Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Οι επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μεταβεί αύριο, Τετάρτη 6 Ιουνίου, στο Μόναχο, όπου θα παραστεί στη συνάντηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EPP Group Study Days). Η συνάντηση έχει ως σκοπό να καθοριστούν οι προτεραιότητες του ΕΛΚ τον τελευταίο χρόνο της τρέχουσας κοινοβουλευτικής περιόδου, ενόψει και των
ευρωεκλογών του Μαΐου του 2019, αλλά και να συζητηθούν οι φιλόδοξοι στόχοι του για την Ευρώπη του μέλλοντος.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει αύριο κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. A. Tajani. Στη συνέχεια, θα συμμετάσχει στις συζητήσεις για την αποτίμηση του κοινοβουλευτικού έργου της τελευταίας τετραετίας, με εισηγητές τον Πρόεδρο του ΕΛΚ κ. J. Daul και τον κ. Α. Tajani, καθώς και στη συζήτηση για τις ευρωπαϊκές προκλήσεις των επόμενων ετών, με εισηγήτρια την κ. A. Merkel.

Την Πέμπτη, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Προέδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ, κ. M. Weber, και στη συνέχεια θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στη θεματική ενότητα «Οι φιλοδοξίες μας για το μέλλον της Ευρώπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου