλτιμόρη , Μαίρυλαντ, ΗΠΑ
43
Αντύπα Ελέσσα, Ζωγράφος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
44
Αντύπας Ντένης, Δημοσιογράφος, Αρχισυντάκτης εφημερίδων, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
45
Αντώναρος Λουκάς, Επιχειρηματίας, Βούλα Πανόραμα Αττικής, ΕΛΛΑΣ
46
Αντωνίου Κούλα, γραμματέας ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Λεμεσός, ΚΥΠΡΟΣ
47
Αντωνίου Κούλα,Επιχειρηματίας και Γραμματέας της Κίνησης για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Λεμεσός, ΚΥΠΡΟΣ
48
Αντωνίτσης Πολυχρόνης, Επίκουρος Καθηγητής Καρδιοχειρουργικής ΑΠΘ, Νοσοκ. ΑΧΕΠΑ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
49
Αποσκίτης Χ. Λεωνίδας, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
50
Αποστολάκης Μιχαήλ, Καρδιολόγος, Worcester, Worcestershire, UK
51
Αποστολίδης Αλέξανδρος, Επιχειρηματίας, Θεσσ;αλονίκη, ΕΛΛΑΣ
52
Αποστολίδης Στέργιος, Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ, ΕΛΛΑΣ
53
Αποστολόπουλος Γεώργιος, Επιχειρηματίας, Βασιλικό Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
54
Αρβανίτης Κωνσταντίνος, Επιχειρηματίας, Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
55
Αργυρόπουλος Γιάννης, Δρ. Μηχανικός, ΗΠΑ
56
Αργυρόπουλος Κων/νος, Υποστράτηγος ε.α, ΕΛΛΑΣ
57
ΑργυρόςΓεώργιος, Professional Engineer, Houston, ΗΠΑ
58
Άργυρού Άγαθή Νέα Ύόρκη ΗΠΑ
59
Αργυρού Φανούλα, Ερευνήτρια/δημοσιογράφος/συγγραφέας, Λονδίνο, UΚ
60
Αριστοτελίδης Θεόδωρος, Teacher -Interpreter of French Language, Houston, Texas, ΗΠΑ
61
Αρώνης Κωνσταντίνος, Υποπτέραρχος ε.α., ΑΘΗΝΑ
62
Αρωνιάδου Βασιλική, PhD, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Νευροεπιστημών, ΗΠΑ
63
Ασημακοπούλου Ελευθερία , συνταξιούχος ΟΤΕ, Σπάρτη, Ελλάς
64
Ασλανίδης Γεώργιος, Άρχων Οφικιάλιος Οικουμ. Θρόνου. Άρχων των Εκκλ. του Πατριαρχ. Αλεξανδρείας, Επίτ. Πρ. του Ιεραπ. Συνδ.., τέως Αντιδήμ Δήμου Π. Μελά, ΕΛΛΑΣ
65
Ασλανίδης Ιωάννης, Αντιστράτηγος ε.α., Επιτ. Διοικητής Σχολής Ευελπίδων, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
66
Αστεριάδης Γεώργιος, Διακοσμητής, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
67
Αυγερινού Γεωργία, Βιβλιοπώλης, Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
68
Άφκος Παύλος OAM President of Western Australia Pan Macedonian, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
69
Βαΐτση Δήμητρα, Οικονομολόγος, ΕΛΛΑΣ
70
Βαλασίδης Δημήτριος, Αξιωματικός ε.α.,Οικονομολόγος, ΜΒΑ, Συγγραφέας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
71
Βαλιώτης Στέφανος, Συνταξιούχος, Αθήνα ΕΛΛΑΣ
72
Βαλκάνος Νίκος, Πρόεδρος της Μακεδονικής Φιλοεκπαιδευτικής Αδελφότητος, πρώην καθηγ. ΤΕΙ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
73
Βαλλιανᾶτος Ευάγγελος, PhD, Ἱστορικός, συγγραφέας 6 βιβλίων καί ἑκατοντάδων ἂρθρων , Περιβαλλοντολόγος, ΗΠΑ
74
Βαλογιάννης Stavros J. Professor Emeritus Aristotelian University Thessaloniki, Macedonia, ΕΛΛΑΣ
75
Βαλσαμίδης Στυλιανός, Πλαστικός χειρούργος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
76
Βαμβακόπουλος Κωνσταντίνος Μ., Πιστοποιημ. Καθηγ. Πληροφορικής, Εκπαιδευτής Καθηγητών Πληροφορικής, ΕΛΛΑΣ
77
Βαμβούκος Δημήτριος, Οφθαλμίατρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
78
Βαρδουλακης A., Ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
79
Βαρύτης Εμμανουήλ, Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
80
Βασιλακίδης Αθανάσιος, Architect-builder, Houston, Texas, ΗΠΑ
81
Βασιλακίδης Αλέξανδρος, Economist – Investor, Houston, Texas, ΗΠΑ
82
Βασιλακίδου Πατρίτσια, Educator, Houston, Texas, ΗΠΑ
83
Βασιλακίδου Σοφία, Cinematography, Houston, Texas, ΗΠΑ
84
Βασιλειάδη Αθανασία, M.D, Assistant Professor of Medicine, New York, NY, ΗΠΑ
85
Βασιλειάδης Αθανάσιος, Ιατρός, New York, ΗΠΑ
86
Βασιλειάδης Βασίλειος, τέως διευθυντής Κτηματικής Τραπέζης Ελλάδος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
87
Βασιλειάδης Δαμιανός, Εκπαιδευτικός, Συγγραφέας , ΕΛΛΑΣ
88
ΒασιλειάδηςΔημήτριος, Assistant professor, Washington and Jefferson College, Pennsylvania, ΗΠΑ
89
Βασιλειάδης Λάμπης, Καθηγητής Μουσικής, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, ΕΛΛΑΣ
90
Βασιλείου Κατσαντή Δέσποινα, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
91
Βαφειάδης Αναστάσιος, Ιατρός Ορθοπεδικός, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
92
Βενέτης Χρήστος, Αξιωματικός Στρατού ε.α., ΕΛΛΑΣ
93
Βέργου Αθηνά, καθηγήτρια, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
94
Βερίγος Ι. Ζαχαρίας Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛΛΑΣ
95
Βηθλεμή Μαργαρίτα, Συντ. Ολυμπιακής Αεροπορίας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
96
Βλάχος Δημήτριος του Χρήστου, συνταξιούχος, Πεστά Ιωαννίνων ΕΛΛΑΣ
97
Βλάχος Δημήτριος, Επίκουρος Καθηγητής Φυσικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιωάννινα, ΕΛΛΑΣ
98
Βλάχος Νικόλαος του Χρήστου, συνταξιούχος, Πεστά Ιωαννίνων, ΕΛΛΑΣ
99
Βλάχος Σταμάτης, Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός, Αττική, ΕΛΛΑΣ
100
Βογιατζής Αλέξανδρος, Συνταξιούχος Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ΕΛΛΑΣ
101
Βογιατζής Αντώνιος, δικηγόρος παρ’ Α.Π., Κυψέλη Αθήναι, ΕΛΛΑΣ
102
Βολουδάκης Γεώργιος Δρ. Λογοτέχνης, Ερευνητής Βιολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ΕΛΛΑΣ
103
ΒουβουδάκηςΣτυλιανός, Busines owner-manager, Houston, Texas, ΗΠΑ
104
Βουδριάς Ευάγγελος, Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ΕΛΛΑΣ
105
Βουρλιώτη Εύχαρις, Μηχανικός Παραγωγής Στυλίδα, ΕΛΛΑΣ
106
Βουτζούλιας Σταύρος Δ. ιατρός, Ν.Σμύρνη. Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
107
Βρεττάκου Βασιλική, Καθηγήτρια Αγγλικών, Δρ. Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Βερολίνου, ΕΛΛΑΣ
108
Βρεττός Θεοφάνης, Αναισθησιολόγος, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
109
Βύρων Ασημακόπουλος Βύρων, Καθηγητής Φυσιολογίας Ιατριό Τμήμα Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης,Αλεξανδρούπολη Θράκη Ελλάς
110
Βυτινιώτης Χαρίλαος, Πολιτικός Μηχανικός, Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
111
Γάκης Δημήτριος, MBBS, MD, FHelCS, πρώην Διευθυντής Χειρουργικής κλινικής Μεταμοσχεύσεων ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
112
Γαλάνης Ανδρέας Β., Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
113
Γαλανός Δημήτριος, συνταξιούχος Γεωλόγος-Γεωχημικός, τ. Δντής, Αθήνα ΕΛΛΑΣ
114
Γαλούσης Ευάγγελος, πρώην Πρύτανης Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
115
Γαμβριάς Ἀντώνης, Μουσικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
116
Γαμβρός Ορέστης, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
117
Γανώτης Νίκος Κ., Συνταξιούχος Τραπεζικός υπάλληλος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
118
Γαργαρέτας Χρήστος, Βιοπαθολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
119
Γαρούφας Δημήτριος, Δικηγόρος, πρώην πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
120
Γελαδάρης Γεώργιος, Οδοντίατρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
121
ΓερασόπουλοςΦώτης, Past Supreme President Pan-Macdonian Association ΗΠΑ – Canada, New York, ΗΠΑ
122
Γερολυμάτος Γρηγόρης Πλοίαρχος Ε.Ν. (συντ.) Αργοστόλι Κεφαλληνίας, ΕΛΛΑΣ
123
Γεωργάκης Δημήτριος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων, Λάρισα, ΕΛΛΑΣ
124
Γεωργιάδης Γεώργιος, Υποστράτηγος ε.α., Πρόεδρος ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός ΔΠΘ, Ξάνθη, ΕΛΛΑΣ
125
Γεώργιος Γεωργίου Υποστράτηγος ε.α Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ
126
Γεωργίου Παντελίτσα, ΕΔΙΠ ΕΜΠ, ΕΛΛΑΣ
127
Γεωργίου Πηνελόπη, Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ
128
Γεωργόπουλος Νένος, Emeritus professor of philosophy, Kent State University, Ohio, ΗΠΑ. Ομότιμος καθηγητής Πολιτικής θεωρίας, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ΕΛΛΑΣ
129
Γεωργόπουλος Νικόλαος, Πολιτικός Μηχανικός, Θεσσαλονίκη
130
Γεωργουδάκης Ιωάννης, Μηχανολόγος Μηχανικός, Καθηγητής ΑΤΕΙ, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
131
Γιαγκόζης Φαίδων, Δημοσιογράφος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
132
Γιαγκόπουλος Γεώργιος, Συνταξιούχος Δημοσίου, Κιάτο, ΕΛΛΑΣ
133
Γιαλτουρίδης Γεώργιος, Επιχειρηματίας, Westwood, MA, ΗΠΑ
134
Γιαμπουράκης Δημήτριος, Ταξίαρχος αεροπορίας, ε.α. Κοκώνη Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
135
Γιαννακόπουλος Παντελής, Ταξίαρχος ε.α., ΕΛΛΑΣ
136
Γιάνναρης Αναστάσιος ιδιωτικός υπάλληλος, Αργυρούπολης, ΕΛΛΑΣ
137
ΓιαννιτσοπούλουΔέσποινα, Educator, Hellenic Imports Co., Houston, Texas ΗΠΑ
138
Γιαννόπουλος Δημήτρης, Δημοσιογράφος, Γλυφάδα, ΕΛΛΑΣ
139
Γιαννούλης Γεώργιος, Τοπογράφος-Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
140
Γιαννούλης Κωνσταντίνος, Αναισθησιολόγος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
141
Γιαντσούλης Δημήτριος Ι, . GCA-IIMPP-IPRP, Montreal, ΚΑΝΑΔΑΣ
142
Γιάπης Δημήτρης, Αξιωματικός λιμενικού σώματος ε.α., Περαια Θεσσαλονικης, ΕΛΛΑΣ
143
Γιατράκος Νικόλαος Ιδιωτικός Υπάλληλος Καλλιθέα, Αττικής ΕΛΛΑΣ
144
Γιουματζίδης Δημήτριος, Καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Έδεσσα, ΕΛΛΑΣ
145
Γιτσούλη Χριστοδούλα, δικηγόρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
146
Γκάγκας Στέφανος, Συνταξιούχος, Hartford, Conn. ΗΠΑ
147
Γκανιάς Ιωάννης, Υποπτέραρχος ε.α., ΕΛΛΑΣ
148
Γκατζούλη Νίνα, Συνταξιούχος Καθηγήτρια, University of New Hampshire, ΗΠΑ
149
Γκατζούλης Βασίλειος, Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος, Ατομική Ενέργεια, US Navy ΗΠΑ
150
Γκατσώνης Θωμάς, Δικηγόρος, Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
151
Γκέρκα Ζωή, Ιατρός, διευθύντρια εργαστηρίου βιοπαθολογίας νοσοκ. Γιαννιτσών, ΕΛΛΑΣ
152
Γκιγκιλίνης Μιχαήλ, Πλοιοκτήτης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
153
Γκίκα Κατερίνα Γεωλόγος Αθήναι, ΕΛΛΑΣ
154
Γκίκας Τριαντάφυλλος, Αξκός ε.α, Ηλεκτρολόγος Μηχ/κός ΕΜΠ, ΕΛΛΑΣ
155
Γκίμπα – Τσιαμπίρη Ολυμπία, πρώην Αντιπρύτανης ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
156
Γκιουρτζίδης Αλέξανδρος, συνταξιούχος υπάλληλος τράπεζας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
157
Γκιουρτζίδης Γεώργιος, επιχειρηματίας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
158
Γκιουρτζίδου Ελένη, επιχειρηματίας (MBA,) Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
159
Γκιουρτζίδου Σταματίνα, Οικιακή Οικονομία, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
160
Γκλαβάκης Ιωάννης, Γεωπόνος πρώην Ευρωβουλευτής, ΕΛΛΑΣ
161
Γκομπέλ Γιάννης, μεταφραστής, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
162
Γκορτσίλα Κατερίνα, ιδιωτική υπάλληλος εταιρείας RehabCare, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη,ΕΛΛΑΣ
163
Γκούζιας Κωνσταντίνος, Ναυπηγός-ΜηχανολόγοςΕΜΠ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
164
ΓκρέϊΒασιλική, Real Estate Broker, Houston, Texas, ΗΠΑ
165
Γοδόσης Δημήτριος, Ειδ. Χειρουργός Παίδων, ΓΝ Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
166
Γονατάς Γεώργιος, Επισμηναγός, ε.α. Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
167
Γούδα Χριστίνα, Χημικός Μηχανικός & Θεολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
168
Γούδας Ανδρέας, Υποστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
169
Γούλας Βασίλειος, Συνταξιούχος Φαρμακοποιός, Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
170
Γούλας Λουκάς, Φαρμακοποιός, Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
171
Γούναρης Γεώργιος Ι, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
172
Γούναρης Ιωάννης, Καθηγητής Μοριακής Βιολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βόλος, ΕΛΛΑΣ.
173
Γούσιος Αστέριος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
174
Γραμματικάκη Εφηλένα, Μουσικός -Καθηγήτρια πιάνου, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
175
Γραμματικός Φίλιππος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
176
Γρουσουζάκος Δημήτριος, Ταξίαρχος ε.α., Δήμος Θερμαϊκού, ΕΛΛΑΣ
177
Γρυπαίος Αντώνης, Διεθνολόγος-Αρθρογράφος, Μαρούσι, ΕΛΛΑΣ
178
Δάλμαρης Θεόδωρος, Μαθηματικός, Συγγραφέας, τ. Επιχειρηματίας, Σαρωνίδα Αττικής, ΕΛΛΑΣ
179
Δανιάς Ευάγγελος, Υποστράτηγος ε.α., Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΑΑΣ, ΕΛΛΑΣ
180
Δανίκας Γεώργιος, Ταξίαρχος ε.α., Μαθηματικός, Επιχειρησιακός Ερευνητής, Διδάκτωρ Πληροφορικής, ΕΛΛΑΣ
181
ΔαουτόπουλοςΓεώργος Μ.Sc., Ph.D.(Michigan State University, 1985) ΗΠΑ
182
Δαρδαβέσης Θεόδωρος, Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
183
Δάρδας Πέτρος, επεμβατικός Καρδιολόγος, διευθ. αιμοδυναμικού εργαστηρίου κλινικής Άγιος Λουκάς, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
184
Δασκόπουλος Αντώνιος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
185
Δασκοπούλου Στέλλα, MD, MSc, DIC, PhD Asso. Prof. Dep. of Medicine, Div. of Int. Medicine McGill University, ΗΠΑ
186
Δεβρής Κωνσταντίνος, Δημοτικός Σύμβουλος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
187
Δεληκάρη Αγγελική, Επίκουρη Καθηγήτρια, τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
188
Δενδρινού Ευγενία, Καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
189
Δερεκόπουλος Αναστάσιος, Έμπορος, Κιάτο , ΕΛΛΑΣ
190
Δημαρᾶς Νικόλαος Ἀθ., PhD, Ἐπίκουρος Καθηγητής ΤΕΙ, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
191
ΔημητρακάκοςΣτράτος, Owner G.C. Company, Houston,Texas, ΗΠΑ
192
Δημητρακάκου Κατερίνα, Δικηγόρος, Houston,Texas, ΗΠΑ
193
Δημήτρης Κυπριώτης, Ανώτατος Αξιωματικός ε.α, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
194
Δημητριάδης Αθανάσιος Χρ., Διευθ. Παθολογικού Τμήματος European Interbalkan Μedical center, Επίκ. Καθηγητής, Νεφρολογίας ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
195
Δημητριάδης Γεώργιος, σεφ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
196
Δημητριάδης Εύαγγελος, Αρχιτέκτων-Πολεοδόμος, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
197
Δημητριάδης Νικόλαος, ιστορικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
198
Δημητρίου Ειρήνη, MSc Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, τελειόφοιτος Νομικής Σχολής Σάλτσμπουργκ. Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
199
Δημόπουλος Γεώργιος, Ομ. Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Βούλα Αττικής ΕΛΛΑΣ
200
Δημόπουλος Ιωάννης, Έμπορος, Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
201
Δημουλή Φρίντα, Πολιτική Αναλύτρια, Απόφοιτος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αττική, ΕΛΛΑΣ
202
Διακίδης Δημήτριος, διδάκτωρ Νομικής Σχολής ΑΠΘ, Επιτ. Διευθυντής Υπουργείου Πολιτισμού, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
203
Διαμαντίδης Γεώργιος, Υποπτέραρχος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
204
Διδάγγελος Παύλος, Παθολόγος Ογκολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
205
Διδάγγελος Τριαντάφυλλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας-Διαβητολογίας ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
206
Δοϊτσίνη Μαρία, καθηγήτρια φιλόλογος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
207
Δοϊτσίνης Νικόλαος, συνταξιούχος φιλόλογος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
208
Δοκιανός Σπύρος, Πρέσβης ε.τ., ΕΛΛΑΣ
209
Δόριζα Ιωάννα του Ιωάννου,καθηγήτρια φιλολογίας, Αγ.Παρασκευή,Αθήνα,ΕΛΛΑΣ
210
Δουδούμης Γεώργιος, πρώην οικονομικός διπλωμάτης, συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
211
Δούκα Νίκη, Συντ. Δημοσίου, Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
212
Δούκογλου Τηλέμαχος, Προϊστάμενος Εργαστηρίων Ν.Κ. Τεχνολογιών Cosmote/OTE. ΕΛΛΑΣ
213
Δρακονταειδή Παναγιωτούλα, δημοσιογράφος – δημοσιολόγος, ΕΛΛΑΣ
214
Δράκος Στυλιανός, Υποστράτηγος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
215
Δρακωνάκης Ιωάννης Γ., Αντιστράτηγος ε α Επίτιμος Διοικητής 1ης Μεραρχίας , ΕΛΛΑΣ
216
Δρέλλας Θεόδωρος -Νεα-Τυρινθα-Ναυπλιου-21100- Υπγος-εα,ΕΛΛΑΣ
217
Δρίτσας Βασίλειος, Αυτοκινητιστής, Πάσιο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
218
Δρίτσος Στέφανος, Ομοτ. Καθηγητής Πανεπ. Πατρών, ΕΛΛΑΣ
219
Δρυμούσης Γεώργιος, Ταξίαρχος ε.α., Χανιά, ΕΛΛΑΣ
220
Ελευθεριάδης Δημήτριος, Εργολάβος, Γέρακας, ΕΛΛΑΣ
221
Ελευθεριάδης Ιωάννης, Σχεδιαστής, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
222
Ελευθερίου Ελευθέριος, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
223
Ερμείδης Χαρίλαος, πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΕΣΔΟΓΕ, Καλάβρυτα, ΕΛΛΑΣ
224
Ερωτοκρίτου Κρίτων, Ιατρός Παθολόγος, Λεμεσός, ΚΥΠΡΟΣ
225
Εσκιόγλου Παναγιώτης, Ομ. Καθηγητής Α.Π.Θ., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
226
Ευαγγελίδης Ανδρέας, Υποστράτηγος ε.α., Αντιπρόεδρος Μακεδονικής Εστίας Αθηνών, ΕΛΛΑΣ
227
Ευαγγελινός Γιώργος, Εργοδηγός χημικός, Υπεύθ. Εργαστηρίων στο τμήμα Χημείας του ΑΠΘ., τέως πρ.ς της Πανελλ. Ομοσπ. (Π.Ο.Π.Α.Ε.Ι.), Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
228
Ευαγγελίου Χρήστος, Καθηγητής Φιλοσοφίας, Πανεπιστήμιο Τάουσον, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαντ, ΗΠΑ
229
Ευαγγελόπουλος Παύλος, αγιογράφος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
230
Ευάγγελος Λιάμπας, Αντιστράτηγος ε.α., Ξάνθη, ΕΛΛΑΣ
231
Ευθυμιάδου Mαρία, oικιακά, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
232
Ευθυμιάδου Βασιλική, Πολιτικός Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
233
Ευθυμιάδου Ευδοκία, Ελεύθερη επαγγελματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
234
Ευθυμιάδου-Παπασταύρου Σόνια, δασκάλα-συγγραφέας, ΕΛΛΑΣ
235
Ευθυμίου Αικατερίνη, ιδιωτ. Υπάλληλος, Κιάτο, ΕΛΛΑΣ
236
Ευθυμίου Μαρίκα, Συνταξιούχος-Στέλεχος Τραπέζης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
237
Ευθυμίου Παύλος, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
238
Εφραιμίδης Σταύρος, Ομ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
239
Ζαβιτσάνου Ιωάννα, Φιλόλογος, Κέρκυρα, ΕΛΛΑΣ
240
Ζαννόπουλος Σταύρος, Γεωπόνος, Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
241
Ζαρκάδας Νικόλαος,Υποστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
242
Ζαχαρίας Γεώργιος Απόστρατος Ταξχος Ιπτάμενος της Π.Α Καλαμάτα, ΕΛΛΑΣ
243
Ζαχαριάς Χρήστος, Αντιδήμαρχος Κιάτου, Κιάτο, ΕΛΛΑΣ
244
Ζερβός Ιωάννης, Δικηγόρος, Αθήνα , ΕΛΛΑΣ
245
Ζήκος Χαρίλαος, πρόεδρος του Διαπολιτιστικού Συλλόγου Μακεδονία, Βιέννη, ΑΥΣΤΡΙΑ
246
Ζυγανιτίδης Γιάννης, Δρ. Γερμανικής Φιλολογίας, Μόναχο, Γερμανία
247
Ζυγούρης Κωνσταντίνος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Καναδάς, Hall Py Toronto Ontario, Canada.
248
Ζώσης Αθανάσιος, συνταξιούχος Μαθηματικός – Φροντιστής, Περιγιάλι Λευκάδας, ΕΛΛΑΣ
249
Ηλιάδης Θεόφιλος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικού τμήματος ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
250
Ηλιοπούλου – Γεωργουδάκη Ιωάννα, Βιολόγος- Περιβαλλοντολόγος, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πατρών, ΕΛΛΑΣ
251
Ηλιοπούλου Μαρία, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
252
Ηλιοπούλου Μαρίνα, Συνταξιούχος Τραπεζης της Ελλάδος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
253
Θεοδωράτος Ιωάννης, Δημοσιογράφος, Γεωπολιτικός αναλυτής, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
254
Θεοδωρίδης Μανώλης, Κτηνίατρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
255
Θεοδωρίδης, Δημήτριος , Ιατρός ΩΡΛ, Αλεξάνδρεια, ΕΛΛΑΣ
256
Θεοφανίδης Θεόφιλος,Ομ. ΚαθηγητήςΕΜΠ, Hon. Professor, University of Montreal και University of Reims, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
257
Θεοφανίδου Ευφροσύνη, Καθηγήτρια Αγγλικών, λογοτέχνης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
258
Θεοχάρης Βασίλειος, Υποστράτηγος της ΕΛΑΣ ε.α., ΕΛΛΑΣ
259
Θεοχαρίδης Αθανάσιος, Ιατρός Γαστρεντερολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
260
Θεοχαρίδης Δημήτριος Εφοπλιστής Βούλα, Αττική, ΕΛΛΑΣ
261
Θωμά Ελευθερία, Συνταξιούχος, Σαρακηνοί, Πέλλας, ΕΛΛΑΣ
262
Θωμαῒδης Βασίλειος, τέως άμισθος Καθηγητής Ορθοπεδικής, τέως διευθυντής Ορθοπεδικής κλινικής νοσοκ. Παναγία, ΕΛΛΑΣ
263
Θωμάς Γεώργιος, Συνταξιούχος, Σαρακηνοί Πέλλας, ΕΛΛΑΣ
264
Θωμάς Πέτρος, Αγρότης, Σαρακηνοί Πέλλας, ΕΛΛΑΣ
265
Ιγγλέσης Νικόλαος, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας, Αθήνα, Ελλάς
266
Ιεραπετρίτης Δημήτριος, ΕΔΙΠ, Πάντειο Πανεπιστήμιο, ΕΛΛΑΣ
267
Ιντζεσίλογλου Γ. Νικόλαος, Ομ. Καθηγητής Νομικής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
268
Ισαάκ Ιωάννης, Υποστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
269
Ιωαννiδου- Kαρακούσογλου Θεοδώρα, Χειρουργός Οδοντίατρος, Μελίσσια Αττικής – ΕΛΛΑΣ
270
Ιωαννίδη Δανάη, Συνταξιούχος Καθηγήτρια, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
271
Ιωαννίδης Ιωάννης , Παθολόγος – Διαβητολόγος, Διευθ. Ά Παθολογικής Κλινικής Γ. Ν. Ν. Ιωνίας, ΕΛΛΑΣ
272
Ιωαννίδης Παναγιώτης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Ιστορικός – Δ/ντης Γυμνασίου / Πανελληνιονίκης μαραθωνοδρόμος ΕΛΛΑΣ
273
Ιωαννίδης Πάνος, Νομικός, Πρόεδρος Κίνησης για Ελευθερία & Δικαιοσύνη ΕΛΛΑΣ
274
Ιωαννίδης Θωμάς, Υποστράτηγος ε.α., ΕΛ.ΑΣ., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
275
Ιωαννίδου Αντιγόνη, Εκπαιδευτικός -Πολιτικός Επιστήμων, Συγγραφέας, ΕΛΛΑΣ.
276
Ιωάννου Θεοδοσία, Χολαργός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
277
Ιωάννου Πέτρος, Καθηγητής, University of Southern California, ΗΠΑ
278
Ιωσηφίδης Υπάτιος, Χημικός-Συγγραφέας, Γενικός Γραμματέας Ε.Λ.Β.Ε., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
279
Καδογλου Τριανταφυλλιά , Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Α.Π.Θ., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
280
Καϊάφα Γεωργία Δ., Επίκουρη Καθηγήτρια Αιματολογίας Α.Π.Θ. Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ΕΛΛΑΣ
281
Καϊμακάμης Βασίλειος, Καθηγητής ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ, Συγγραφέας, ΕΛΛΑΣ
282
Καΐπης Δημήτριος, Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ, Αίγιο, ΕΛΛΑΣ
283
Κακαδιάρης Ιωάννης, Professor of Computer-Science, University of Houston, Texas, ΗΠΑ
284
Κακάλης Χρήστος, Επίτιμος πρόεδρος Εφετών Διοικητικών δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
285
Κακογεωργίου Αλέξανδρος, πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνίων Μακεδονίας, ΕΛΛΑΣ
286
Κακογεωργίου Αριστοτέλης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
287
Κακούλη Θωμαϊς, PhD, Αν. Καθηγ., Βιοτεχνολογία Περιβάλ., Institute of Technology Carlow. Πρόεδρος Ελληνορθοδόξων Ιρλανδίας, ΙΡΛΑΝΔΙΑ
288
Καλάη Μαριάνα, Νοσηλεύτρια, Περαία, ΕΛΛΑΣ
289
Καλαμίτσης Σωτήριος, δικηγόρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
290
Καλαμπάκος Χρήστος, Ιατρός, Σέρρες, ΕΛΛΑΣ
291
Καλαμπαλίκας Γεώργιος, Ιατρός ΩΡΛ, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
292
Καλαμπαλίκας Ευάγγελος, Γεν. Αρχίατρος ε.α., Βέροια, ΕΛΛΑΣ
293
Καλαμπαλίκας Ιωάννης, Φαρμακοποιός, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
294
Καλαφατίδου Γραμματική, Συνταξιούχος Δικηγόρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
295
Καλαχάνης Π. Φώτιος, Αντιστράτηγος ε.α., Π.Σ, ΕΛΛΑΣ
296
Καλλέας Νικόλαος, Αντιστράτηγος ε.α. Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
297
Καλλιαρέκου Λιλλή, Export Manager Europe for an American tire Company, Filadelphia, ΗΠΑ
298
Καλλιντζή Καλλιόπη, Καρδιολόγος, τέως Υποδιευθυντής ΙΚΑ, Αργυρούπολη, Αττική, ΕΛΛΑΣ
299
Καλλιπολίτου Ιουλία, Επαναορθωτικός Χειρουργός, Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ
300
Καλογεράκης Γεώργιος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
301
Καλφόπουλος Βασίλειος, Δικηγόρος, τέως Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
302
Καμάκας Κωνσταντίνος, Πολιτικός Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
303
Καμπά Γραμματική, Συνταξιούχος Συμβολαιογράφος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
304
Καμπάς Γεώργιος, Δικηγόρος, ΜΔΕ Δημ. Δικαίου ΑΠΘ, ΜΔΕ Ιδιωτι. Δικαίου ΔΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
305
Καμπάς Δημήτριος, Συνταξιούχος δικηγόρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
306
Καμπάς Κωνσταντίνος, Δικηγόρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
307
Καμπόσος Δημήτριος, Δήμαρχος Άργους, ΕΛΛΑΣ
308
Καμπούρη-Βαμβούκου Μ, Καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής Σχολής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
309
Καμπούρης Ιωάννης, Οικονομολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
310
Καμπούρης Χρήστος, Εκπαιδευτικός, Θεσσαλονικη, ΕΛΛΑΣ
311
Καμπούρογλου Δημήτριος, Καρδιολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ, Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, Θεσσαλονίκη , ΕΛΛΑΣ
312
Καμτσίκι Σταυρούλα, Ιατρός-Ακτινοδιαγνώστης, Δράμα, ΕΛΛΑΣ
313
Κανδαράκης Αρτέμιος, Οφθαλμίατρος τ. Διευθυντής Οφθαλμιατρείου Αθηνών, ΕΛΛΑΣ
314
Καπετανάκης Εμμανουήλ, Εκπαιδευτικός, Ηράκλειο Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
315
ΚαπετανάκηςΛεωνίδας, President CEO – ΗΠΑ, Houston,Texas, ΗΠΑ
316
Καπετάνος Δημήτριος, Υποστράτηγος ε.α., Ν. Πέραμος Αττικής, ΕΛΛΑΣ
317
Καρά Μαίρη, συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
318
Καραβαζάκης Νικόλαος, Αρθρογράφος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
319
Καραγιάννη Δέσποινα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μάρκετινγκ, Πανεπιστήμιο Πατρών, ΕΛΛΑΣ
320
Καραγιάννη Δέσποινα, Παθολόγος-Διαβητολόγος, πρώην Διευθύντρια ΕΣΥ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
321
Καραγιάννης Αλέξανδρος, Ταξίαρχος ε.α., Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης ,ΕΛΛΑΣ
322
Καραγιάννης Βασίλειος, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
323
Καραγιαννόπουλος Θαλής, δικηγόρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
324
Καραδημητρόπουλος Ιωάννης, Σχης ε.α., Μηχανολόγος/Ελεκτρολόγος ΕΜΠ, MASTER in computer Science, ex Head of Schengen Management Unit, ΕΛΛΑΣ
325
Καραθάνος Ιωάννης, Σμήναρχος ε.α., Θερμαϊκός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
326
Καραΐσκος Δημήτριος, Υποστράτηγος ΕΑ, Άγιος Αντώνιος, Βασιλικά, Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
327
Καραΐσκος Κώστας, εκπαιδευτικός, Παράταξη Πολιτών ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, Κομοτηνή, ΕΛΛΑΣ
328
Καραϊσκου Βαβουλιώτη Μαρία., Ταξίαρχος Ν. Άγιος Αντώνιος, Βασιλικά Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
329
Καρακατσάνης Θεόκλητος Σ., Επίκουρος Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Τμήμα Μηχανικών, Παραγωγής & Διοίκησης, ΕΛΛΑΣ
330
Καρακούσογλου Μαρία, Χειρουργός Οδοντίατρος, Μεταπτυχιακή φοιτήτρια Οδοντιατρικής, San Antonio, Texas, ΗΠΑ
331
Καρακούσογλου Ουρανία- Ελένη, Μουσικός, phd Cellist, University of Austin – Texas, ΗΠΑ
332
Καρακούσογλου Στεφανια, Xειρουργός Oδοντίατρος, Νέο Ψυχικό – ΕΛΛΑΣ
333
Καρακωστάνογλου Βενιαμίν, Διεθνολόγος, Λέκτωρ Νομικής ΑΠΘ,πρώην αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
334
Καρακώστας Αθανάσιος, Αντιστράτηγος ε.α. Παπάγου, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
335
Καραλέξης Σωτήριος, member Monroe order of AHEPA chapter 75. Veteran US army. New Jersey military veterans, retired manufacturing plant manager. New Jersey ΗΠΑ
336
Καραλή Νεκταρία, Νοσηλεύτρια Π.Ε., Προϊσταμένη Χειρουργείου, Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, ΕΛΛΑΣ
337
Καραμάτσκος Θεόδωρος, μέλοςτου Orthodox Cristian Mission Center, Chicago, ΗΠΑ
338
Καραμήτσος Δημήτριος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικού Τμήματος ΑΠΘ, συγγραφέας, ΕΛΛΑΣ
339
Καραμήτσος Θεόδωρος, Καρδιολόγος, Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικού Τμήματος ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
340
Καραμήτσου Δέσποινα, Εκπαιδευτικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
341
Καραμολέγκος Ιωάννης, οικονομολόγος,επειχηρηματίας, Μέγαρα, ΕΛΛΑΣ
342
Καραμπελιάς Γεώργιος, Πολιτικός Αναλυτής, Συγγραφέας, Εκδότης, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
343
Καρανάσιος Γεωργιος, Συνταξιούχος ΤΣΜΕΔΕ, Χαλανδρι Αττικής, ΕΛΛΑΣ
344
Καρανάσιου Δώρα, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Ραφήνα, Πικέρμι, ΕΛΛΑΣ
345
Καραπαναγιώτης Κωνσταντίνος, Χειρουργός μαστού, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
346
Καράσης Μαριάνος, Ακαδημαϊκός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
347
Καρατζάς Νικόλαος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικού Τμήματος ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
348
Καρατζίκος Αθανάσιος, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Α’ υπαρχηγός ΓΕΣ, πτυχιούχος Νομικής, ΕΛΛΑΣ
349
Καράτζιος Χρήστος, Παμμακεδονικής Ένωσης Καναδά. CANADA
350
Καραφωτιάς, Παναγιώτης, τ. Διευθύνων Σύμβουλος του Γραφείου του ΟΗΕ για Ελλάδα , Κύπρο και Ισραήλ, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων. ΕΛΛΑΣ
351
Καραχάλιος Διονύσιος Δικηγόρος , Αγία Παρασκευή, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
352
Καρβανά Ευμορφία, Μαία, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
353
Καρβανά Θεολογία, Εκπαιδευτικός, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
354
Καρμπόνης Ιωάννης, Χειρουργός ΩΡΛ, διδάκτωρ ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
355
Καρπούζης Νικόλαος, Γραφίστας, κάτοικος Αθηνών, ΕΛΛΑΣ
356
Καρτέρης Μιχάλης, Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ , Ελλάς
357
Κασσαβέτης Γεώργιος, Επισμηναγός ε.α., κυβερνήτης Ολυμπιακής Αεροπορίας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
358
Καταβίλης Σταύρος, τέως ανώτερος υπάλληλος ΟΤΕ, Ξάνθη, ΕΛΛΑΣ
359
Κατέχης Κωνσταντίνος, Επιβλέπων Μηχανικός Δημοσίων Έργων, Jacobs Engineering, New York, ΗΠΑ
360
Κατούδης Ευάγγελος, Πράκτορας ΟΠΑΠ, Λάρισα, ΕΛΛΑΣ
361
Κατράνας Δημήτριος, Συνταξιούχος Τραπεζικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
362
Κάτρης Ηλίας, Αντιπτέραρχος ε.α., ΕΛΛΑΣ
363
Κατσαφάδου Αθηνά, Δικηγόρος, τέως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, Πειραιάς, ΕΛΛΑΣ
364
Κατσίνης Παναγιώτης πρώην Δήμ. υπάλληλος Αδελαίδα, AUSTRALIA
365
Κατσιφαράκης Κ.Λ., Καθηγητής Α.Π.Θ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
366
Καυκάλας Κωνσταντίνος, Michigan, ΗΠΑ
367
Καφρίτσας Ιωάννης Αθ, Χημικός, τέως πανεπιστημιακός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
368
ΚαφφέςΝικόλαος, Educator, Houston, TX, ΗΠΑ
369
Καχριμανίδης Κωνσταντίνος, Συνταξιούχος Οφθαλμίατρος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
370
Καχριμανίδου Μελίνα, Επίκουρη καθηγήτρια Μικροβιολογίας ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
371
Καχριμανίδου Όλγα, τέως Λογίστρια, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
372
Καψάλας Δημήτριος, Οικονομολόγος, Δημοσιογράφος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
373
Καψάλης Τρύφων, Συνταξιούχος, Houston, Texas, ΗΠΑ.
374
Καψή-Γάκη Καίτη, Πρόεδρος Συνδέσμου Γυναικών Θεσσαλονίκης-Μακεδονίας στην Αθήνα, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
375
Καψωμένος Αντώνιος, Συνταξιούχος Επίκουρος Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
376
Κελεσίδης Βασίλειος,Καθηγητής & Πρόεδρος τμ. ΜηχανικήςΠετρελαίου, Khalifa University of Science and Technology, ΗΑΕΜΙΡΑΤΑ
377
Κέλλης Νικόλαος, Κτηματίας, Βασιλικό Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
378
Κεμπφ-Δημητριάδου Σοφία, Aρχαιολόγος, Tübingen, GERMANY
379
Κεραμιδά Πηνελόπη, Συνταξιούχος Βιοπαθολόγος, πρώην Επίκουρη Καθηγήτρια Εργαστηρίου Υγιεινής Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
380
Κεραμίδας Γεώργιος, πρώην διευθ. Παθολογοανατομικού εργ. Θεαγενείου Νοσοκομείου, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
381
Κεραμιδάς Γεώργιος, Συνταξ. Δημοδιδάσκαλος, ιστοριοδίφης, Σάπες, ΕΛΛΑΣ
382
Κεφαλά Αγλαΐα, Τεχνικός χειροποίητου κοσμήματος- Ποιήτρια, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
383
Κεφαλά Φανούλα, έμπορος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
384
Κεχαγιόγλου Άρης, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, χημικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
385
Κίτου Θέκλα, Σκηνοθέτης, Κύπρος- ΕΛΛΑΣ
386
Κλαδά Ανδρομάχη, Συνταξιούχος, Θεσσαλονίκη. Ελλάδα
387
Κλάδη Μαριάνθη, πρώην Επίκουρος καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
388
Κλαϊτζάκη Ζαφειρία, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Dublin, Ireland, ΕΛΛΑΣ
389
Κλήρος Γεώργιος, Αναπληρωτής Καθηγητής Σχολής Ικάρων, Δεκέλεια Αττικής, ΕΛΛΑΣ.
390
Κλητοράκης Δημήτριος Συνταξιούχος Τραπεζικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
391
Κοζυράκης Εὐμένιος, Συνταξιούχος Πολιτικός Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
392
Κολλάτος Γεώργιος, Υποστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ
393
Κομβούτης Μιλτιάδης, Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ – Λιμενολόγος, Μυτιλήνη, ΕΛΛΑΣ
394
Κομπορόζος Μ. Βασίλειος, Καθηγητής Αγγλικών- Μεταφραστής, Αγρίνιο, ΕΛΛΑΣ
395
Κονοφάου Ελένη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
396
Κονταρίνης Πέτρος, συνταξιούχος τραπεζικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
397
Κοντέλης Ευριπίδης, Στατιστικός-Οικονομολόγος, Βριλήσσια-Αττική, ΕΛΛΑΣ
398
Κόντη Σοφία του Γεωργίου Συνταξιούχος Δασκάλα, ΕΛΛΑΣ
399
Κόντης Δημήτριος του Ιωάννου Αντιναύαρχος Λ.Σ. εα Επίτιμος Β Υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος, ΕΛΛΑΣ
400
Κόντης Ιωάννης, Υποστράτηγος ε.α., Πτυχ. Οικονομ. ΑΠΘ, Πτυχ. Ιστορίας-Εθνολογίας ΔΠΘ, Πτυχ. Αν.Ακαδημία ΓΕΕΔ Ρωσίας, ΕΛΛΑΣ
401
Κοντογιαννίδης Νικόλαος,PhD, PE Electrical Engineer, Jacksonville, Florida, ΗΠΑ
402
Κοντογούρης Πέτρος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
403
Κόντος Ιωάννης, Ομ. Καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης, Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
404
Κόπελας Γεώργιος Οικονομολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, ΕΛΛΑΣ
405
Κοραντής Ιωάννης, Πρέσβης της Ελλάδος ε.τ., ΕΛΛΑΣ
406
Κορδομενίδης Ευθύμιος, Επιχειρηματίας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
407
Κορδομενίδης Κωνσταντίνος, Πρώην Βιομήχανος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
408
Κόρκας Κωνσταντίνος, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Διοικητής Στρατιάς
409
Κόρος Άγγελος, Συνταξιούχος, Τορόντο, ΚΑΝΑΔΑ,
410
Κορωναίος Ιωάννης Αρχιμηχανικός Ε.Ν. Βούλα, Αττική, ΕΛΛΑΣ
411
Κορωναίος Ιωάννης, Αρχιμηχανικός Ε.Ν., Βούλα Αττικής, ΕΛΛΑΣ
412
Κούγιας Παναγιώτης, Συνταξιούχος, τέως Διευθυντής ΕΣΥ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
413
Κουγιουμτζόγλου Δημήτριος, εκπαιδευτικός – φιλόλογος, Καβάλα, ΕΛΛΑΣ
414
Κουζόνης Anthony, Past Supreme President of A.H.E.P.A., Houston, Texas, ΗΠΑ
415
Κουιμτζής Θεμιστοκλής, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, πρώην Διευθυντής Εργαστηρίου Μελέτης μολύνσεως του Περιβάλλοντος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
416
ΚουκάτσικαΑθανασία, Contract Manager RESCAM Co., Houston, Texas, ΗΠΑ
417
Κούκης Σπυρίδων, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Διοικητής Γ’ΣΣΜ, ΕΛΛΑΣ
418
Κούκουρα Ευγενία, Ξεναγός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
419
Κουμάκης Λεωνίδας, Νομικός, Συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
420
Κουνναμάς Γρηγόριος, Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
421
Κουννάς Γεώργιος Μαθηματικός / Logistics Director/ Συν/νος Αθήνα-ΕΛΛΑΣ
422
Κουπίδης Γεώργιος, Οφθαλμίατρος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
423
Κουπίδης Δημήτριος, Καρδιολόγος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
424
Κουπίδου Τριανταφυλλιά, Αναισθησιολόγος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
425
Κουρκούτας Γεώργιος, Φιλόλογος, ΕΛΛΑΣ
426
Κουρούμαλης Ηλίας, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Παν.επιστημίου Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
427
Κούρτογλου Γεώργιος, Δρ. ΑΠΘ, Παθολόγος-Διαβητολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
428
Κουτίτας Χριστόφορος, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, πρώην κοσμήτωρ Πολιτεχνικής Σχολής ΑΠΘ,Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
429
Κουτρής Θεόδωρος, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Ραφήνα, Πικέρμι,, ΕΛΛΑΣ
430
Κουτρής Νικόλαος, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Dublin, Ireland, ΕΛΛΑΣ
431
Κουτρής Σταύρος, Αντιστράτηγος ε.α., Ραφήνα, Πικέρμι,, ΕΛΛΑΣ
432
Κουτρή-Τελιανίδου Παρασκευή, Ταξίαρχος ε.α., Ραφήνα, Πικέρμι, ΕΛΛΑΣ
433
Κουτρουτσόπουλος Γεώργιος, Συνταξιούχος Οικονομολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
434
Κουτσοπούλου Διονυσίας, μητέρα 2 παιδιών, άνεργη, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
435
Κουτσούκος Χρίστος, Σμχος ΠΑ ε.α. Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
436
Κράββας Νικόλαος, τέως Δήμαρχος Χαλάστρας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
437
Κρανιδιώτης Αριστείδης, Υποστράτηγος ε.α., Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, ΕΛΛΑΣ
438
Κρασανάκης Εμμανουήλ, Αντιστράτηγος ε.α., Πολιτικός Μηχανικός, Msc Management Science, ΕΛΛΑΣ
439
Κρέσπης Κωνσταντίνος, Μηχανολόγος ΕΜΠ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
440
Κρήτας Σπύρος, Καθηγητής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
441
Κυπριώτης Διονύσιος, Δάσκαλος – Μαθηματικός, Τραγανό Ηλείας, ΕΛΛΑΣ
442
Κυριαζής Νικόλαος, Ταξίαρχος ε.α., Συγγραφέας-Γεωμέτρης-Ερευνητής, Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ.
443
Κυριακίδης Πλάτων, πρέσβυς ε.τ., Λευκωσία, ΚΥΠΡΟΣ
444
Κυριακού Γεώργιος, Καθηγητής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ΕΛΛΑΣ
445
Κυρίζογλου Λάζαρος, Δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μαινεμένης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
446
Κωνσταντινίδης Ανέστης τ.Δικηγόρος-Πανεπιστημιακός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
447
Κωνσταντινίδης Κων., πρ.Διοικ.ΥΠΑ Msc. Natural Disaster HCAA representative to JARUS at HCA ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΣ
448
Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Ηλεκτρ. Μηχανικός, π. Δκτής ΥΠΑ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
449
Κωνσταντινίδης Σταύρος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
450
Κωνσταντινίδης Χρήστος ελ.επαγγελματιας, Χαλανδρι , Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
451
Κωνσταντινίδου Α. Ελένη -΄Ισις, Ομ. Καθηγήτρια Γεωπονίας ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
452
Κωνσταντινίδου Αναστασία, Προϊσταμένη Τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ΕΛΛΑΣ
453
Κωνσταντίνου Κωνσταντίνα,Τραγουδίστρια, Μουσικός, ΕΛΛΑΣ
454
Κωστόπουλος Δημήτριος, Επίτιμος Εφέτης Διοικητικής Δικαιοσύνης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
455
Κωστόπουλος Παναγιώτης, Τραπεζικός Υπάλληλος, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
456
Λαγούδης Δημητριος Αντιστράτηγος ε.α. Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
457
Λαζαρίδης Αβραάμ, Ασφάλειες Λαζαρίδη, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
458
Λαζαρίδης Αναστάσης, Δρ.Professor Emeritus WIDENER UNIVERSITY Chester, PA, ΗΠΑ
459
Λαζαρίδου Παναγιώτα, Krefeld, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
460
Λάζος Βάιος, Ομ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
461
Λαζος Ευάγγελος, Υποστράτηγος ε.α., ΕΛΛΑΣ
462
Λακιώτης Πασχάλης, Απόφοιτος ΕΜΠ (Σχολή Ηλεκτρολόγων μηχανικών), Πειραιάς, ΕΛΛΑΣ
463
Λαλάγκας Πέτρος, Ναυπηγός Αθήνα, Ελλάς
464
Λαμαρής Ιωάννης, Κοινωνιολόγος, Απόφοιτος πανεπιστημίου Κρήτης, Συγγραφέας, Δεσκάτη, ΕΛΛΑΣ
465
Λαμπρινάκης Δημοσθένης, Υποστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
466
Λαμπρινός Γρηγόριος, Ομ. Καθηγητής ΓΠΑ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
467
Λαμπρινός Παναγιώτης, πρώην Καθηγητής Πανεπιστημίου Θράκης, Ξάνθη, ΕΛΛΑΣ
468
ΛάμπροςΓεώργιος, Historian, Houston ΗΠΑ
469
Λαουμτζής Αλέξανδρος, Δικηγόρος, Καστοριά, ΕΛΛΑΣ
470
Λαυρεντιάδης Ιωάννης, Οδοντίατρος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
471
Λεβέντης Σεβαστός Athens is Greece Thessaloniki , ΕΛΛΑΣ
472
Λεβεντούρη Θεοδώρα, Καθηγήτρια Φυσικής, Διευθύντρια Ιατρικής Φυσικής τού Πανεπιστημίου Φλόριντα Ατλάντικ, ΗΠΑ
473
Λειβαδοπούλου Αναστασία, Συντ. καθηγήτρια, Λογοτέχνης, Θεσσλονίκη, ΕΛΛΑΣ
474
Λέικος Χρήστος, Ιατρός, Κατερίνη, ΕΛΛΑΣ
475
Λεκάκης Γεώργιος, Συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
476
Λεονάρδος Παναγιώτης, Υποστράτηγος ε.α., Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
477
Λεονάρδου Αναστάσιος, εκπ/κός πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Σικυωνίων, Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
478
Λεονταράκης Ιωάννης, Αντιπεριφερειαρχης Κρήτης, Ηράκλειο, ΕΛΛΑΣ
479
Λεοντιάδης Ιωάννης, π. επικ. καθηγητής Βυζαντινής Ιστορίας, Α.Π.Θ., ΕΛΛΑΣ
480
Λεπτοκαρίδης Συμεών, επιχειρηματίας Τοροντο, ΚΑΝΑΔΑΣ
481
Λιάγκας Αθανάσιος, Επίτιμος πρόεδρος Εφετών Διοικητικών δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
482
Λιάκος Μιχαήλ, Μέλος της 7μελούς επιτροπής Μακεδονικών οργανώσεων, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
483
Λιάμπας Ευάγγελος, Αντιστράτηγος ε.α.,ΕΛΛΑΣ
484
Λιάρατζη Όλγα, φιλόλογος συγγραφέας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
485
Λιάρος Αχιλλέας, πρώην διευθυντής ΕΣΥ, Εργ. ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
486
Λιάσκος Ιωάννης , Director of Engineering, Charlottesville, VA, ΗΠΑ
487
Λιβιεράτου Γεωργία, Αρχαιολόγος -Ιστορικός, Κοζάνη, ΕΛΛΑΣ
488
Λιντοβόη Χρυσάνθη, Επιχειρηματίας Ηράκλειον Κρήτης ΕΛΛΑΣ
489
Λιντοβόης Ιωάννης, Πλοίαρχος Ε.Ν, Ηράκλειο, Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
490
Λιντοβόης Κωνσταντίνος, Φιλόλογος, Κέρκυρα, ΕΛΛΑΣ
491
Λίτος Ανδρέας, Καρδιολόγος, Ποιητής, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
492
Λιώλιος Αστέριος, πρώην Καθηγητής Πανεπιστημίου Θράκης. ΕΛΛΑΣ
493
Λυγέρας Παύλος, επιχειρηματίας, Σιδηρόκαστρο, Σερρών, ΕΛΛΑΣ
494
Λυγερός Νίκος, PhD Μαθηματικός, Στρατηγικός Σύμβουλος, ΕΛΛΑΣ
495
Λυγερού Στεφανία, Οικιακά, Πειραιάς, ΕΛΛΑΣ
496
Λυγούρας Ι. Καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής Δ.Π.Θ., ΕΛΛΑΣ
497
Λυκοτραφίτης Κωνσταντίνος, Επίτιμος πρόεδρος Πανελληνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
498
Λυμπερόγιαννη Φωτεινή, Νηπιαγωγός, ΕΛΛΑΣ
499
Λυμπερόπουλος Γ. Δημοσθένης, οικονομολόγος, τραπεζικός αναλυτής, Σπάρτη, ΕΛΛΑΣ
500
Λυμπερόπουλος Δημήτρης, Οικονομολόγος ,Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
501
Λύρας Ιωάννης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Βαλύρα Μεσσηνίας, ΕΛΛΑΣ
502
Λυρίκου -Καίκη Είρήνη, Βαλτιμόρη , Μαίρυλαντ , ΗΠΑ
503
Λυσίτσας Νικόλαος, Καρδιολόγος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
504
Λώλος Γεώργιος Ιωάννης, Επίτιμος Καθηγητής Φυσικής του University of Regina, ΚΑΝΑΔΑΣ
505
Μαγδαληνή Δοϊτσίνη, παιδίατρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
506
Μαγκαφά Σταυρούλα, Έμπορος, Κιάτο, ΕΛΛΑΣ
507
Μαγκλάσης Χρήστος, Κτηματίας, Βασιλικό Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
508
Μαδεμλής Ευάγγελος, Φαρμακοποιός, πρώην Στρατιωτικός Φαρμακοποιός, Δοξάτο Δράμας, ΕΛΛΑΣ
509
Μάζης Ιωάννης, Καθηγητής, Πρ. του Τμήμ. Τουρκικών Σπουδών & Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών, Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, ΕΚΠΑ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
510
Μακρής Διονύσιος Αν., Δημοσιογράφος, Διευθυντής Εφημερίδας Στύλος Ορθοδοξία, ΕΛΛΑΣ
511
Μακρής Βασίλειος, Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ, ΕΛΛΑΣ
512
Μακρογιάννης Τιμολέων, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
513
Μακρυνικόλας Δημήτριος, Διπλωμάτης, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
514
Μακρυνίτσας Γεώργιος, Αντιστράτηγος ε.α., ΕΛΛΑΣ
515
Μαλαγαρδή Ιωάννα, Δρ. Υπολογιστικής Γλωσσολογίας- Ιστορικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
516
Μαλάκης Nikolaos, Doktor Bauingenieur, Dipl.- Ing. of the Technical
517
Μαλαματάρης Ν.Α., Ph.D. Καθηγητής ΑΤΕΙΘ, Ιωνία, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
518
Μαλταμπές Ιωάννης, δικηγόρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
519
Μαλτέζος Ιωάννης, Καθηγητής Φ.Α, Αλεξανδρούπολη, ΕΛΛΑΣ
520
Μάλτζης Πιέρρος, Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Μάλτζη” Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
521
Μάμαλη Κλαύδια Συνταξιούχος Ιδ. Υπάλληλος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
522
Μαμόπουλος Μιχάλης, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ.
523
Μανθόπουλος Δημήτριος, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Α’Υ/ΓΕΣ
524
Μανιάς Στέφανος, Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
525
Μανιατάκος Ιωάννης, Υποστράτηγος ε.α., Αθήνα ΕΛΛΑΣ
526
Μανιός Κ. Ιωάννης, Χειρ. Οδοντίατρος-Στοματολόγος, Υποστράτηγος (ΥΟ), Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
527
Μανουσάκης Γεώργιος, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Χημικός, Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ
528
Μαντουλίδου Αικατερίνη, Εκπαιδευτικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
529
Μαράκα Βασιλική, Πρόεδρος Συλλόγου Σκλήρηνσης Καταπλάκας, Αθήνα ΕΛΛΑΣ
530
Μαράκης Γεώργιος, Καθηγητής, ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
531
Μάρας Περικλής, Παθολόγος-Διαβητολόγος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
532
Μαράτος Σωτήριος, Χημικός, Συνταξιούχος Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
533
Μαράτος Τηλέμαχος, Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού, Συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
534
Μάριος Κιτσίου κυβερνήτης, Ντουμπάι, Η.Α.Ε
535
Μαρκέτος Ευάγγελος, Ομ. Καθηγητής Ε. Μ. Πολυτεχνείου, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
536
Μαρκόπουλος Πέτρος, Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛΛΑΣ
537
Μαρτζούκος Βασίλειος, Αντιναύαρχος ε.α. Π.Ν.,Επίτιμος Διοικητής Σ.Ν.Δ.,Πρόεδρος ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
538
Μαρτίνη Ισμήνη, Υπάλληλος Υπουργείου Πολιτισμού / Τμήμα Γραμμάτων και Βιβλίου, Νέα Ιωνία, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
539
Ματθαίου Μαρία, Δρ Ιστορίας ΕΚΠΑ, Αθήνα,ΕΛΛΑΣ
540
Ματσακάς Χαράλαμπος, Σμήναρχος ε.α., ΕΛΛΑΣ
541
Ματσόπουλος, Αναστάσιος, Πανεπιστημιακός & Σχολικός Ψυχολόγος, ΕΛΛΑΣ & ΗΠΑ
542
Ματσούκας Αθανάσιος, Ιατρός Δεραματολόγος, Χαλκίδα, ΕΛΛΑΣ
543
Μαυρέλου Χάρις, Νηπιαγωγός, Σέρρες, ΕΛΛΑΣ
544
Μαυρίδης Παναγιώτης, Πολιτικός Μηχανικός, Πρώην διευθ. Διεθνούς Εκθέσεως, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
545
Μαυρίδης Στέλιος, Δικηγόρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
546
Μαυρόπουλος Νικόλαος Επιχειρηματίας Βούλα, Αττική, ΕΛΛΑΣ
547
Μαυρουδής Ελευθέριος, Υποστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
548
Μεγαλοκονόμος Εμμανουήλ, Πρέσβης της Ελλάδος ε.τ., ΕΛΛΑΣ
549
ΜέγαςΓεώργιος, VP Megas Enterprises, Houston, Texas, ΗΠΑ
550
ΜέγαςΣτέφανος, Restaurant Owner, Houston, Texas, ΗΠΑ
551
Μεγκούλας Παναγιώτης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ενιαίας ΜΑΝΗΣ, Αθήνα ΕΛΛΑΣ
552
Μελεζιάδης Ανδρέας, Συνταγματάρχης (ΔΒ) ε.α., ΕΛΛΑΣ
553
Μελής Αλκιβιάδης, Συνταξιούχος Δημοσίου, Κιάτο, ΕΛΛΑΣ
554
Μενιδιάτης Ανδρέας Γ., Δικηγόρος, Μέγαρα, ΕΛΛΑΣ
555
Μέρμηγκας Ελευθέριος, Μπότφαλο ΝΥ, ΗΠΑ
556
Μερτινός Γεώργιος, Ταξίαρχος Μηχανικού ε.α., Πολιτικός Μηχ/κόσμο Ε.Μ.Π.
557
Μηλιαρά Ειρήνη, εκπαιδευτικός, Χανιά, ΕΛΛΑΣ
558
Μηλιαράκης Εμμανουήλ, Δημοσιογράφος, Φυσικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
559
Μηλιαράκης Εμμανουήλ,, Φυσικός και Δημοσιογράφος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
560
Μηλιωρίτσας Νικόλαος, Αντιστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
561
Μήτσιος Ιωάννης, Πολιτικός επιστήμων-Διεθνολόγος Μ.Α Univ. Northeastern, τέως πρ.ς του Συλλ. Μακεδόνων Ηρακλείου Αττικής, “Ο Μέγας Αλέξανδρος”, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
562
Μήτσου Μαρία, Εκπαιδευτικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
563
Μικέλης Αντώνιος, Πλοίαρχος Ε.Ν., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
564
Μιλιώνης Κωνσταντίνος, Ξενοδόχος Βερδικουσα Ελάσσονος, Λαρισης, ΕΛΛΑΣ
565
Μίλλερ Βαρβάρα, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαν, ΗΠΑ
566
Μιχαήλ Βιβή Χρ., Δημοσιογράφος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
567
Μιχαλόπουλος Χρήστος, Πλοίαρχος ΕΝ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
568
Μιχάλτσος Γεώργιος, Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
569
Μοναχός Γρηγόριος , Μηχανολόγος Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
570
Μονογιούδη Ελένη, Συνταξιούχος δημοσίου, Χίος, ΕΛΛΑΣ
571
Μονογιούδης Ευάγγελος, Παθολόγος-Διαβητολόγος, Χίος, ΕΛΛΑΣ
572
Μονογυιός Πρόδρομος, Ιεροψάλτης, Χορδιστής, Αττική, ΕΛΛΑΣ
573
Μοσχοβάκης Αντώνης, Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
574
Μούλιας Σπυρίδων, Επίτ. Πρ. Συνδ. Ελλ. Κατασκ. Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ), Ανώτερος Αξιωματικός ε.α., Διπλ. Μ-Η Μηχανικός, ΕΛΛΑΣ
575
Μουλόπουλος Κωνσταντίνος, Αναπλ. Καθηγητής Φυσικής, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Λευκωσία, ΚΥΠΡΟΣ
576
Μουρατίδης Αναστάσιος, Αγρότης Ασβεστόπετρα Πτολεμαΐδος, ΕΛΛΑΣ
577
Μουρατίδης Παύλος, Συντηρητής μηχανών, Κρέφελτ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
578
Μουρέλος Ιωάννης, Καθηγητής Σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας, ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
579
Μουρμούρης Παναγιώτης Αντιστράτηγος ε.α ΕΛΛΑΣ
580
Μουσάς Ξενοφών, Συνταξιούχος Καθηγητής Φυσικής Διαστήματος Πανεπιστημίου Αθηνών, ΕΛΛΑΣ
581
Μουσίου Γαβριέλλα, Συνταξιούχος Νομικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
582
Μουσούρος Γιαννης, ΥΠΑ, Διεθνής Σύμβουλος Χρηματοοικονομικού Δικαίου & Ανάπτυξης Εμπορίου Ρινγκολδ, Γεωργια, ΗΠΑ
583
Μπαϊρακτάρης Παναγιώτης, Εκδότης, Καστοριά, ΕΛΛΑΣ
584
Μπαϊρακτάρης Στυλιανός, Αντιστράτηγος Ε.Α,.ΕΛΛΑΣ
585
Μπάκας Δημήτριος, Αντιστράτηγος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
586
Μπαλασόπουλος Δημήτριος, επιτ. Πρόεδρος Εφετών, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
587
Μπαλές Παναγιώτης, Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
588
Μπαλόγλου Γιώργος, Μαθηματικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτειακού Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
589
Μπαλτατζής Παναγιώτης, Dr, Gen. Secretary of H.A.N.C.-ΗΠΑ, Baltimore, Maryland, ΗΠΑ
590
Μπαλτζής Ευάγγελος, Ιατρός Αναισθησιολόγος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
591
Μπαλτζώης Ιωάννης, Αντιστράτηγος ε.α., M.Sc. στην Γεωπολιτική Ανάλυση, Γεωστρατηγική Σύνθεση του ΕΚΠΑ. Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
592
Μπαξεβανίδης Αναστάσιος , R. Hill, ON. L4C 1Z6, ΗΠΑ
593
Μπαξεβανίδης Παντελής Χημικός Μηχανικός, Αθήναι, ΕΛΛΑΣ
594
Μπάρδας Νικόλαος, Αντιστράτηγος ε.α., ΕΛΛΑΣ
595
Μπάρτζης Κωνσταντίνος, Ταξίαρχος ε.α., ΕΛΛΑΣ
596
Μπαρτσόκας Χρήστος, Ομ. Καθηγητής Παιδιατρικής, Παιδίατρος-Ενδοκρινολόγος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
597
Μπάστα Δόμνα, Γεωπόνος, Έδεσσα, ΕΛΛΑΣ
598
Μπάστας Νικήτας, Συνταξιούχος, Γιαννιτσά, ΕΛΛΑΣ
599
Μπίλλιας Θωμάς, Απόστρατος Αξιωματικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
600
Μπινιχάκης Θεόδωρος, Εργοδηγός Χημικός, Μαρκόπουλο, ΕΛΛΑΣ
601
Μπιτζιάδης Αθηνόδωρος, Γραμματέυς Δήμου Αμπελοκήπων-Μαινεμένης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
602
Μπλέκας Κωνσταντίνος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Ιωάννινα, ΕΛΛΑΣ
603
ΜπλύταςΓεώργιος, Ph.D. Physical Chemistry, Research Consultant, Shell Oil Company, retired. ΗΠΑ
604
Μπογιατζής Αναστάσιος, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ε.α., ΕΛΛΑΣ
605
Μπολοβίνη Αγάθη, Πολιτικός Μηχανικός, Αθήνα, Ελλάδα, Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΚΥΠΡΟΣ
606
Μπολώσης Χρήστος, Υποστράτηγος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
607
Μπουγιούκας Γεώργιος, Ομ. Καθηγητής, Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ΕΛΛΑΣ
608
Μπουζιανάς Ἰωάννης Γ., ΕΤΕΠ Πληροφορικῆς καί Θεολογίας, Τμήματος Θεολογίας ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ.
609
Μπουζιανάς Δημήτριος, Βιολόγος, Φαρμακοποιός, Δρ. Ιατρικής ΑΠΘ, Συνταγματάρχης Υγειονομικού ε.α, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
610
Μπουντούρης Κυριάκος , συνταξιούχος τελωνειακός, Αθήνα ΕΛΛΑΣ
611
Μπρίλης Χρήστος, Επιχειρηματίας, Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
612
Μυλωνάς Βασίλειος-Αριστοτέλης, Ειδικός Ορθοδοντικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
613
Μυλωνάς-Χρήστος Αλέξανδρος, Ορθοπεδικός Χειρουργός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
614
Μυρογιάννης Παύλος, Αντιστράτηγος ε.α., ΕΛ.ΑΣ, ΕΛΛΑΣ
615
Μυστακίδης Μιχάλης. Δημοσιογράφος, Επίτιμο μέλος της Ενωσης Συντακτών, Σύδνεϊ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
616
Μυτιληναίος Ιωαννης, Αντιστρατηγος ε.α., ΕΛΛΑΣ
617
Μωραίτης Λ. Νικόλαος, Ph.D. Διεθνείς Σχέσεις, Συγκριτική πολιτική, Εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας, ΗΠΑ
618
Μωραΐτου Δέσποινα, Eπίκουρη Καθηγήτρια Γνωστικής Γηροψυχολογίας, Α.Π.Θ., ΕΛΛΑΣ
619
Μωυσίδης Βασίλειος, Αντιστράτηγος Χωροφυλακής, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
620
Ναβροζίδης Κωνσταντίνος, Χημικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
621
Νακόπουλος Γεώργιος, Αντιστράτηγος εα, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
622
Ναούμ Νικόλαος, Αντιστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
623
Νάστης Αναστάσιος ομ. Καθ. ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
624
Νάτσης Κων., Ορθοπαιδικός, καθηγητής ΣΕΥ, MD, PhD, BSc, FFIMS, FEBSM, Α.Π.Θ. ΕΛΛΑΣ
625
Νάτσινας Νικόλαος, Οδοντίατρος, Συνταξιούχος Αναπληρωτής Καθηγητής Οδοντιατρικής σχολής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
626
Νατσιός Δημήτριος, Δάσκαλος, Κιλκίς, ΕΛΛΑΣ
627
Νάτσιος Ευάγγελος Συνταξιούχος Δημοσίου-Προγραμματιστής Η/Υ Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
628
Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, Μαρία, πρώην Πρύτανης και Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ΕΛΛΑΣ
629
Νεκτάριος Μιλτιάδης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ΕΛΛΑΣ
630
Νεοφυτίδης Ηλίας, President of MTV of ΗΠΑ, Houston, Texas, ΗΠΑ
631
Νευραδάκης Μιχάλης, Δημοσιογράφος, Ph.D. Media Studies, University of Texas at Austin, ΕΛΛΑΣ&ΗΠΑ
632
Νιάρχος Πάνος, Συνταξιούχος, Πανεπιστημίου Ιντιάνας, ΗΠΑ, Κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ Ιντιάνας, ΗΠΑ
633
Νικηταράς Νικήτας, καθηγητής ΕΚΠΑ, Αθήναι, ΕΛΛΑΣ
634
Νικολαῒδης Αθανάσιος, τέως Πρόεδρος Ιατρικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
635
Νικολακόπουλος Κωνσταντίνος, Υποστράτηγος Τεθωρακισμένων, ΕΛΛΑΣ
636
Νικόλαου Νικόλαος, Αντιδήμαρχος Κάσου. Eλάσπη, ΕΛΛΑΣ
637
Νικολάου Ευστάθιος, Αεροναυπηγός – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Παπάγου, Αθήνα
638
Νικολάου Ευστάθιος, Αρχιπλοίαρχος ΠΝ ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
639
Νικολός Θωμάς, Δικηγόρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
640
Νίκος Ιγγλέσης, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας, Αθήνα, Ελλάς
641
Νίκος Παπαγιαννάκης, Πολιτικός Μηχανικός, ΕΛΛΑΣ
642
Νίνιος Παναγιώτης, Αξιωματικός Π.Ν. ε.α., ΕΛΛΑΣ
643
Νομικός Αντώνης, Πρέσβης της Ελλάδος ε.τ., ΕΛΛΑΣ
644
Νούκα Αριάδνη, Δικηγόρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
645
Νούτσης Κωνσταντίνος, Ιατρός Δερματολόγος Αθηνα, ΕΛΛΑΣ
646
Νούτσης Κωνσταντινος, Ιατρός Δερματολόγος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
647
Ντάιος Γιώργος, Ιατρός Παθολόγος, Κατερίνη, ΕΛΛΑΣ
648
Ντάνος Ανδρέας, Αντισμήναρχος ε.α., Βασιλική Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
649
Ντάνος Ιωάννης, Αγρότης, Κιάτο, ΕΛΛΑΣ
650
Ντάνος Χρήστος, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
651
Ντόκος Σωκράτης, Αναπλ. Καθηγητής, Σχολείο Βιοϊατρικής Μηχανολογίας, Πανεπιστήμιο Νέας Νοτίου Ουαλίας Σύδνεϋ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
652
Ντούκα Βασιλική Εκπαιδευτικός ν. Αχαΐας, ΕΛΛΑΣ
653
Ξένος Γιάννης, δημοσιογράφος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
654
Ξένος Γιάννης, ψυχολόγος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
655
Ξιφαρά Π. Μαρία, εναλλακτική θεραπεύτρια Αθηνα, ΕΛΛΑΣ
656
Οικονομίδης Σπύρος, Ομ. Καθηγητής Διοικητικών Επιστημών, Πολιτειακό Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας, East Bay, ΗΠΑ
657
Οικονομίδου Άγλαία , Παιδίατρος, Ούάσιγκτων, ΗΠΑ
658
Οικονόμου Αλεξάνδρα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήμα Ψυχολογίας ΕΚΠΑ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
659
Οικονόμου Παναγιώτης, Πρέσβης της Ελλάδος ε.τ., ΕΛΛΑΣ
660
Όκος Αντώνιος, ιατρός Καθηγητής του Παν. Ουάσιγκτον, Σηάττλ, ΗΠΑ
661
Οκτσελόγλου Βλάσιος, Ιατρός Bradford, UK
662
Παγκράτης Νικόλαος, Αγγειοχειρουργός, διδάκτωρ ΕΚΠΑ – ΕΛΛΑΣ
663
Παδουβάς Κώστας, Αντιστράτηγος ε.α. Aθήνα, ΕΛΛΑΣ
664
Παζιάνας Μιχάλης, MD Senior Scholar, Institute of Musculoskeletal Sciences, Oxford University, UK
665
Παλιάκη Ελπίδα, Φιλόλογος-Συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
666
Παναγάκος Γρηγόριος, Ερευνητής Μηχανικός & Διδακτικό Προσωπικό, Carnegie Mellon University, ΗΠΑ
667
Παναγάκος Ιωάννης, Άντισυνταγματάρχης ε.α., Πρόεδρος του Α.Π.Ο. Αίγλη Παπάγου, Δάσκαλος Σκακιού – Συγγραφέας – Ποιητής, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
668
Παναγέας Σωτήριος Γ., Συνταξιούχος Πολεμικής Αεροπορίας Δρ Ιατρικής ΕΚΠΑ, πρώην Διευθυντής ΠαθολογοΑνατόμος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
669
Παναγιωτόπουλος Δημήτριος, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρώην Αντιπρόεδρος Πανεπιστημίου Στερεας Ελλάδος, Δικηγόρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
670
Παναγιωτουνάκος Παναγιώτης, Χειρουργός ΩΡΛ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
671
Παναγόπουλος Χρήστος, Εκπαιδευτικός Πολυτεχνείου Κρήτης και ΕΜΠ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
672
Παντελής Δημήτριος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ΕΛΛΑΣ
673
Παπαγαρυφάλλου Παναγιώτης, Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, Συνταξιούχος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
674
Παπαγεωργίου Ευάγγελος συν/χος τέως Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός, ΕΛΛΑΣ
675
Παπαγιαννάκη Χρυσάνθη, Ιατρός Ρουέν, ΓΑΛΛΙΑ
676
Παπαγιάννης Αντώνιος, Πνευμονολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
677
Παπαγιάννης Γρηγόριος, Καθηγητής ΔΠΘ, Κομοτηνή, ΕΛΛΑΣ
678
Παπαγιάννης Γιάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδιατρικής University of Missouri Kansas City, Missouri, ΗΠΑ
679
Παπαδάδης Νικόλαος, Ιατρός Παθολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
680
Παπαδάκη Μαρία, Γεωλόγος-Ωκεανογράφος Ιεράπετρα Κρήτη, ΕΛΛΑΣ
681
Παπαδάκης Γεώργιος- President of Pan-Macedonian Federation of Canada
682
Παπαδάκης Εμμανουήλ, Professor of Mathematics, University of Houston, Texas, U.S.A.
683
Παπαδάκης Όθων, Φαρμακοποιός, Κιάτο, ΕΛΛΑΣ
684
Παπαδημητράκης Λαμπρινός, Σκηνοθέτης, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
685
Παπαδημόπουλος Δημήτριος, Δικηγόρος, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας, ΕΛΛΑΣ
686
Παπαδογεωργόπουλος Χρήστος Υποστράτηγος ε.α. Πρ.Συνδ. Αποστρ. Αξιωμ. Ιππικού-Τεθωρακισμένων
687
Παπαδογεωργόπουλος Χρήστος, Υποστράτηγος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
688
Παπαδόγκωνας Παναγιώτης, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Διοικητής 98 ΑΔΤΕ, ΕΛΛΑΣ
689
Παπαδόπουλος Αριστομένης, Τραπεζικός, Αττική, ΕΛΛΑΣ
690
Παπαδόπουλος Γεώργιος, Πρ. Βοϊακής Εστίας Θεσσαλονίκης, Συνταξιούχος Γεωπόνος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
691
Παπαδόπουλος Δημήτριος, Ομ. Καθηγητής Π.Σ.-Δ.Π.Θ., Ξάνθη, ΕΛΛΑΣ
692
Παπαδόπουλος Δημήτριος, Συνταγματάρχης, ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
693
Παπαδόπουλος Θεόφιλος, Δάσκαλος, Έδεσσα, ΕΛΛΑΣ
694
Παπαδόπουλος Κυριάκος, Prof of Chemical & Biomolecular Engineering,Tulane University, New Orleans, ΗΠΑ
695
Παπαδόπουλος Κυριάκος, Professor of Chemical & Biomolecular Engineering, Tulane University, New Orleans, Louisiana, ΗΠΑ
696
Παπαδόπουλος Κυριάκος, Καθηγητής Chemical & Biomolecular Engineering, Tulane University, New Orleans, ΗΠΑ
697
Παπαδόπουλος Νικόλαος Α., Καθηγητής Θεωρητικής Φυσικής, Universität Mainz, GΕΡΜΑΝΥ
698
Παπαδόπουλος Νικόλαος, MD, PhD, FEBO, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής Α.Π.Θ. Θεσσαλονίκη, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΛΛΑΣ
699
Παπαδοπούλου Μαρία, Πολιτικός Μηχανικός Ph.D., CLETr, Ερευνήτρια Συγγραφέας, Θεσσαλία και Μακεδονία, ΕΛΛΑΣ
700
ΠαπάζηςΠαντελής, Geologist, Edessa,Hellas – ΗΠΑ
701
Παπαζήσης Λεωνίδας, Οφθαλμίατρος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
702
Παπαθανασίου Αμύντας, Πρόεδρος Παμμακεδονικής Αφρικής,Johannesburg, Νότια Αφρική
703
Παπαθανασίου Γεώργιος , τέως Υποδιοικητής ΕΤΒΑ , Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
704
Παπαθανασίου Ευάγγελος, Αρχαιολόγος-Βυζαντινολόγος, ΕΛΛΑΣ
705
Παπαθανασίου Μάρω Κ., Ομ. Καθηγήτρια, Τμήμα Μαθηματικών ΕΚΠΑ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
706
Παπαθεμελής Στέλιος, πρώην Υπουργός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
707
Παπαθεοφάνους Βασίλειος, Κτηματίας, Βασιλικό, Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
708
Παπαϊωάννου Ιωάννης Ιάκ., Οικονομολόγος, Διπλ. Μεταπτυχ. Σπουδών Οικονομ. Επιστ. , ΜΒΑ Χαλάνδρι Αττικής ΕΛΛΑΣ
709
Παπαϊωάννου Χαράλαμπος, Ιατρός ΩΡΛ, τέως Διευθυντής ΙΚΑ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
710
Παπαίωάννου-Γάκη Γεωργία, Ιατρός Αιματολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
711
Παπαϊωάνου Βαλασία, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
712
Παπακωνσταντίνου Βασίλειος, Μαθηματικός, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
713
Παπακώστας Αντώνιος, Ιπτάμενος Αεροπορίας στρατού ε.α., Έδεσσα, ΕΛΛΑΣ
714
Παπακώστας Κωνσταντίνος Υποστράτηγος ε.α., Ταύρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
715
Παπακώστας Στέφανος, πρώην Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στα αμερικανικά Κολλέγια της Αθήνας, ΕΛΛΑΣ
716
Παπαλεξίου Γεώργιος, Παθολόγος, πρώην διευθυντής ΕΣΥ κέντρου Υγείας Ιωνίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
717
Παπαμαρινόπουλος Σταύρος Π, Kαθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
718
Παπαμαρινόπουλος Σταύρος Π., Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, ΕΛΛΑΣ
719
Παπαμιχαήλ Δημήτριος, Γεωγράφος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
720
Παπανικολάου Θωμάς, Λογιστής, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
721
Παπανικολάου Ευαγγελία, Δασκάλα, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
722
Παπασλιότης Απόστολος, Πρέσβης της Ελλάδος ε.τ., Περαία Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
723
Παπαχαραλάμπους Γρηγοριος Κ., Συνταγματάρχης (ΠΖ) ε.α., ΕΛΛΑΣ
724
Παπούλα Αλεξάνδρα, Αξιωματικός πολεμικής αεροπορίας ε.α., Περαία Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
725
Πάππας Κώστας, Πυρηνικός Φυσικός, Μοντρεαλ, ΚΑΝΑΔΑΣ
726
Παράβαλος Ιάκωβος Τήνος, ΕΛΛΑΣ
727
Παράβολος Άννα-Ξενοδόχη Τήνος ΕΛΛΑΣ
728
Παραίκα Μαίρη, Μητέρα- βιοκαλλιεργητής, Ιθαγένεια/ Εθνικότητα: Ελληνική Θρήσκευμα: Χριστιανή Ορθόδοξη,Λευκοσία, ΚΥΠΡΟΣ
729
Παρασκευόπουλος Βασίλης, Μηχ. Η/Υ, Επιχειρηματίας, ΕΛΛΑΣ
730
Παρδαλίδης Νικόλαος Π., Δρ., διευθυντής Ουρολογικής Κλινικής, ε.α., Ταξίαρχος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
731
Παρνασσας Χαράλαμβος, Μηχανολόγος Μηχανικός, Γλυφάδα, ΕΛΛΑΣ
732
Παρχαρίδης Γεώργιος, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Πρόεδρος ΔΙΣΥΠΕ, επ. πρόεδρος ΠΟΕ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
733
Πασχαλίδης Νικόλαος, Επίτιμος Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω, Συγγραφέας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
734
Πατεράκης Μανώλης, συνταξιούχος ΟΤΕ, πρόεδρος ΠΟΚΣ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
735
Πάτσαλης Γεώργιος, Χημικός Μηχανικός Μαντουδίου, ΕΛΛΑΔ
736
Πατσίκας Μιχαήλ, Εκ των πρωτοστατών των μεγαλειωδών Συλλαλητηρίων, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
737
Πατσιογιάννης Εμμαν. Ν., Γεωπόνος , Τρίπολη, ΕΛΛΑΣ
738
Παυλάτος Φώτιος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Λογοτέχνης, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
739
Παυλίδης Στέλιος, Συνταξιούχος δάσκαλος- Λογοτέχνης, Φλώρινα, ΕΛΛΑΣ
740
Παύλος Γεώργιος, Καθηγητής Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ΕΛΛΑΣ
741
Πελαγίδης Ευστάθιος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ΕΛΛΑΣ
742
Πελεκάνος Νίκος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ηράκλειο, ΕΛΛΑΣ
743
Πελίδου Συγκλητή Γεωργίου, Επίκουρος Καθηγήτρια Νευρολογίας, Παν. Ιωαννίνων, ΕΛΛΑΣ
744
Περιστέρης Κωνσταντίνος, Ιατρός, Τρίπολη, ΕΛΛΑΣ
745
Περόπουλος Πέτρος, M Sc Chem E., Pres.Macedonian Assoc Houston, Texas, ΗΠΑ
746
Περοπούλου-Ελικώνη Κοντοδίνα, RN, Supervisor – ConsultantPsychiatricHealthcare, 1stWomanSupr.Pres.Pan-MacedonianAss. ΗΠΑ -ΚΑΝΑΔΑ,
747
Houston, Texas, ΗΠΑ
Περπερίδης Παναγιώτης, Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
748
Πετράς Μάριος, Ακτινολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
749
Πετρουλάκης Ευάγγελος, Αντιπτέραρχος ε.α., Χανιά, ΕΛΛΑΣ
750
Πέττας Γιώργος Αριστοτέλης, Πιλοτος, Αθηνα ΕΛΛΑΣ
751
Πικραμένου Σκ. Μίτση, διδάκτωρ Φιλοσοφικής Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
752
Πιλάτης Άγγελος, Μέλος ΔΣ ΙΝΚΑ, Αττική και Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
753
Πλατάνας Πιέρος, Σμήναρχος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
754
Πλατανίδης Φώτιος, Διευθ. Σύμβουλος της ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
755
Πολατίδης Αλέξανδρος, Υποστράτηγος ε.α, ΕΛΛΑΣ
756
Πολιτάκης Κώστας, Οικονομολόγος, Λαγονήσι Αττικής, ΕΛΛΑΣ
757
Πολίτης Άγγελος, Συνταξιούχος Αρχιμουσικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
758
ΠολίτηςΔημήτριος T., PhD, Professor, Founder and President Emeritus, American Hellenic Congress, ΗΠΑ
759
Πολίτης Κωνσταντίνος, Πρέσβης της Ελλάδος ε.τ., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
760
Πολίτου Σοφία Α., πρώην Εκπαιδευτικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
761
Πολύζος Άπόστολος τού Προκοπίου, Ίατρός Παθολόγος , Διδάκτωρ Ιάτρικής Αθηνών, Άθήνα, ΈΛΛΑΣ
762
Πολυζωῒδης Κωνσταντίνος, Ομ. Καθηγητής ιατρικού τμήματος ΑΠΘ, Νευροχειρουργός, ΕΛΛΑΣ
763
Πολυκρέτη Μαρία. Εκπαδευτικός ΕΛΛΑΣ
764
Πουλαρίκας Αλέξανδρος, Ομ. Καθηγητης πανεπιστημίου Αλαμπάμας, ΗΠΑ
765
Πουλημένος Απόστολος Ιδιωτικός υπάλληλος Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ
766
Πούλος Δημήτριος, Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ MSc, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
767
Πουρνάρης Σ. Γεώργιος, Επίτιμος δικηγόρος παρ Αρείω Πάγω, Θεσσαλονίκη, Αντιπρόεδρος ΕΜΣ, ΕΛΛΑΣ
768
Πουρσαϊτίδου Μαρία, Συνταξιούχος υπάλληλος ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
769
Πρίντζιος Κωνσταντίνος, Δικηγόρος, τέως Αν.Γεν. Έφορος ΣΕΠ & περιφερειακός Έφορος Προσκόπων, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
770
Ράγιας Ευθύμιος, πρώην διοικητής Βιομηχανίας Ζάχαρης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
771
Ρακκάς Γεώργιος, Δρ. Πολιτικών Επιστημών, Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ
772
Ράντσιος Απόστολος, Δρ. DipECVPH, FHVA, Past President and Hon. Member WVA, Μαρούσι, ΕΛΛΑΣ
773
Ραπτόπουλος Ιωάννης, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
774
Ραψομανίκης Σπυρίδων, Καθηγητής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο (Ελληνικής) Θράκης, ΕΛΛΑΣ
775
Ρεβύθης Σπυρίδων, BSc MS PhD INNS, CSS, AACNNE, AGIS, IHIQS Sydney, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
776
Ρεϊζογλου – Ζαβιτσανάκη Μελπομένη, Ομ. Καθηγήτρια ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
777
Ρεϊζογλου Σπύρος, Χημικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
778
Ρεκάρης Κοσμάς, Επιχειρηματίας, Μελβούρνη, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
779
Ρέκος Ιωάννης, Εκδότης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
780
Ρεπάκης Λάζαρος, Δικηγόρος, Δράμα, ΕΛΛΑΣ
781
Ρεπούσης Νικόλαος, Αντισμήναρχος ε.α., ΕΛΛΑΣ
782
Ρεστέμης Τριαντάφυλλος, Σμήναρχος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
783
Ρήγας Αλέξανδρος, Καθηγητής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ΕΛΛΑΣ
784
Ρήγος Γεώργιος, Πρώην Κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ D/5 ΗΠΑ
785
Ρήγος Ευάγγελος, πλοίαρχος Ε.Ν. ΑΧΕΠΑ-Αθηνών HJ-1,Κόρινθος, ΕΛλΑΣ
786
Ροδιάς Ευθύμιος , Γεωπονος, Αθηνα, ΕΛΛΑΣ
787
Ροδίτης Γιώργος, στρατιωτικός ε.ε., Βόλος, ΕΛΛΑΣ
788
Ρόζος Δημήτριος σ. Αν. Καθηγητής ΕΜΠ Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
789
Ρότσα Σωτηροπούλου Ηρώ, Συνταξιουχος Εκπαιδευτικος Κολλεγιου, ΗΠΑ
790
Ρουπακιά Σοφία, Community Development Project Manager -BSc (Hons) MA – London, UK
791
Ρουσάκης Παναγιώτης, Καρδιολόγος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
792
Ρωμανός Γεώργιος, Συγγραφέας, Ιστορικός μελετητής, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
793
Σαββίδης Άγγελος, Αξιωματικός ε.α., Σ.Ξ., ΕΛΛΑΣ
794
Σαββίδης Λάμπρος, Διπλωματούχος ηλεκτρολόγος, Βερολίνο, Γερμανία
795
Σαββόπουλος Χρήστος Γ., Παθολόγος, Καθηγητής ΑΠΘ, Νοσοκ. ΑΧΕΠΑ, ΕΛΛΑΣ
796
Σακελλαρόπουλος Θεόδωρος Υποστράτηγος ε.α., ΕΛΛΑΣ
797
Σακετόπουλος Νικόλαος, Αντισυνταγματάρχης, ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
798
Σαμαρά Εύανθία, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαντ, ΗΠΑ
799
Σαμαράς Γρηγόριος, Καθηγητής ΤΕΙ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
800
Σαντοριναίου Γεωργία , Παιδαγωγός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
801
Σαντοριναίου Γεωργία, Παιδαγωγός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
802
Σαντράμης Βασίλειος, Συνταξιούχος Μετεωρολόγος, Σούλι, Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
803
Σαραντόπουλος Αθανάσιος, Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
804
ΣάραςΣ. Θωμάς , President & CEO, National Ethnic Press and Media Council of Canada, Toronto City Hall Press Gallery, Τορόντο, ΚΑΝΑΔΑΣ
805
Σαραφίδου Έλένης, Καλλιτέχνης, μέλος τού συμβουλίου τού Hellenic Heritage Museum of Maryland, Βαλτιμόρη, ΗΠΑ
806
Σαρηγιαννίδης Ιωάννης, Πολιτικός Μηχανικός, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
807
Σαρηγιαννίδης Πέτρος, Ορθοπεδικός, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
808
Σαριγιάννης Ιωάννης ΙΔ Υπάλληλος Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ
809
Σεβρής Κων., Πολιτικός Επιστήμονας – Δημοτικός σύμβουλος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
810
Σεκέρης Ευάγγελος Σκύδρας , Νομού Πέλλας ΕΛΛΑΣ
811
Σέμος Αναστάσιος, Καθηγητής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
812
Σέμπρου Θεοδώρα, Υποστράτηγος εα, Θεσσαλονίκη, Ελλάς
813
Σεφερίδης Ν. Ηλίας, Εισαγγελέας Εφετών, Μακεδονία, ΕΛΛΑΣ
814
Σιακάς Παύλος Συνταξιούχος, Πάφος, ΚΥΠΡΟΣ
815
Σιάκολας Παναγιωτης, Prof. of Mech. and Aerospace Engineering, The University of Texas at Arlington, Arlington, TX, USΑ
816
Σίδερης Κοσμάς, Αναπληρωτής Καθηγητής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ΕΛΛΑΣ
817
Σιδερίδης Έκτορας, Συντηρητής έργων τέχνης, Χίος, ΕΛΛΑΣ
818
Σιδηρόπουλος Θεόδωρος, Παιδίατρος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
819
Σιδηροπούλου Βίκι, οικιακή οικονομία,Βέροια, ΕΛΛΑΣ
820
Σιδηροπούλου Δέσποινα, Οικιακά, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
821
Σιμιτζής Στράτος, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
822
Σιμώνης Ορέστης, Αρχιτέκτων – Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
823
Σίνη – Τερέζη, Σπυριδούλα, τέως διευθύνουσα Procter & Gamble, δικαςτική κηδεμόνας άνηλίκων , South Bend , Indiana. ΗΠΑ
824
Σίνη Μάρθα, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαντ HΠΑ
825
Σίνης Όρέστης, Μίσιγκαν, ΗΠΑ
826
Σκαμπαρδώνης Γιώργος, Λογοτέχνης και Δημοσιογράφος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
827
Σκαμπαρδώνης Γρηγόριος Ι., Υποστράτηγος Υγειονομικού, ε.α., Καρδιολόγος, Ιστορικός ερευνητής, ΕΛΛΑΣ
828
Σκανδάλου Μαρία, Οικονομολόγος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
829
Σκαπινάκης Θεόδωρος-Ορέστης Γ., Δικηγόρος, (ΜΔΕ ΠολΔ), Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
830
Σκλήνος Ιωάννης, Πολιτικός Μηχανικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
831
ΣουλιώτηςΓεώργιος, Professor of Chemistry, Athens, Hellas
832
Σουπιώνη Μαρία, Μετεκπαιδευμένη Εκπαιδευτικός Α’ Βαθμιας Εκπαίδευσης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛAΣ
833
Σπαθάτου Αδαμαντία, συνταξιούχος Ιστορικός -Αρχαιολόγος και Εκπαιδευτικός , Αθήνα ΕΛΛΑΣ
834
Σπαθόπουλος Θεόδωρος, πρ. Διευθ. Μελετών Ε&Α ΕΑΒ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
835
Σπεντζούρης Παναγιώτης. Αξκός ε.α. ΣΣΕ/1980, ΕΛΛΑΣ
836
Σπέτσιος Ιάκωβος, πρώην Πρέσβης της Ελλάδος, Πληρεξούσιος Υπουργός Α´ ε.τ. ΕΛΛΑΣ
837
Σπυρίδης Χαράλαμπος, Ομ. Καθηγητής Χειρουργικής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
838
Σταθάκου-ΤζήκερΑγγελική – RN Case Manager, Houston, Texas, ΗΠΑ
839
ΣτάθηςΜιχαήλ, President of Macedonian Study Center, Whitestone, New York ΗΠΑ
840
Σταϊκούρας Ιωάννης Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
841
Σταλίδης Ανδρέας, MSc MA MPhil Μαθηματικός / Αναλυτής, Bath, UK
842
ΣταματίουΕλευθέριος, MDret. Cardiology, Houston, Texas, ΗΠΑ
843
Σταματίου Εμμανουήλ, Πρέσβης ε.τ., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
844
Σταματίου Μαρία, Συνταξιούχος, Houston, Texas, ΗΠΑ
845
Σταματογιαννάκης Μιχαήλ, Συνταγματάρχης ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
846
Σταματοπούλου Χριστίνα, ιατρός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
847
Σταμπολιάδη Ακιατερίνη, Ζωγράφος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
848
Σταμπολιάδη Δάφνη, Αρχαιολόγος, Μ.Α. στην Μουσειολογία, πανεπιστήμιο Leisester, ????, ΕΛΛΑΣ
849
Σταμπολιάδης Δημήτριος, Μηχανολόγος Μηχανικός, Μ.Sc. πανεπιστήμιο Staffordshire, UK
850
Σταμπολιάδης Ηλίας, Καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτη, ΕΛΛΑΣ
851
Σταμπολιάδης Φοίβος, Πολιτικός Επιστήμων, Μ.Α. στη Διαχείριση Κρίσεων πανεπιστημίου Lancaster, Aττική, ΕΛΛΑΣ
852
Σταυρόπουλος Ανδρέας, Οδοντίατρος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
853
Σταυρόπουλος Γεώργιος, Ιατρός, Κυτταρολόγος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
854
Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος Στέλεχος ναυτιλιακών Επιχειρήσεων Βούλα, Αττική, ΕΛΛΑΣ
855
Σταυρόπουλος Σταύρος, Πολιτικός Μηχανικός, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
856
Σταυροπούλου Βαρβάρα, Μαία, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
857
Σταυροπούλου Σοφία, Πολιτικός Μηχανικός, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
858
Σταφυλάς Φώτιος, Ταξίαρχος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
859
Στεργιανοπούλου Σωζάνα, οικιακά, σύζυγος Β Στεργιοπούλου, Άλιμος, Αθήνα ΕΛΛΑΣ
860
Στεργιόπουλου Βασείλιος τού Χαραλάμπους, Αρχιπλοίαρχος ΛΣ (εα), Άλιμος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
861
Στεφανάτου Ελένη, Οδοντίατρος πανεπιστημίου Θεσ/νικης, Κ Τούμπα, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
862
Στεφανόπουλος Αλέξανδρος, Δημοσιογράφος, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
863
Στεφάνου Γιάννης, Φωτογράφος-Δημοσιογράφος, Σαλαμίνα, ΕΛΛΑΣ
864
Στόγιος Ευάγγελος, Αξιωματικός ε.α , Μηχαν.-Ηεκτρ.Ε.Μ.Π, Πρόεδρος Σύνδ. Αλέξανδρος Φιλίππου Έλλην Μακεδών, ΕΛΛΑΣ
865
Στουρνάρας Γεώργιος Professor Emeritus George Stournaras University of Athens – Department of Geology and Geoenvironment, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
866
Στρατής Μιχάλης, President of Macedonian Study Center, Whitestone, New York ΗΠΑ
867
Στρατιδάκης Νικόλαος, Αξιωματικός Π.Ν. ε.α., ΕΛΛΑΣ
868
Στυλιάδης Γιάννης, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, πρώην διεθ. Καρδιολογικής κλινικής ΑΧΕΠΑ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
869
Συμεωνίδης Γιάννης, Δρ. Οικονομίας, τέως καθηγητής Γ’ βάθμιας Τεχν. Εκπαίδευσης, τέως Δ/ντης. του Δημόσιου Τομέα της ΑΤΕ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
870
Συμεωνίδης Χάρης, Civil Engineer – ΗΠΑ, Houston, Texas, ΗΠΑ
871
Συμεωνίδου, Γενέλης, Educator – ΗΠΑ, Houston,Texas, ΗΠΑ
872
Σύρμος Χ. Νικόλαος, Νευροχειρουργός, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
873
Σφακτός Ελευθέριος, Απόστρατος Π.Ν. Μοσχάτο, ΕΛΛΑΣ
874
Σφίγγας Κωνσταντίνος, Ταξίαρχος ε.α., Στρατού Ξηράς, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
875
Σχοινά Κατερίνα, Πολιτική γελοιογράφος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
876
Σωτηρίου Δημήτριος Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Λάρισα, ΕΛΛΑΣ
877
Ταβιανάτου Αγγέλα, Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός, Άνω Γλυφάδα, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
878
Ταγκαλάκης Γεώργιος, PhD, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
879
Ταμιωλάκης Ιωάννης, Συνταξ. του ΟΥΘ και ΕΥΑ Θεσσαλονίκης, Υπεύθ. λειτουργίας του Μουσείου Νερού της Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
880
Ταμουρίδης Νικόλαος, Αντιστράτηγος, ε.α. Χαλκίδα, ΕΛΛΑΣ
881
Τάτσιος Γεώργιος, Πρόεδρος Πανελλήνια Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Νέο Πετρίτσι, Σέρρες, ΕΛΛΑΣ
882
Ταχτσόγλου Καλλιόπη, Ηθοποιός, Δράμα,ἙΛΛΑΣ
883
ΤερέζηςΘανάσης, amg. Corporate, South Bend, Indiana, Η.Π.Α.
884
Τερέζης Θεόδωρος, Austin, Texas, ΗΠΑ
885
Τερέζης Ίάσων, Ίντιάνα , ΗΠΑ
886
Τερζίδης Αναστάσιος, Διδάκτωρ Χημικός, Πρόεδρος εταιρείας πλαστικών Lion, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
887
Τερζίδης Μάρκος, Χημικός Μηχανικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
888
Τερζίδου Άννα, MSc Bιβλιοθηκονόμος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
889
Τζανετέα Αδαμαντία, Δικηγόρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
890
Τζανή Μαρία ,Ομότιμος Καθηγήτρια, πανεπιστημιου Αθηνων, ΕΛΛΑΣ
891
Τζαφέττας Ιωάννης, MD, FRCOG, Ph.D, Ομ. ΚαθηγητήςΑΠΘ, πρ. Royal College of GynaecologistsτηςΘεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
892
Τζενέτης Στέφανος, ιδ. Υπάλληλος, Νέο Ρύσιο, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
893
ΤζήκερΣπύρος, Security – Crowd Management, Houston,ΗΠΑ
894
Τζιάς Πετρος Δρ. Χημικός Μηχανικός Πειραιάς, ΕΛΛΑΣ
895
Τζιμογιάννης Ηλίας Διπλ. Πολ. Μηχανικός Ιωάννινα, Ελλάδα
896
Τζιμοπούλου- Κουρεμέτη Φρύνη, Συνταξιούχος Φαρμακοποιός Απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
897
Τζιώρτζη Μαγδαληνή, Δικαστής, ΕΛΛΑΣ
898
Τζουβαλάς Γεώργιος, Αντιστράτηγος ε.α. Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
899
Τζούλης Γεώργιος, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Δυτικομακεδόνων, Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
900
Τιβικέλη Ευαγγελία, εκπαιδευτικός , Τούμπα, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
901
Τίμου Χρήστος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
902
Τμήματος Θεολογίας Α.Π.Θ., Θεσσαλονικη, ΕΛΛΑΣ
903
Τοκμακίδης Σάββας, Ομ. Καθηγητής ΔΠΘ, πρώην Αντιπρύτανης, Κομοτηνή, ΕΛΛΑΣ
904
Τόλιος Κώστας – Χρήστος, Ηλεκτρολόγος , Στοκχόλμη – Σουηδία
905
Τοπάλης Βύρων, Υποστράτηγος Πυροβολικού ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
906
Τοτόλης Κωνσταντίνος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
907
Τουλίκας Βασίλειος, Πρέσβης ειρήνης, Συγγραφέας, πρώην Περιφ. Σύμβ. πολιτικής προστασίας Νομού Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
908
Τουλκερίδης Χαράλαμπος, Εκπαιδευτικός, Γουμένισσα, ΕΛΛΑΣ
909
Τουμπανάκης Δημήτρης, Απόστρατος Αξιωματικός Π.Ν., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
910
Τραγάκης Σταύρος, Θεολόγος ΑΠΘ, Βόλος, ΕΛΛΑΣ
911
Τρακατέλης Αντώνιος, Ακαδημαϊκός, πρώην πρύτανης ΑΠΘ, πρώην Ευροβουλευτής, ΕΛΛΑΣ
912
Τριανταφυλλίδης Αθανάσιος, πρώην προϊστάμενος NOVONORDISC Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
913
Τριανταφυλλίδης Κωνσταντίνος, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Πανόραμα, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
914
Τριανταφυλλόπουλος Δημήτριος, Former prof. in the University of Cyprus, ΚΥΠΡΟΣ
915
Τριαντάφυλλος Παναγιώτης, ( Peter ), συνταξιούχος, Τορόντο, ΚΑΝΑΔΑΣ
916
Τριανταφύλλου Γεωργία, Μαθηματικός, ΗΠΑ
917
Τριαντόπουλος Ιωάννης, Γαστρεντερολόγος, τέως Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
918
Τροκκούδης Κώστας, Μεταφραστής, Ποιητής, Διδάσκαλος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
919
Τρυφωνίδης Ευάγγελος, Αντιστράτηγος ε.α., Χαλκίδα Ευβοίας, ΕΛΛΑΣ
920
Τσακαλίδης Δημήτριος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
921
Τσάκαλου-Ταουίλ,οικονομολόγος,ΕΛΛΑΣ
922
Τσακανίκας Βασίλειος, Κτηματίας, Βασιλικό, Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
923
Τσακίρης Γεώργιος, Αξιωματικός εα. Οικονομολόγος, Financial planner, ΕΛΛΑΣ
924
Τσακνάκης Βύρων, Ταξίαρχος αεροπορίας ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
925
Τσάκος Παναγιώτης, πλοίαρχος εμπορικού ναυτικού, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ.
926
Τσαλαπατάνης Νικόλαος, Ειδικές Δυνάμεις Καταδρομών, ΕΛΛΑΣ
927
Τσαλίκη Ελένη, Καθηγήτρια Πιάνου, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
928
Τσαλουχίδης Γεώργιος, Πτέραρχος ε.α. , Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
929
Τσαμπάζη Χριστίνα, Δικηγόρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
930
Τσανίδης Κωνσταντίνος, Ορθοπαιδικός χειρουργός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
931
Τσαντσαρίδου Αγγελική, Χειρουργός Θώρακος – Επιμελήτρια Α ΕΣΥ, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ΕΛΛΑΣ
932
Τσαπικούνης Θεοφάνης Δρ. Γεωπόνος ΣυγγρΦέας, Ηλεία, ΕΛΛΑΣ
933
Τσατσανίφος Χρήστος, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός, ΚΑΤΑΡ
934
Τσεκούρας Νικόλαος, Συνταξιούχος, Houston, Texas, U.S.A.
935
Τσερκέζης Αναστάσιος, Απόστρατος Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
936
Τσεχελίδης Θεμιστοκλής, Πολιτικός Μηχανικός, Πτολεμαϊδα, ΕΛΛΑΣ
937
Τσεχελίδου Ελπίδα, Βιοπαθολόγος, Πτολεμαϊδα, ΕΛΛΑΣ
938
Τσιάκος Mανώλης, Καθηγητής δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σάπες, ΕΛΛΑΣ
939
Τσίγκα Παρασκευή , κοινωνικός λειτουργός, Μελβούρνη , Αύστραλία
940
Τσικάρας Προκόπιος Δ. , Ομ. Καθηγητής Α.Π.Θ. ΕΛΛΑΣ
941
Τσιλιάς Νικόλαος, Πολιτικός Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
942
Τσιότρας Ζήσης Ν, Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, Χαλκίδα, ΕΛΛΑΣ
943
Τσιότρας Παναγιώτης, Δάσκαλος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Λάρισα, ΕΛΛΑΣ
944
Τσιραμπίδης Ανανίας, Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ Θεσσαλονίκη, Ελλάς
945
Τσιραμπίδου Αγγελική, Φιλόλογος, Θεσσαλονίκη,ΕΛΛΑΣ
946
Τσίρκας Ευάγγελος, Επίτ. Διοικητής Γ’ ΣΣ. Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
947
Τσίτσης Αναστάσιος, Αντιστράτηγος ε.α., Επιτιμος Διευθυντής Γ’ Κλάδου/Γ.Ε.Σ. ΕΛΛΑΣ
948
Τσιτσιμπίκος Χαράλαμπος, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτ. ΒΎ /ΓΕΣ Πολ. Μηχανικός ΑΠΘ- Πτυχ. ΑΣΟΕΕ/Τμ. Διοικήσεως, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
949
Τσιφτσή Χαρά, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός, Βασιλικό Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
950
Τσόκου Στέλλα, Ph.D., πρώην Γραμματέας Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
951
Τσολάκη Μάγδα, Καθηγήτρια Νευρολογίας ΑΠΘ, Μακεδονία, ΕΛΛΑΣ
952
Τσόρης Σταμάτιος, Γαστροεντερολόγος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
953
Τσούγκας Ματθαίος, Ιατροδικαστής -Τοξικολόγος, πρώην Καθηγητής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
954
Τσουκαλάς Ιωάννης, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, πρώην Ευρωβουλευτής, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
955
Τσουμάνη Ανδριανή, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
956
Τσώνης Βασίλειος. Πλοίαρχος Π.Ν. ε.α – Οικονομολόγος. Αθήνα – ΕΛΛΑΣ
957
Υψηλάντη Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΚΥΠΡΟΣ
958
Φακανάς Αναστάσιος Μηχανολόγος, νυν συνταξιούχος Κορυδαλλός Αττικής, ΕΛΛΑΣ
959
Φειδάκης Χρήστος, Κτηματίας, Βασιλικό Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
960
Φερφέλης Αναστάσιος, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Διευθυντής Τεχνικού Σώματος /ΓΕΣ- Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, ΕΛΛΑΣ
961
Φιλιππακόπουλος Νικόλαος, Ηλεκτρονικός Μηχανικός, Βασιλικό Αχαΐας, ΕΛΛΑΣ
962
Φίλιππας Αναστάσιος, ΟΜΟΤΙΜΟΣ καθηγητής, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
963
Φιλιππίδης Δημήτριος Παμμακεδονική των ΗΠΑ, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
964
Φιλιππίδης Παντελής, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου, Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
965
Φιλίππου Αθηνά, Διοικητική Υπάλληλος, Γραφείο Παιδείας, Περιφέρεια Ελληνικής Ορθοδόξου Αρχιεπισκοπής Αμερικής, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
966
Φλυτζάνι-Στεφανοπούλου Maria, Prof, Department of Chemical and Biological Engineering, Tufts University, ΗΠΑ
967
Φόρογλου Περικλής, Πλαστικός Χειρουργός Αναπλ. Καθηγητής ΑΠΘ ΕΛΛΑΣ
968
Φουρνάρος Ιωάννης Ηλεκτρονικός Μηχανικός (ΤΕ), Ναύπλιο, ΕΛΛΑΣ
969
Φουστάνης Γιώργος, Απόστρατος ΕΛ.ΑΣ, Κατερίνη, ΕΛΛΑΣ
970
Φουτσιτζόγλου Νικόλαος, Πολιτικός Μηχανικός, Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
971
ΦούφαΕλένη, Professor English and Film, SUNY ERIE, Buffalo, NY. ΗΠΑ
972
Φραγκισκάτος Γεώργιος President of the Board, Glebus Alloys Poland S.p.zo.o , CERAMET S.p.zo.o, Trzebinia, POLAND
973
Φραγκίσκος Γεώργιος President of the Board, Glebus Alloys Poland, CERAMET Trzebinia, POLAND
974
Φράγκου Δημήτριος, Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛΛΑΣ
975
Φραγκούλης Φράγκος, Στρατηγός ε.α., Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Πρώην ΥΕΘΑ, ΕΛΛΑΣ
976
Φυτρολάκης Νικόλαος, Ομ. Καθηγητής Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, ΕΛΛΑΣ
977
Φώσκολος Αντώνιος, Ομ. Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
978
Φωτιάδης Ιωάννης, Αντιστράτηγος ε.α., Υπαρχηγός Εθνικής Φρουράς Κύπρου, ΕΛΛΑΣ
979
Φωτίου Φώτης, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
980
Χαϊκάς Νίκος, Μηχανολόγος Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
981
Χαϊτίδης Ευστάθιος, Δρ. Οδοντιατρικής Πανεπιστημίου Μονάχου, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
982
Χαϊτίδου Ελπίδα, Αντισμήναρχος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
983
Χαλαζία Δήμητρα, Δημοσιογράφος, Βέρνη, ΕΛΒΕΤΙΑ
984
Χάλκης Βασίλειος, Σμήναλρχος, Ε/Α Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
985
Χαλκίτης Χάρης, Μουσικοσυνθέτης, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
986
Χαντζαρίδης Κωστής, πρώην Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
987
Χαντζής Δημήτριος, Αξιωματικός ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
988
Χαραλαμπάκη – Δόμνα Καλλέα Συνταξιούχος Καθηγήτρια , Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
989
Χαραλαμπίδης Θεόδωρος ανώτ. αξιωματικός Π.Ν. ε.α., Πρ. Συλλόγου Μακεδόνων Θρακιωτών Ν. Χανίων «Ο Μέγας Αλέξανδρος» ΕΛΛΑΣ
990
Χαρβαλιά Άντα, οικιακή οικονομία, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
991
Χαρδαλιάς Βασίλειος, Επιχειρηματίας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
992
Χαρίσης Αθανάσιος, Υποστράτηγος ε.α., ΕΛΛΑΣ
993
Χαρλάφτης Νίκος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
994
Χασιώτης Ιωάννης, Σ, Ομ. Καθηγ. ΑΠΘ, Επίτ.Καθηγ. Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
995
Χατζηκώστας Πασχάλης, πρώην διευθυντής ΕΤΕ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
996
Χατζηλιάδης Δημήτριος, Ταξίαρχος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
997
Χατζημιχάλη-Παπαλιού Μαρία, Σκηνοθέτις, Αθήνα ΕΛΛΑΣ
998
Χατζημπούγιας Ιωάννης, Ομ. Καθηγητής Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
999
Χατζηνάσιου Κ. Ευαγγελία, Κτηνίατρος, Δρ. Κτηνιατρικής Σχολής ΑΠΘ, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1000
Χατζηνικολάου Δημήτριος, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ΕΛΛΑΣ
1001
Χατζητάκη Χρύσα, Συνταξιούχος Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΑΠΘ, θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1002
Χατζητόλιος Απόστολος, Καθηγητής Ιατρικού τμήματος ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
1003
Χατζηχρονόγλου Λένα, καθηγήτρια Πανεπιστημίου , Μίσιγκαν , ΗΠΑ
1004
Χατζόπουλος Αντώνιος, Οδοντίατρος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
1005
Χατζόπουλος Ελευθέριος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1006
Χατζόπουλος Ιωάννης Ν., MSCE, PhD, Ομ. Καθηγητής Παν. Αιγαίου, τέως Prof. Univ. CSUF, ΗΠΑ. Πύργοι Θερμής, Μυτιλήνη, ΕΛΛΑΣ
1007
Χάχαλης Αλέξανδρος, Συνθέτης, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
1008
Χιλιώτη Ζωή, Ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών (ΙΝΕΒ) – ΕΚΕΤΑ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1009
Χίντζογλου-Αμασλίδου Δέσποινα, Ιατρός Συγγραφέας ιστορικών βιβλίων, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1010
ΧιφωτίδουΕλένη, Research Scientist, Houston, Texas, ΗΠΑ
1011
Χοϊδάς Σπύρος, Ομ. Καθηγητής ΕΚΠΑ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
1012
Χολέβας Κωνσταντίνος, Πολιτικός επιστήμων, Συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
1013
Χρηστέα Τζούλη παραγωγός κινηματογράφου New Jersey ΗΠΑ,
1014
Χρηστέας Γρηγόρης, Ζωγράφος, New Jersey, ΗΠΑ
1015
Χρηστέας Ηλίας Ηλίας, Ηθοποιός Connecticut ΗΠΑ,
1016
Χρηστέας Νουρ ηθοποιός, New Jersey, ΗΠΑ
1017
Χρήστου Βασίλειος , Εκδότης, Θεσσαλονίκη , ΕΛΛΑΣ
1018
Χρήστου Κωνσταντίνος, Καθηγητής Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ, Αντιπρόεδρος ΕΜΣ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1019
Χριστακόπουλος Παρασκευάς, πρώην Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής Νοσοκομεείου Ερυθρός Σταυρός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
1020
Χριστακοπούλου Ιουλία, πρώην Διευθύντρια Εργαστηρίου Ραδιοϊσοτόπων Νοσοκομείου Σωτηρία, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
1021
Χριστοδουλόπουλος Νικόλαος, Αντισυνταγματάρχης, ΕΛΛΑΣ
1022
Χριστοφορίδης Ευστράτιος, Μηχανολόγος Μηχανικός, Νέα Μάκρη, Αττική, ΕΛΛΑΣ
1023
Χρυσανθόπουλος Λεωνίδας, Πρέσβης επί τιμή, Αίγιο, ΕΛΛΑΣ
1024
Χρυσάφης Σωτήριος, Ομ. Καθηγητής Οδοντιατρικής Σχολής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
1025
Ψωμιάδης Ελευθέριος, Αντισυνταγματάρχης, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ

Πηγή INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.