Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Χαρακόπουλος: Τα ΜΑΤ έχουν μετατραπεί σε ζωντανούς στόχους


Ο αναπληρωτής Tομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με τον Γραμματέα του Τομέα κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη και τον επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Δημήτρη Γεωργατζή
επισκέφθηκαν την Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης Αττικής της ΕΛΑΣ. Μετά την επίσκεψη, ο κ. Χαρακόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
On Camera

«Επισκέφθηκα σήμερα με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τους άνδρες των ΜΑΤ μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα δολοφονικών επιθέσεων. Η αστυνομία και κυρίως οι άνδρες των ΜΑΤ έχουν μετατραπεί σε ζωντανούς στόχους για την εκτόνωση τραμπούκων, που δρουν ανενόχλητοι με την ανοχή της Κυβέρνησης. Δεκάδες αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί ή κινδυνεύσει από τις επιθέσεις των λεγόμενων "συλλογικοτήτων"».
 
Πλήρης Δήλωση-οff camera

«Επισκέφθηκα σήμερα με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τους άνδρες των ΜΑΤ μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα δολοφονικών επιθέσεων. Η αστυνομία και κυρίως οι άνδρες των ΜΑΤ έχουν μετατραπεί σε ζωντανούς στόχους για την εκτόνωση τραμπούκων, που δρουν ανενόχλητοι με την ανοχή της Κυβέρνησης. Δεκάδες αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί ή κινδυνεύσει από τις επιθέσεις των λεγόμενων "συλλογικοτήτων".

Δυστυχώς, αυτό δεν απασχολεί τα στελέχη της κυβέρνησης, που δεν έχουν κρύψει την απέχθειά τους για την Αστυνομία. Ο ίδιος ο κ. Τόσκας, εξάλλου, έχει χαρακτηρίσει "τσούρμο" την Ομάδα ΔΕΛΤΑ, που καταργήθηκε κατ' απαίτηση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Η κοινωνία, όμως, δεν αντέχει άλλο. Οι αστυνομικοί δεν θα ρισκάρουν τη ζωή τους για να εκτονώνονται οι κάθε λογής μπαχαλάκηδες.

Ο νόμος και η τάξη πρέπει άμεσα να αποκατασταθούν, και αυτό αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.