Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Άδωνις: Ο Τσίπρας εμπαίζει τους συνταξιούχους με τη βοήθεια Μοσκοβισί

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την άρνηση του πρωθυπουργού να δεχθεί τροπολογία για να μην περικοπούν οι συντάξεις εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης.
Για εμπαιγμό των συνταξιούχων από τον Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο μιλώντας στον ΣΚΑΪ τονίζοντας ότι στη Βουλή ο
πρωθυπουργός δεν βρήκε τίποτα να πει για τις προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Εξαπέλυσε επίθεση και στον επίτροπο Οικονομικών Μοσκοβισί, ο οποίος κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα άφησε περιθώρια για επαναδιαπραγμάτευση των συντάξεων, χαρακτηρίζοντάς τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτοντας ότι είναι σε συμπαιγνία με τον κ. Τσίπρα.
Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε στον ΣΚΑΪ «πρόφαση» την τροπολογία της αντιπολίτευσης, σημειώνοντας πως υπάρχει σειρά στην πολιτική. Προσέθεσε ωστόσο ότι κατά την άποψή του υπάρχει δημοσιονομικός χώρος το 2019 και για τις συντάξεις και για το αφορολόγητο.
Από την πλευρά του ο Γεράσιμος Γιακουμάτος υποστήριξε στον σταθμό μας ότι δεν πρέπει να περικοπούν οι συντάξεις, σημειώνοντας πως τα λεφτά βρίσκονται καθώς υπάρχει το πλεόνασμα του ΕΦΚΑ που επικαλείται η κυβέρνηση.
Κατάργηση των μειώσεων των συντάξεων ζήτησε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου καλώντας την κυβέρνηση να υπερψηφίσει την σχετική πρόταση της Φώφης Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.