Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Μηταράκης: Στήνει παγίδα ο ΣΥΡΙΖΑ για να σκάσουν στα χέρια της ΝΔ οι μειώσεις στις συντάξεις

Παγίδα της κυβέρνησης προκειμένου η μείωση των συντάξεων να σκάσει στα χέρια της νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε ο βουλευτής της νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης τις κυβερνητικές εξαγγελίες και τις δηλώσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις από 1/1/2019.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1 ο κύριος Μηταράκης ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να αφήσει ομαλά την εξουσία και πως θα στήνει συνεχώς παγίδες στη Νέα Δημοκρατία το επόμενο διάστημα.
«Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να κερδισουν  μια μικρή παράταση της εφαρμογής της μείωσης μέχρι το χρόνο των εκλογών.Ο ΣΥΡΙΖΑ στήνει παγίδες. Θέλουν  να αναβάλουν  μέτρα για τα οποία έχουν δεσμευτεί ότι θα εφαρμόσουν μέχρι τις εκλογές. Ότι μπορεί να δοθεί παράταση για μετά τον χρόνο των εκλογών ώστε να εφαρμοστεί η μείωση των συντάξεων αναδρομικά από  1/1/19 από την επόμενη κυβέρνηση θεωρώ πως ναι είναι μια παγίδα του ΣΥΡΙΖΑ η οποία μπορεί να σκάσει στα χέρια μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει ομαλά την εξουσία, βλέπει την πολύ μεγάλη διαφορά που πλέον εδραιώνεται, βλέπει ότι οι ΑΝΕΛ είναι εκτός Βουλής, βλέπει τις δυσχέρειες που υπάρχουν στο πολιτικό σκηνικό λόγω της δίκαιη αγανάκτηση του κόσμου και μέχρι τις εκλογές θα στήνει παγίδες».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.