Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Κουβέλης: Αντιλαμβάνομαι τον πόνο για το Μάτι, αλλά στις 21/8 βγαίνουμε από τα μνημόνια!!!- Τελικά η πολιτική βλακεία είναι μεταδοτική!




Κουβέλης: Αντιλαμβάνομαι τον πόνο αλλά στις 21/8 βγαίνουμε από τα...

Στην δημόσια τηλεόραση φιλοξενήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης ο οποίος τόνισε πως αντιλαμβάνεται τον πόνο που έχει προκληθεί από τις πυρκαγιές αλλά αυτό δεν μπορεί να ακυρώνει την επιτυχία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια στις 21 Αυγούστου.

Δηλαδή με άλλα λόγια ο κ. Κουβέλης μας
κάλεσε ως λαός να ξεχάσουμε τον πόνο μας για τους 92 νεκρούς, να παραβλέψουμε τις ευθύνες (πολιτικές και ποινικές) κάθε αρχής και στις 21 Αυγούστου να βγούμε να γιορτάσουμε στους δρόμους και στις πλατείες  (ας κατεβάσει και ο Καμμένος την μπάντα της ΑΣΔΕΝ) την μεγάλη επιτυχία της εξόδου από το μνημόνιο, στο οποίο θα είχαμε βγει πριν από 3,5 χρόνια, αν ο… σοφός ελληνικός λαός δεν έκανε τον Τσίπρα πρωθυπουργό.
Για τη λογική του κ. Κουβέλη «τι αξία έχουν μια κατοστάρα νεκροί, μπροστά στην επιτυχία που θα βιώσουμε από τις 21 Αυγούστου και μετά…».
Βέβαια όποιος από εμάς καταλάβει την παραμικρή βελτίωση στην καθημερινότητά του από τις 21 Αυγούστου κι έπειτα, να μου τρυπήσετε τη μύτη!!!
Και φανταστείτε ότι όλα αυτά τα ισχυρίζεται ο… σοβαρός κ. Κουβέλης!!!
Τελικά η πολιτική βλακεία είναι μεταδοτική. Μεταδίδεται φαίνεται με το φύσημα του ανέμου. Για το λόγο αυτό, είναι επιβεβλημένη η πολιτική αποστείρωση μέσω της κάλπης!

Υ.Γ.: Και από τα μνημόνια δεν βγαίνουμε κύριε Φώτη... Φροντίσατε να μας δεσμεύσετε μέχρι το 2060, ζωή νάχουμε να πληρώνουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.